מנגו סטיקי רייס – בדיוק כמו בתאילנד

החום עולה, והמחשבות נודדות לתאילנד. מתכון מרענן של מנגו סטיקי רייס שייקח אתכם למסע למזרח הרחוק ולחופים הצלולים של תאילנד
החום עולה, והמחשבות נודדות לתאילנד. מתכון מרענן של מנגו סטיקי רייס שייקח אתכם למסע למזרח הרחוק ולחופים הצלולים של תאילנד
  • אביה מלכא
שמרו
כשר
3 דירגו [ציון 3]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    499
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 498.7 קק״ל 1994.9 קק״ל
    פחמימות 52.6 גרם 210.5 גרם
    שומן 29.9 גרם 119.7 גרם
    נתרן 218.6 מ״ג 874.3 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 20.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 20.2 גרם
    שומן רווי 25.5 גרם 102.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 55.2 מ״ג 220.8 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 12.4 מ״ג
    אשלגן 777.7 מ״ג 3110.7 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    499
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 498.7 קק״ל 1994.9 קק״ל
    פחמימות 52.6 גרם 210.5 גרם
    שומן 29.9 גרם 119.7 גרם
    נתרן 218.6 מ״ג 874.3 מ״ג
    חלבון 5.1 גרם 20.4 גרם
    סיבים תזונתיים 5.0 גרם 20.2 גרם
    שומן רווי 25.5 גרם 102.1 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 55.2 מ״ג 220.8 מ״ג
    ברזל 3.1 מ״ג 12.4 מ״ג
    אשלגן 777.7 מ״ג 3110.7 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 4.6 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
אביה מלכא
X

3 דירגו [ציון 3]

מצרכים

מצרכים


plus minus

אורז

קרם

תוספות וקישוטים


אופן הכנה

  1. שוטפים את האורז מספר פעמים עד שצבע המים שקוף ונקי, משרים את האורז מינימום שעה בקערה עם מים ומסננים.
  2. בסיר שמים את האורז והמים ומבשלים על אש נמוכה עד שהמים מתאדים, מכבים את האש, מכסים את הסיר במגבת ועוברים להכנת הקרם.
  3. בקלחת שמים קרם קוקוס, סוכר ומלח ומחממים עד להמסת הסוכר.
  4. מערבבים בקערית את המים הקרים והקורנפלור עד שמקבלים עיסה אחידה בלי גושים.
  5. לוקחים חצי מכמות הקרם ומערבבים עם האורז, לחצי השני של הקרם קוקוס שנשאר בקלחת מוסיפים את הקורנפלור ומערבבים כ-2 דקות עד להסמכה קלה של הקרם.
  6. שמים מהאורז בקערה עגולה קטנה ומהדקים היטב, הופכים את הקערה עם האורז על גבי צלחת שטוחה, פורסים מנגו לפרוסות ומסדרים לצד האורז, לוקחים כף או שתיים מקרם הקוקוס הסמיך ומוזגים מעל האורז.
  7. מקשטים בשומשום שחור ונענע ומגישים.

    הקינוח שיגרום לכם להרגיש בתאילנד - מנגו סטיקי רייס
    מנגו סטיקי רייס. צילום: אביה מלכא


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות