רקע הנמל מעודכן

משקה ריבת חלב ואספרסו – פינוק אמיתי לימים הקרים

רובי מיכאל משחק אותה בריסטה ומכין קפה שהוא קינוח - משקה אספרסו וקצפת מעוטרים בסירופ ריבת חלב. פינוק אמיתי לימים הקרים שיגיעו. תתכוננו להתענג!
רובי מיכאל משחק אותה בריסטה ומכין קפה שהוא קינוח - משקה אספרסו וקצפת מעוטרים בסירופ ריבת חלב. פינוק אמיתי לימים הקרים שיגיעו. תתכוננו להתענג!
  • רובי מיכאל
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    1223
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1222.6 קק״ל 1222.6 קק״ל
    פחמימות 75.3 גרם 75.3 גרם
    שומן 92.9 גרם 92.9 גרם
    נתרן 160.5 מ״ג 160.5 מ״ג
    חלבון 18.9 גרם 18.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 55.5 גרם 55.5 גרם
    כולסטרול 43.5 מ״ג 43.5 מ״ג
    סידן 415.9 מ״ג 415.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 564.8 מ״ג 564.8 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 5 דק׳
  • קלוריות
    1223
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1222.6 קק״ל 1222.6 קק״ל
    פחמימות 75.3 גרם 75.3 גרם
    שומן 92.9 גרם 92.9 גרם
    נתרן 160.5 מ״ג 160.5 מ״ג
    חלבון 18.9 גרם 18.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 55.5 גרם 55.5 גרם
    כולסטרול 43.5 מ״ג 43.5 מ״ג
    סידן 415.9 מ״ג 415.9 מ״ג
    ברזל 0.2 מ״ג 0.2 מ״ג
    אשלגן 564.8 מ״ג 564.8 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 1.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
משקאות
רובי מיכאל
X

11 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

משקה ריבת חלב


אופן הכנה

  1. משקשקים שמנת להקצפה ושופכים את כל המכל לקערה.
  2. מקציפים עד לקבלת קצפה אחידה, מעבירים לשקית זילוף ומכניסים למקרר.
  3. מרתיחים ומקציפים את החלב.
  4. בספל עם ידית, שופכים את סירופ ריבת החלב. מיד שופכים את החלב החם ושתי קפסולות האספרסו ומערבבים היטב לקבלת משקה אחיד.
  5. מזלפים בנדיבות את הקצפת על המשקה.
  6. שופכים מעט ריבת חלב ומפזרים סוכריות.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
משקה ריבת חלב ואספרסו – פינוק אמיתי לימים הקרים

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (7)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות