עוגיות חלב חמאה ואגוזים מושלמות
צריכים משהו ליד הקפה? עוגיות חמאה מושלמות שיסגרו את הפינה. הכי פשוטות, זריזות וטעימות. עוגיות חמאה שכל המשפחה לא תצליח להפסיק לנשנש
צריכים משהו ליד הקפה? עוגיות חמאה מושלמות שיסגרו את הפינה. הכי פשוטות, זריזות וטעימות. עוגיות חמאה שכל המשפחה לא תצליח להפסיק לנשנש
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 145.6 קק״ל 2911.1 קק״לפחמימות 17.4 גרם 348.9 גרםשומן 7.4 גרם 149.0 גרםנתרן 54.0 מ״ג 1080.3 מ״גחלבון 2.5 גרם 49.2 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 13.2 גרםשומן רווי 0.5 גרם 9.2 גרםכולסטרול 16.1 מ״ג 321.9 מ״גסידן 19.0 מ״ג 379.2 מ״גברזל 0.4 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 56.9 מ״ג 1138.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.5 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 5 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות146
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 145.6 קק״ל 2911.1 קק״לפחמימות 17.4 גרם 348.9 גרםשומן 7.4 גרם 149.0 גרםנתרן 54.0 מ״ג 1080.3 מ״גחלבון 2.5 גרם 49.2 גרםסיבים תזונתיים 0.7 גרם 13.2 גרםשומן רווי 0.5 גרם 9.2 גרםכולסטרול 16.1 מ״ג 321.9 מ״גסידן 19.0 מ״ג 379.2 מ״גברזל 0.4 מ״ג 7.3 מ״גאשלגן 56.9 מ״ג 1138.6 מ״גאבץ 0.3 מ״ג 5.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 146 | כמות מנות 20 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים תנור על טורבו לחום של 190 מעלות.
- מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון ומפעילים בפולסים עד לקבלת בצק.
- מעבירים את הבלילה לשקית זילוף ומזלפים לתבנית עם נייר אפייה.
- מכניסים את התבנית לתנור למשך 20 דקות.
- מוציאים את התבנית ונותנים לעוגיות לנוח במשך 10 דקות.
- מגישים עם אבקת סוכר מעל או זילוף של מעט חלב מרוכז.
אופן הכנה
- מחממים תנור על טורבו לחום של 190 מעלות.
- מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון ומפעילים בפולסים עד לקבלת בצק.
- מעבירים את הבלילה לשקית זילוף ומזלפים לתבנית עם נייר אפייה.
- מכניסים את התבנית לתנור למשך 20 דקות.
- מוציאים את התבנית ונותנים לעוגיות לנוח במשך 10 דקות.
- מגישים עם אבקת סוכר מעל או זילוף של מעט חלב מרוכז.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
מה אפשר במקום חלב מרוכז?
היי מיכל, לא מומלץ להחליף במשהו אחר כיוון שהחלב המרוכז די ייחודי גם בטעם וגם במרקם. את יכולה לנסות להמיר בכל זאת בריבת חלב, אבל קחי בחשבון שזה יצא שונה מהכוונה המקורית במתכון. בהצלחה ושתפי אותנו איך יצא!