רקע ראש השנה

מתוקה ומרעננת: גלידה ביתית מושלמת משוקולד וקוקוס

בדיוק בזמן לצנן את הקיץ! מתכון מהיר להכנת גלידה ביתית מטריפה וטבעונית עם שוקולד וקוקוס - בעשר דקות עבודה בלבד!
בדיוק בזמן לצנן את הקיץ! מתכון מהיר להכנת גלידה ביתית מטריפה וטבעונית עם שוקולד וקוקוס - בעשר דקות עבודה בלבד!
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 4.5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    87
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 86.8 קק״ל 868.2 קק״ל
    פחמימות 20.3 גרם 202.7 גרם
    שומן 1.4 גרם 14.1 גרם
    נתרן 14.9 מ״ג 148.8 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 22.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 26.6 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 46.1 מ״ג 461.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 14.9 מ״ג
    אשלגן 184.4 מ״ג 1843.8 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 14.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-10 דק׳
  • קלוריות
    87
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 86.8 קק״ל 868.2 קק״ל
    פחמימות 20.3 גרם 202.7 גרם
    שומן 1.4 גרם 14.1 גרם
    נתרן 14.9 מ״ג 148.8 מ״ג
    חלבון 2.2 גרם 22.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.7 גרם 26.6 גרם
    שומן רווי 0.6 גרם 6.5 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 46.1 מ״ג 461.4 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 14.9 מ״ג
    אשלגן 184.4 מ״ג 1843.8 מ״ג
    אבץ 1.4 מ״ג 14.4 מ״ג
    סגור

כמה שאנחנו אוהבים גלידה, אנחנו עוד יותר אוהבים גלידה שלא צריך לצאת בשבילה לשמש הקופחת! ליאור קליין מציגה: גלידה ביתית ואפילו טבעונית, עם קוקוס ושוקולד, בניחוח של וניל ומייפל. מערבבים את כל המרכיבים יחד, מקפיאים, טוחנים ומגישים, בלי שלבים מיותרים ובלי עבודה קשה.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
גלידות וארטיקים
ליאור קליין
X

9 דירגו [ציון 4.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

גלידה

הגשה


אופן הכנה

  1. מערבבים את כל מרכיבי הגלידה בקערה באמצעות מטרפה, עד לקבלת בלילה נוזלית ואחידה.
  2. מעבירים את הבלילה לתבנית הסיליקון ומקפיאים במשך שעתיים לפחות.
  3. מוציאים את הגלידה מהמקפיא ומהתבנית וטוחנים בבלנדר, עד לקבלת מרקם חלק.
  4. מגישים בגביעי או בכוסות גלידה עם שבבי קוקוס קלויים ושוקולד מריר מגורד.
גלידת שוקולד קוקוס מזרח מערב
גלידת שוקולד קוקוס מרעננת. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מתוקה ומרעננת: גלידה ביתית מושלמת משוקולד וקוקוס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    עידית גיל

    המתכון נראה מעולה! מה יכול להחליף את חמאת הקשיו? חמאת בוטנים יתאים? תודה רבה

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר להחליף בחמאת בוטנים, אך היתרון של חמאת הקשיו הוא המתיקות שלה (לעומת המליחות של חמאת הבוטנים). גם חמאת אגוזי לוז מתאימה כאן. אם עשית עם חמאת בוטנים, עדכני איך יצא!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות