-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3083.3 קק״ל 6166.5 קק״לפחמימות 500.3 גרם 1000.6 גרםשומן 141.7 גרם 283.4 גרםנתרן 245.2 מ״ג 490.5 מ״גחלבון 40.0 גרם 80.1 גרםסיבים תזונתיים 6.9 גרם 13.7 גרםשומן רווי 80.6 גרם 161.3 גרםכולסטרול 547.2 מ״ג 1094.3 מ״גסידן 202.9 מ״ג 405.7 מ״גברזל 14.2 מ״ג 28.3 מ״גאשלגן 1943.9 מ״ג 3887.9 מ״גאבץ 5.6 מ״ג 11.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 35 דק׳כולל 35 דק׳
-
קלוריות3083
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3083.3 קק״ל 6166.5 קק״לפחמימות 500.3 גרם 1000.6 גרםשומן 141.7 גרם 283.4 גרםנתרן 245.2 מ״ג 490.5 מ״גחלבון 40.0 גרם 80.1 גרםסיבים תזונתיים 6.9 גרם 13.7 גרםשומן רווי 80.6 גרם 161.3 גרםכולסטרול 547.2 מ״ג 1094.3 מ״גסידן 202.9 מ״ג 405.7 מ״גברזל 14.2 מ״ג 28.3 מ״גאשלגן 1943.9 מ״ג 3887.9 מ״גאבץ 5.6 מ״ג 11.3 מ״גסגור
מרכיבים 10 | זמן הכנה 35 דק׳ | זמן כולל 35 דק׳ | קלוריות 3083 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגיות
-
200 גרם חמאה רכה
-
1 כוס סוכר לבן
-
1/2 כוס סוכר חום
-
2 ביצים L
-
1 כפית תמצית וניל
-
3 כוסות קמח לבן
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
קורט מלח דק
-
2 כוסות שוקולד צ’יפס
-
1/2 חפיסה שוקולד חלבשבור לקוביות
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה עם כף עץ את החמאה עם שני סוגי הסוכר.
- מכניסים את הביצים ותמצית הווניל וממשיכים לערבב עד להטמעה מלאה של הביצים וקבלת קצף בהיר.
- מוסיפים את הקמח, אבקת הסודה לשתייה והמלח ומערבבים. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומקפלים.
- מחלקים את הבצק לשניים ומכדררים בידיים כדור מהבצק, מועכים מעט ומניחים במגש השחמה של הפיצה כך שהבצק רחוק כ-½ ס”מ מהשוליים.
- מסדרים את קוביות שוקולד החלב מעל הבצק.
- מכוונים את המכשיר לאופציית Bake, את הטמפרטורה לחום של 160 מעלות ואת הזמן ל-20 דקות.
- לוחצים על START/STOP כדי לחמם את המכשיר. ברגע שהמכשיר התחמם וכתוב Add Food, מכניסים את המגש עם העוגייה הענקית לתוך סיר המכשיר וסוגרים.
- המכשיר יתחיל לפעול ויצפצף בסיום האפייה.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה גדולה עם כף עץ את החמאה עם שני סוגי הסוכר.
- מכניסים את הביצים ותמצית הווניל וממשיכים לערבב עד להטמעה מלאה של הביצים וקבלת קצף בהיר.
- מוסיפים את הקמח, אבקת הסודה לשתייה והמלח ומערבבים. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומקפלים.
- מחלקים את הבצק לשניים ומכדררים בידיים כדור מהבצק, מועכים מעט ומניחים במגש השחמה של הפיצה כך שהבצק רחוק כ-½ ס”מ מהשוליים.
- מסדרים את קוביות שוקולד החלב מעל הבצק.
- מכוונים את המכשיר לאופציית Bake, את הטמפרטורה לחום של 160 מעלות ואת הזמן ל-20 דקות.
- לוחצים על START/STOP כדי לחמם את המכשיר. ברגע שהמכשיר התחמם וכתוב Add Food, מכניסים את המגש עם העוגייה הענקית לתוך סיר המכשיר וסוגרים.
- המכשיר יתחיל לפעול ויצפצף בסיום האפייה.
הכנתם את המתכון?
תגובות (6)
הכנתי עכשיו,יצא מושלם;
כיף לקרוא, יובל, תודה רבה!
אין לי תבנית השחמה לפיצה. האם ניתן להשתמש ישירות לסיר או לסלסילת הטיגון?
היי שרית, מומלץ לפנות עם שאלה זו ישירות לנינג’ה
אין לי נינג’ה, אין אני מכינה בתנור
היי רינת, המתכון הזה מותאם לנינג’ה, יש מתכונים אחרים שמתאימים לתנור, כמו המתכון הזה:
https://foody.co.il/foody_recipe/%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%96%d7%95-%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%94-%d7%a2%d7%95%d7%92%d7%aa-%d7%a9%d7%95%d7%a7%d7%95%d7%9c%d7%93-%d7%a6%d7%99%d7%a4%d7%a1-%d7%a2%d7%a0%d7%a7%d7%99%d7%aa-%d7%95%d7%98%d7%a2/?auto=1