עוגיות חמאה ומיסו
רוצים להפתיע את האורחים עם עוגיות מיוחדות? אודי ואושר מכינים עוגיות חמאה ומיסו - עוגיות מיוחדות, פריכות ונמסות בפה, עם רמז יפני הנוצר בזכות המיסו
רוצים להפתיע את האורחים עם עוגיות מיוחדות? אודי ואושר מכינים עוגיות חמאה ומיסו - עוגיות מיוחדות, פריכות ונמסות בפה, עם רמז יפני הנוצר בזכות המיסו
- אודי ואושר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 65.9 קק״ל 1976.7 קק״לפחמימות 12.0 גרם 360.7 גרםשומן 1.7 גרם 51.1 גרםנתרן 16.7 מ״ג 500.9 מ״גחלבון 0.8 גרם 25.3 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 4.1 גרםשומן רווי 0.9 גרם 27.7 גרםכולסטרול 13.4 מ״ג 402.9 מ״גסידן 5.3 מ״ג 160.2 מ״גברזל 0.1 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 11.3 מ״ג 338.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.3 מ״גסגור
-
מרכיבים7
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-50 דק׳
-
קלוריות66
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 65.9 קק״ל 1976.7 קק״לפחמימות 12.0 גרם 360.7 גרםשומן 1.7 גרם 51.1 גרםנתרן 16.7 מ״ג 500.9 מ״גחלבון 0.8 גרם 25.3 גרםסיבים תזונתיים 0.1 גרם 4.1 גרםשומן רווי 0.9 גרם 27.7 גרםכולסטרול 13.4 מ״ג 402.9 מ״גסידן 5.3 מ״ג 160.2 מ״גברזל 0.1 מ״ג 3.3 מ״גאשלגן 11.3 מ״ג 338.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 2.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 7 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-50 דק׳ | קלוריות 66 | כמות מנות 30 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-170 מעלות טורבו. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. חותכים את החמאה לקוביות.
- מניחים במיקסר עם וו גיטרה את המיסו, החמאה והסוכר ומקציפים מהירות בינונית-גבוהה כ-2-3 דקות, עד שנוצר קרם אוורירי.
- מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד שהתערובת אחידה ולא יותר.
- מחלקים את הבצק ל-2 חלקים, יוצרים מכל אחד גליל ומצננים במקרר כ-20 דקות.
- מגלגלים כל גליל במעט סוכר דמררה, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-2 שעות נוספות.
- בעזרת סכין חדה חותכים כל גליל לפרוסות בעובי 1 ס”מ, מסדרים על התבנית ואופים למשך 10-14 דקות, או עד להזהבה קלה. מוציאים מהתנור ומצננים על גבי הרשת.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-170 מעלות טורבו. מרפדים את התבנית בנייר אפייה. חותכים את החמאה לקוביות.
- מניחים במיקסר עם וו גיטרה את המיסו, החמאה והסוכר ומקציפים מהירות בינונית-גבוהה כ-2-3 דקות, עד שנוצר קרם אוורירי.
- מוסיפים את הביצה וממשיכים להקציף במהירות נמוכה עד לקבלת תערובת אחידה.
- מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבבים עד שהתערובת אחידה ולא יותר.
- מחלקים את הבצק ל-2 חלקים, יוצרים מכל אחד גליל ומצננים במקרר כ-20 דקות.
- מגלגלים כל גליל במעט סוכר דמררה, עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקרר ל-2 שעות נוספות.
- בעזרת סכין חדה חותכים כל גליל לפרוסות בעובי 1 ס”מ, מסדרים על התבנית ואופים למשך 10-14 דקות, או עד להזהבה קלה. מוציאים מהתנור ומצננים על גבי הרשת.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
לצערי אין התאמה בכמות המצרכים במתכון בהשוואה לאלה המופעים בסרטון.
היי לבנת, הכי טוב לעקוב אחר המתכון הכתוב, לעתים נעשים שינויים קטנים כדי לשפר מתכונים ולכן המתכון הכתוב הוא הכי מדויק.