עוגת “אדם” עם דלעת ודבש של קרין גורן
עוגת דלעת ודבש של קרין גורן, טעימה ולא דחוסה, שבה במקום גזר משתמשים בדלעת שמעניקה לעוגה טעם מתקתק שמשתלב נהדר עם הדבש והתבלינים. עוגת דלעת "אדם"
עוגת דלעת ודבש של קרין גורן, טעימה ולא דחוסה, שבה במקום גזר משתמשים בדלעת שמעניקה לעוגה טעם מתקתק שמשתלב נהדר עם הדבש והתבלינים. עוגת דלעת "אדם"
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2396.4 קק״ל 4792.8 קק״לפחמימות 288.9 גרם 577.9 גרםשומן 127.4 גרם 254.7 גרםנתרן 626.4 מ״ג 1252.8 מ״גחלבון 33.3 גרם 66.5 גרםסיבים תזונתיים 9.6 גרם 19.1 גרםשומן רווי 11.5 גרם 23.0 גרםכולסטרול 443.1 מ״ג 886.2 מ״גסידן 194.2 מ״ג 388.4 מ״גברזל 4.3 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 1026.8 מ״ג 2053.7 מ״גאבץ 3.1 מ״ג 6.2 מ״גסגור
-
מרכיבים12
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות2396
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2396.4 קק״ל 4792.8 קק״לפחמימות 288.9 גרם 577.9 גרםשומן 127.4 גרם 254.7 גרםנתרן 626.4 מ״ג 1252.8 מ״גחלבון 33.3 גרם 66.5 גרםסיבים תזונתיים 9.6 גרם 19.1 גרםשומן רווי 11.5 גרם 23.0 גרםכולסטרול 443.1 מ״ג 886.2 מ״גסידן 194.2 מ״ג 388.4 מ״גברזל 4.3 מ״ג 8.7 מ״גאשלגן 1026.8 מ״ג 2053.7 מ״גאבץ 3.1 מ״ג 6.2 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 12 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 2396 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
3 ביצים Lבטמפרטורת החדר
-
1כוס או 200 גרם סוכר לבן
-
1כוס או 240 מ"ל שמן קנולה
-
1/2כוס או 160 גרם דבש
-
2כוסות או 280 גרם קמח לבן
-
2 כפיות אבקת אפייה
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1 כפית גדושה קינמון טחון
-
1 כפית ג’ינג’ר טחון
-
1/4 כפית אגוז מוסקטמגורר
-
2 כוסות דלעתמגוררת גס
-
1 כוס אגוזי מלךשבורים
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- מקציפים ביצים וסוכר במהירות גבוהה במשך כ-5 דקות לתערובת תפוחה ובהירה.
- מוסיפים במזיגה איטית שמן ודבש תוך כדי הקצפה במהירות גבוהה.
- מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה.
- מוסיפים את הקינמון, הג’ינג’ר הטחון ואת אגוז המוסקט.
- מערבבים פנימה באופן ידני את הדלעת ואגוזי המלך.
- משמנים שתי תבניות אינגלישקייק ומוזגים אליהן את הבלילה.
- אופים בתנור במשך כ-45 דקות.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- מקציפים ביצים וסוכר במהירות גבוהה במשך כ-5 דקות לתערובת תפוחה ובהירה.
- מוסיפים במזיגה איטית שמן ודבש תוך כדי הקצפה במהירות גבוהה.
- מנמיכים את מהירות המיקסר למינימום ומוסיפים קמח, אבקת אפייה, סודה לשתייה.
- מוסיפים את הקינמון, הג’ינג’ר הטחון ואת אגוז המוסקט.
- מערבבים פנימה באופן ידני את הדלעת ואגוזי המלך.
- משמנים שתי תבניות אינגלישקייק ומוזגים אליהן את הבלילה.
- אופים בתנור במשך כ-45 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן