מלבי עם טוויסט: מלבי קפה של רון יוחננוב. חגיגה!
מלבי קפה מדליק של רון יוחננוב - מלבי קלאסי עם טוויסט של קפה שמאזן את המתיקות, ונותן ארומה נהדרת. קינוח שיבטיח יום מלא אנרגיות ומתוק במיוחד
מלבי קפה מדליק של רון יוחננוב - מלבי קלאסי עם טוויסט של קפה שמאזן את המתיקות, ונותן ארומה נהדרת. קינוח שיבטיח יום מלא אנרגיות ומתוק במיוחד
- רון יוחננוב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 158.8 קק״ל 1905.8 קק״לפחמימות 23.3 גרם 279.1 גרםשומן 7.2 גרם 86.5 גרםנתרן 5.5 מ״ג 66.6 מ״גחלבון 0.6 גרם 7.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.6 גרםשומן רווי 6.7 גרם 80.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.9 מ״ג 23.3 מ״גברזל 0.6 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 88.2 מ״ג 1057.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.7 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל 3 שעות ו-15 דק׳
-
קלוריות159
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 158.8 קק״ל 1905.8 קק״לפחמימות 23.3 גרם 279.1 גרםשומן 7.2 גרם 86.5 גרםנתרן 5.5 מ״ג 66.6 מ״גחלבון 0.6 גרם 7.0 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.6 גרםשומן רווי 6.7 גרם 80.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 1.9 מ״ג 23.3 מ״גברזל 0.6 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 88.2 מ״ג 1057.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 2.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-15 דק׳ | קלוריות 159 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את הקורנפלור וכוס מהמים. אם אתם מוסיפים מי ורדים, מערבבים גם אותם בשלב זה אל תוך החלב והקורנפלור.
- מחממים בסיר את יתרת המים (ללא הקורנפלור) עם קרם הקוקוס והסוכר עד שהם מגיעים לרתיחה והסוכר נמס לחלוטין.
- מוסיפים פנימה את תערובת הקורנפלור המומס במים וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב עד שהתערובת מסמיכה ומתקבל מרקם של מעדן.
- מורידים מהאש ומעבירים לכלי הגשה.
- מכסים את הכלים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות להתייצבות והתקררות (אפשר להכין יום קודם).
- מגישים: מכינים אספרסו ממכונת הקפה של סימנס ומוזגים 3 כפות אספרסו מוכן מעל כל כלי הגשה.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את הקורנפלור וכוס מהמים. אם אתם מוסיפים מי ורדים, מערבבים גם אותם בשלב זה אל תוך החלב והקורנפלור.
- מחממים בסיר את יתרת המים (ללא הקורנפלור) עם קרם הקוקוס והסוכר עד שהם מגיעים לרתיחה והסוכר נמס לחלוטין.
- מוסיפים פנימה את תערובת הקורנפלור המומס במים וממשיכים לבשל תוך כדי ערבוב עד שהתערובת מסמיכה ומתקבל מרקם של מעדן.
- מורידים מהאש ומעבירים לכלי הגשה.
- מכסים את הכלים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-3 שעות לפחות להתייצבות והתקררות (אפשר להכין יום קודם).
- מגישים: מכינים אספרסו ממכונת הקפה של סימנס ומוזגים 3 כפות אספרסו מוכן מעל כל כלי הגשה.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
לא ברור עם מה לערבב את המי ורדים, עם המים והקורנפלור או החלב??