בואו עננים! ספינג’ רך ואוורירי של קרין גורן
חולמים להכין לבד ספינג' מרוקאי אורגינל? קבלו מתכון של ספינג' רך ומושלם לאירוח בחנוכה וגם בשגרה. פריך מבחוץ ורך ומתוק בפנים, עם עיטור של אבקת סוכר
חולמים להכין לבד ספינג' מרוקאי אורגינל? קבלו מתכון של ספינג' רך ומושלם לאירוח בחנוכה וגם בשגרה. פריך מבחוץ ורך ומתוק בפנים, עם עיטור של אבקת סוכר
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1582.0 קק״ל 31639.7 קק״לפחמימות 43.0 גרם 860.7 גרםשומן 156.5 גרם 3130.7 גרםנתרן 168.1 מ״ג 3362.9 מ״גחלבון 6.2 גרם 123.4 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 39.5 גרםשומן רווי 11.2 גרם 223.5 גרםכולסטרול 12.9 מ״ג 257.6 מ״גסידן 9.3 מ״ג 185.4 מ״גברזל 0.9 מ״ג 17.2 מ״גאשלגן 57.6 מ״ג 1152.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 15.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 35 דק׳כולל שעה ו-45 דק׳
-
קלוריות1582
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 1582.0 קק״ל 31639.7 קק״לפחמימות 43.0 גרם 860.7 גרםשומן 156.5 גרם 3130.7 גרםנתרן 168.1 מ״ג 3362.9 מ״גחלבון 6.2 גרם 123.4 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 39.5 גרםשומן רווי 11.2 גרם 223.5 גרםכולסטרול 12.9 מ״ג 257.6 מ״גסידן 9.3 מ״ג 185.4 מ״גברזל 0.9 מ״ג 17.2 מ״גאשלגן 57.6 מ״ג 1152.0 מ״גאבץ 0.8 מ״ג 15.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל שעה ו-45 דק׳ | קלוריות 1582 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
ספינג'
-
1 ק"ג קמח לבן
-
2 1/2 כפות שמרים יבשים
-
1/2כוס או 100 גרם סוכר לבן
-
1/2 כוס שמן קנולה
-
1 ביצה M
-
1 כפית מלח דק
-
4 כוסות מים פושרים
טיגון
-
3 ליטר שמן קנולה
הגשה
אופן הכנה
- משמנים קלות קערה מאוד גדולה שיש בבית בתרסיס השמן.
- מניחים את כל רכיבי המתכון, למעט השמן לטיגון, בקערת המיקסר עם וו גיטרה ולשים 5-6 דקות עד לקבלת בצק רך. מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה לשעה.
- בסיר רחב מחממים את השמן לטיגון עמוק עד לבעבוע עדין.
- בידיים רטובות מנתקים כדור מהבצק, יוצרים חור ומניחים בזהירות בשמן.
- מטגנים משני הצדדים להזהבה. מניחים על נייר סופג לספיגת השמן. חוזרים על הפעולה עם יתר הבצק.
- מצפים בסוכר ומגישים בצלחת יפה.
- אל תשכחו לבוא לספר לנו איך יצא… (אפשר גם לצרף תמונות!)
רוצים מתנה מושלמת לחנוכה? לחצו כאן והיא שלכם!
אופן הכנה
- משמנים קלות קערה מאוד גדולה שיש בבית בתרסיס השמן.
- מניחים את כל רכיבי המתכון, למעט השמן לטיגון, בקערת המיקסר עם וו גיטרה ולשים 5-6 דקות עד לקבלת בצק רך. מעבירים לקערה, מכסים בניילון נצמד ומניחים לתפיחה לשעה.
- בסיר רחב מחממים את השמן לטיגון עמוק עד לבעבוע עדין.
- בידיים רטובות מנתקים כדור מהבצק, יוצרים חור ומניחים בזהירות בשמן.
- מטגנים משני הצדדים להזהבה. מניחים על נייר סופג לספיגת השמן. חוזרים על הפעולה עם יתר הבצק.
- מצפים בסוכר ומגישים בצלחת יפה.
- אל תשכחו לבוא לספר לנו איך יצא… (אפשר גם לצרף תמונות!)
רוצים מתנה מושלמת לחנוכה? לחצו כאן והיא שלכם!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (62)
רציתי לדעת אם לטגן על אש גבוהה?
בינונית
היי, יש אפשרות להקפיא את הבלילה ולטגן במנות קטנות?
לא ניתן להקפיא את הבלילה
שמתי בטעות 2 וחצי כוסות סוכר.. כי הסתכלתי על השורה למעלה. עד כמה זה קריטי יש טעם להכין או שלזרוק את זה?
היי שמחה, כן אמור להשפיע על המרקם והטעם, איך יצא בסוף?