באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

עוגיות חלב חמאה ואגוזים מושלמות

צריכים משהו ליד הקפה? עוגיות חמאה מושלמות שיסגרו את הפינה. הכי פשוטות, זריזות וטעימות. עוגיות חמאה שכל המשפחה לא תצליח להפסיק לנשנש
צריכים משהו ליד הקפה? עוגיות חמאה מושלמות שיסגרו את הפינה. הכי פשוטות, זריזות וטעימות. עוגיות חמאה שכל המשפחה לא תצליח להפסיק לנשנש
  • משה שגב
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    146
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 145.6 קק״ל 2911.1 קק״ל
    פחמימות 17.4 גרם 348.9 גרם
    שומן 7.4 גרם 149.0 גרם
    נתרן 54.0 מ״ג 1080.3 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 49.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 9.2 גרם
    כולסטרול 16.1 מ״ג 321.9 מ״ג
    סידן 19.0 מ״ג 379.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 56.9 מ״ג 1138.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    7
  • הכנה 5 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    146
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 145.6 קק״ל 2911.1 קק״ל
    פחמימות 17.4 גרם 348.9 גרם
    שומן 7.4 גרם 149.0 גרם
    נתרן 54.0 מ״ג 1080.3 מ״ג
    חלבון 2.5 גרם 49.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.7 גרם 13.2 גרם
    שומן רווי 0.5 גרם 9.2 גרם
    כולסטרול 16.1 מ״ג 321.9 מ״ג
    סידן 19.0 מ״ג 379.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 7.3 מ״ג
    אשלגן 56.9 מ״ג 1138.6 מ״ג
    אבץ 0.3 מ״ג 5.5 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגיות
משה שגב
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור על טורבו לחום של 190 מעלות.
  2. מכניסים את כל המרכיבים למעבד מזון ומפעילים בפולסים עד לקבלת בצק.
  3. מעבירים את הבלילה לשקית זילוף ומזלפים לתבנית עם נייר אפייה.
  4. מכניסים את התבנית לתנור למשך 20 דקות.
  5. מוציאים את התבנית ונותנים לעוגיות לנוח במשך 10 דקות.
  6. מגישים עם אבקת סוכר מעל או זילוף של מעט חלב מרוכז.

    עוגיות חמאה חלב ואגוזים
    בתיאבון! צילום: משה שגב


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגיות חלב חמאה ואגוזים מושלמות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      היי מיכל, לא מומלץ להחליף במשהו אחר כיוון שהחלב המרוכז די ייחודי גם בטעם וגם במרקם. את יכולה לנסות להמיר בכל זאת בריבת חלב, אבל קחי בחשבון שזה יצא שונה מהכוונה המקורית במתכון. בהצלחה ושתפי אותנו איך יצא!

קטגוריות

אביזרים

טכניקות