-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 819.9 קק״ל 1639.8 קק״לפחמימות 51.2 גרם 102.4 גרםשומן 57.6 גרם 115.2 גרםנתרן 236.3 מ״ג 472.7 מ״גחלבון 25.3 גרם 50.5 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 13.5 גרםשומן רווי 9.8 גרם 19.5 גרםכולסטרול 341.0 מ״ג 682.0 מ״גסידן 60.6 מ״ג 121.2 מ״גברזל 3.0 מ״ג 6.1 מ״גאשלגן 706.6 מ״ג 1413.2 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות820
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 819.9 קק״ל 1639.8 קק״לפחמימות 51.2 גרם 102.4 גרםשומן 57.6 גרם 115.2 גרםנתרן 236.3 מ״ג 472.7 מ״גחלבון 25.3 גרם 50.5 גרםסיבים תזונתיים 6.7 גרם 13.5 גרםשומן רווי 9.8 גרם 19.5 גרםכולסטרול 341.0 מ״ג 682.0 מ״גסידן 60.6 מ״ג 121.2 מ״גברזל 3.0 מ״ג 6.1 מ״גאשלגן 706.6 מ״ג 1413.2 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 820 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 כפות שמן קנולה
-
2 תפוחי אדמה לטיגון בינונייםקלופים וחתוכים לקוביות קטנות
-
חופן רוזמריןקצוץ דק
-
טיפה אבקת צ’ילילפי הטעם
-
2 עגבניות בינוניותחתוכות לפרוסות עבות
-
4 פרוסות חזה אווז מעושןאו בייקון טלה
-
2 ביצים L
-
2 פרוסות לחם לבןקלויות בטוסטר לצנימים
עיטור
-
טיפה פטרוזיליהקצוצה
אופן הכנה
- ראשית, מחממים מעט שמן במחבת על כיריים, מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומטגנים היטב עד הזהבה.
- שנית, מוסיפים את התיבול ומערבבים.
- צולים את טבעות העגבניות במחבת פסים עם מעט שמן זית, רוזמרין וצ’ילי.
- פותחים את הביצים לקערה, מתבלים במלח ופלפל, ומכינים ביצת עין במידת עשייה שאוהבים.
- מקפיצים במחבת את פרוסות חזה האווז עד הזהבה.
- מסדרים בצלחת את תפוחי האדמה, העגבניות הצלויות וחזה האווז צרוב.
- מוסיפים את הצנימים וביצת עין מעל, מפזרים מעליה מעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם.
אופן הכנה
- ראשית, מחממים מעט שמן במחבת על כיריים, מוסיפים את קוביות תפוחי האדמה ומטגנים היטב עד הזהבה.
- שנית, מוסיפים את התיבול ומערבבים.
- צולים את טבעות העגבניות במחבת פסים עם מעט שמן זית, רוזמרין וצ’ילי.
- פותחים את הביצים לקערה, מתבלים במלח ופלפל, ומכינים ביצת עין במידת עשייה שאוהבים.
- מקפיצים במחבת את פרוסות חזה האווז עד הזהבה.
- מסדרים בצלחת את תפוחי האדמה, העגבניות הצלויות וחזה האווז צרוב.
- מוסיפים את הצנימים וביצת עין מעל, מפזרים מעליה מעט פטרוזיליה קצוצה ומגישים חם.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן