מה חדש? עוגיות שיבולת שועל ותפוחים בזיגוג דבש!
הגרסה המודרנית לתפוח בדבש - עוגיות שיבולת שועל ותפוחים בזיגוג דבש! פותחים את הבוקר עם עוגיות בריאות ומושלמות, לצד כוס תה, לשנה טובה במיוחד
הגרסה המודרנית לתפוח בדבש - עוגיות שיבולת שועל ותפוחים בזיגוג דבש! פותחים את הבוקר עם עוגיות בריאות ומושלמות, לצד כוס תה, לשנה טובה במיוחד
- נטע לויה
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 143.9 קק״ל 4317.8 קק״לפחמימות 21.4 גרם 640.8 גרםשומן 9.0 גרם 270.5 גרםנתרן 122.4 מ״ג 3672.4 מ״גחלבון 5.8 גרם 172.6 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 102.9 גרםשומן רווי 3.4 גרם 101.1 גרםכולסטרול 22.9 מ״ג 687.7 מ״גסידן 9.9 מ״ג 298.2 מ״גברזל 3.4 מ״ג 101.4 מ״גאשלגן 19.7 מ״ג 590.8 מ״גאבץ 3.3 מ״ג 100.5 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 15 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות144
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 143.9 קק״ל 4317.8 קק״לפחמימות 21.4 גרם 640.8 גרםשומן 9.0 גרם 270.5 גרםנתרן 122.4 מ״ג 3672.4 מ״גחלבון 5.8 גרם 172.6 גרםסיבים תזונתיים 3.4 גרם 102.9 גרםשומן רווי 3.4 גרם 101.1 גרםכולסטרול 22.9 מ״ג 687.7 מ״גסידן 9.9 מ״ג 298.2 מ״גברזל 3.4 מ״ג 101.4 מ״גאשלגן 19.7 מ״ג 590.8 מ״גאבץ 3.3 מ״ג 100.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 144 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
220גרם או 1 3/4 כוסות קמח לבן
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/2 כפית קינמון טחוןלא חובה, אבל מוסיף המון טעם
-
1 כפית מלח דק
-
170 גרם חמאה קרהחתוכה לקוביות
-
180גרם או 3/4 כוס סוכר חום כהה
-
2 ביצים L
-
270גרם או 3 כוסות שיבולת שועל עבה
-
קלוף, קצוץ דק בנינג'ה
אופן ההכנה
- שמים בקערת הנינג׳ה עם להב הבצק את המצרכים: קמח, אבקת סודה לשתייה, אבקת אפייה, קינמון, מלח, סוכר חום כהה וחמאה.
- מפעילים על תוכנית mix עד שהחמאה נטמעת בבצק.
- מוסיפים את הביצים ומפעילים שוב על תוכנית mix עד שהבצק מתגבש למסה אחידה.
- כעת מוסיפים גם את התפוחים ושיבולת השועל ומערבבים שניות ספורות בלבד עד שהם נטמעים בבצק.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
- יוצרים כדורים מהבצק בעזרת כף קפיצית או בעזרת הידיים ומניחים אותם במרווחים על התבנית. בשלב זה אפשר להקפיא את העוגיות ולהפשיר רק כשרוצים לאפות.
- אופים בתנור במשך 12-15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות בתחתית ומשתטחות מעט, אבל עדיין רכות מלמעלה. נזהרים לא לייבש אותן.
- מעבירים את העוגיות לרשת צינון.
- בינתיים מכינים את הזיגוג: מערבבים את אבקת הסוכר והדבש , מוסיפים את המים ומערבבים. אם הזיגוג נוזלי מדי מוסיפים כף נוספת של אבקת סוכר.
- בעזרת כפית מזגגים את העוגיות.
אופן ההכנה
- שמים בקערת הנינג׳ה עם להב הבצק את המצרכים: קמח, אבקת סודה לשתייה, אבקת אפייה, קינמון, מלח, סוכר חום כהה וחמאה.
- מפעילים על תוכנית mix עד שהחמאה נטמעת בבצק.
- מוסיפים את הביצים ומפעילים שוב על תוכנית mix עד שהבצק מתגבש למסה אחידה.
- כעת מוסיפים גם את התפוחים ושיבולת השועל ומערבבים שניות ספורות בלבד עד שהם נטמעים בבצק.
- מחממים את התנור לחום של 180 מעלות ומרפדים את תבנית התנור בנייר אפייה.
- יוצרים כדורים מהבצק בעזרת כף קפיצית או בעזרת הידיים ומניחים אותם במרווחים על התבנית. בשלב זה אפשר להקפיא את העוגיות ולהפשיר רק כשרוצים לאפות.
- אופים בתנור במשך 12-15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות בתחתית ומשתטחות מעט, אבל עדיין רכות מלמעלה. נזהרים לא לייבש אותן.
- מעבירים את העוגיות לרשת צינון.
- בינתיים מכינים את הזיגוג: מערבבים את אבקת הסוכר והדבש , מוסיפים את המים ומערבבים. אם הזיגוג נוזלי מדי מוסיפים כף נוספת של אבקת סוכר.
- בעזרת כפית מזגגים את העוגיות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
קטגוריות
- אוכל שילדים אוהבים
- אוכל שילדים יטרפו
- בראנץ'
- העיקר הבריאות
- מותק של קינוחים
- מסיבת יום הולדת
- מסיבת רווקות
- מעבד מזון – BN653
- מעבדי מזון ובלנדרים נינג'ה
- מתכוני חגים
- מתכונים בזיל הזול
- מתכונים בריאים
- מתכונים לראש השנה
- מתכונים צמחוניים
- עוגות דבש
- עוגות לראש השנה
- עוגיות
- עולם ה- NINJA
- פיקניק
- צמחוני וטבעוני
- קינוחים
- קינוחים אישיים
- קינוחים לראש השנה