סטייק עסיסי עם רוטב צ’ימיצ’ורי במבטא דרום אמריקאי!
געגועים לארגנטינה - קבלו מתכון לרוטב הדרום אמריקאי הפיקנטי: צ'ימיצ'ורי ביתי קל ומהיר להכנה מלא בטעמים שישדרג את הסטייק שלצידו, בתיאבון!
געגועים לארגנטינה - קבלו מתכון לרוטב הדרום אמריקאי הפיקנטי: צ'ימיצ'ורי ביתי קל ומהיר להכנה מלא בטעמים שישדרג את הסטייק שלצידו, בתיאבון!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 754.5 קק״ל 2263.5 קק״לפחמימות 6.5 גרם 19.6 גרםשומן 64.0 גרם 192.0 גרםנתרן 2914.2 מ״ג 8742.5 מ״גחלבון 40.7 גרם 122.0 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 3.3 גרםשומן רווי 13.3 גרם 40.0 גרםכולסטרול 150.0 מ״ג 450.0 מ״גסידן 64.5 מ״ג 193.6 מ״גברזל 5.0 מ״ג 15.1 מ״גאשלגן 641.4 מ״ג 1924.2 מ״גאבץ 6.5 מ״ג 19.5 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל 15 דק׳
-
קלוריות755
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 754.5 קק״ל 2263.5 קק״לפחמימות 6.5 גרם 19.6 גרםשומן 64.0 גרם 192.0 גרםנתרן 2914.2 מ״ג 8742.5 מ״גחלבון 40.7 גרם 122.0 גרםסיבים תזונתיים 1.1 גרם 3.3 גרםשומן רווי 13.3 גרם 40.0 גרםכולסטרול 150.0 מ״ג 450.0 מ״גסידן 64.5 מ״ג 193.6 מ״גברזל 5.0 מ״ג 15.1 מ״גאשלגן 641.4 מ״ג 1924.2 מ״גאבץ 6.5 מ״ג 19.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 15 דק׳ | קלוריות 755 | כמות מנות 3 |
---|
מצרכים
מצרכים
פרוסות בשר
-
1 כף שמן זית
-
750 גרם סטייק אנטריקוטחתוך ל-3 סטייקים
-
1 כפית מלח גס
-
1 קורט פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מכינים את הסטייק: מחממים את השמן במחבת, ממליחים ומפלפלים את הנתח ומטגנים במשך 3-4 דקות מכל צד עד שהוא משחים יפה, או עד למידת עשייה רצויה. משאירים במחבת מכוסה בנייר כסף עד שהרוטב מוכן.
- מכינים את הצ’ימיצ’ורי: שמים את כל המרכיבים, למעט השמן, בבלנדר וטוחנים בפולסים עד לקבלת רוטב אחיד. מוסיפים את השמן וממשיכים לטחון עד למרקם משחתי חלק.
- פורסים את הסטייק לפרוסות ומגישים בליווי רוטב צ’ימיצ’ורי.
אופן הכנה
- מכינים את הסטייק: מחממים את השמן במחבת, ממליחים ומפלפלים את הנתח ומטגנים במשך 3-4 דקות מכל צד עד שהוא משחים יפה, או עד למידת עשייה רצויה. משאירים במחבת מכוסה בנייר כסף עד שהרוטב מוכן.
- מכינים את הצ’ימיצ’ורי: שמים את כל המרכיבים, למעט השמן, בבלנדר וטוחנים בפולסים עד לקבלת רוטב אחיד. מוסיפים את השמן וממשיכים לטחון עד למרקם משחתי חלק.
- פורסים את הסטייק לפרוסות ומגישים בליווי רוטב צ’ימיצ’ורי.
בשיתוף עם ברימאג
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
ממש כמו שסבא שלי מכין