ספירלות תפוחי אדמה מטוגנות וקריספיות בטירוף
את הפירה כולנו מכירים וגם את הצ'יפס, אבל בהשקעה קטנה שניהם יחד יוצרים מנה חדשה במטבח- ספירלות תפוחי אדמה מטוגנות, שובבות וקריספיות!
את הפירה כולנו מכירים וגם את הצ'יפס, אבל בהשקעה קטנה שניהם יחד יוצרים מנה חדשה במטבח- ספירלות תפוחי אדמה מטוגנות, שובבות וקריספיות!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 46.2 קק״ל 692.4 קק״לפחמימות 8.2 גרם 123.7 גרםשומן 0.6 גרם 8.7 גרםנתרן 220.9 מ״ג 3312.8 מ״גחלבון 1.5 גרם 22.7 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 0.2 גרם 2.6 גרםכולסטרול 19.9 מ״ג 298.1 מ״גסידן 4.4 מ״ג 65.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 8.5 מ״ג 128.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 35 דק׳כולל שעה
-
קלוריות46
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 46.2 קק״ל 692.4 קק״לפחמימות 8.2 גרם 123.7 גרםשומן 0.6 גרם 8.7 גרםנתרן 220.9 מ״ג 3312.8 מ״גחלבון 1.5 גרם 22.7 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.1 גרםשומן רווי 0.2 גרם 2.6 גרםכולסטרול 19.9 מ״ג 298.1 מ״גסידן 4.4 מ״ג 65.3 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.9 מ״גאשלגן 8.5 מ״ג 128.0 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 46 | כמות מנות 15 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 תפוחי אדמה בינונייםקלופים
-
1 ביצה Lטרופה
-
2 כפות קורנפלור
-
1 כפית מלח דקאו לפי הטעם
-
1/4 כפית פלפל שחור טחוןאו לפי הטעם
-
1/2 כפית שוםאופציונלי
-
3 כפות חלב 3%או מי בישול תפוחי האדמה
-
לטיגון עמוק
-
1 חבילה סנו סושי – רב מגבת ג’מבו
-
1 חבילה סנו סושי – שקיות זיפר
אופן הכנה
- ממלאים סיר במים ומבשלים בו את תפוחי האדמה הקלופים למשך כ-25 דקות, עד שהם מתרככים.
- מסננים את תפוחי האדמה ומועכים לפירה חלק (שומרים כ-3 כפות ממי הבישול בצד).
- מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק ומרפדים צלחת בנייר מגבת סופג.
- מוסיפים לתפוחי האדמה את יתר המרכיבים וכן את החלב או את מי הבישול שהונחו בצד, ומערבבים היטב לתערובת חלקה ורכה.
- מעבירים את התערובת לתוך סנו סושי - שקיות זיפר L שתשמש כשקית זילוף.
- חותכים את פינת השקית ומזלפים לתוך השמן החם ספירלות יפות מתערובת תפוחי האדמה. לאחר כל זילוף גוזרים את קצה התערובת בעזרת מספריים.
- מטגנים את הספירלות בסבבים של 1-2 יחידות יחד, תלוי בגודל הסיר, עד להשחמה יפה ומעבירים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בסנו סושי - רב מגבת ג’מבו.
- מגישים מיד עם קטשופ ומיונז.
אופן הכנה
- ממלאים סיר במים ומבשלים בו את תפוחי האדמה הקלופים למשך כ-25 דקות, עד שהם מתרככים.
- מסננים את תפוחי האדמה ומועכים לפירה חלק (שומרים כ-3 כפות ממי הבישול בצד).
- מחממים סיר עם שמן לטיגון עמוק ומרפדים צלחת בנייר מגבת סופג.
- מוסיפים לתפוחי האדמה את יתר המרכיבים וכן את החלב או את מי הבישול שהונחו בצד, ומערבבים היטב לתערובת חלקה ורכה.
- מעבירים את התערובת לתוך סנו סושי - שקיות זיפר L שתשמש כשקית זילוף.
- חותכים את פינת השקית ומזלפים לתוך השמן החם ספירלות יפות מתערובת תפוחי האדמה. לאחר כל זילוף גוזרים את קצה התערובת בעזרת מספריים.
- מטגנים את הספירלות בסבבים של 1-2 יחידות יחד, תלוי בגודל הסיר, עד להשחמה יפה ומעבירים בעזרת כף מחוררת לצלחת מרופדת בסנו סושי - רב מגבת ג’מבו.
- מגישים מיד עם קטשופ ומיונז.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
הרעון מקסים