עוגת אננס הפוכה שמכינים בקלי קלות
שי-לי ליפא מכינה עוגת אננס הפוכה ב-15 דקות עבודה. משתמשים באננס משומר לקישוט העוגה, ואת הסירופ מוסיפים לתערובת העוגה לשמירה על עסיסיות
שי-לי ליפא מכינה עוגת אננס הפוכה ב-15 דקות עבודה. משתמשים באננס משומר לקישוט העוגה, ואת הסירופ מוסיפים לתערובת העוגה לשמירה על עסיסיות
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2586.0 קק״ל 2586.0 קק״לפחמימות 423.9 גרם 423.9 גרםשומן 127.6 גרם 127.6 גרםנתרן 2430.8 מ״ג 2430.8 מ״גחלבון 38.8 גרם 38.8 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.3 גרםשומן רווי 70.9 גרם 70.9 גרםכולסטרול 922.6 מ״ג 922.6 מ״גסידן 282.2 מ״ג 282.2 מ״גברזל 3.8 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 579.4 מ״ג 579.4 מ״גאבץ 3.4 מ״ג 3.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה
-
קלוריות2586
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2586.0 קק״ל 2586.0 קק״לפחמימות 423.9 גרם 423.9 גרםשומן 127.6 גרם 127.6 גרםנתרן 2430.8 מ״ג 2430.8 מ״גחלבון 38.8 גרם 38.8 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 0.3 גרםשומן רווי 70.9 גרם 70.9 גרםכולסטרול 922.6 מ״ג 922.6 מ״גסידן 282.2 מ״ג 282.2 מ״גברזל 3.8 מ״ג 3.8 מ״גאשלגן 579.4 מ״ג 579.4 מ״גאבץ 3.4 מ״ג 3.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 2586 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
בסיס
-
30 גרם חמאה רכה
-
1/4כוס או 50 גרם סוכר חום כהה
-
1 קופסת שימורים אננס
עוגה
-
100 גרם חמאה רכה
-
3/4כוס או 150 גרם סוכר לבן
-
1 כפית תמצית וניל
-
2 ביצים L
-
1 1/4כוסות או 175 גרם קמח תופח
-
4כפות או 180 גרם יוגורט כבשים
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 175 מעלות ומרפדים תחתית של תבנית בנייר אפייה.
- מכינים את הבסיס: מורחים את נייר האפייה בחמאה רכה ומפזרים סוכר חום בשכבה אחידה. מסדרים עיגול אננס במרכז וסביבו 6-5 עיגולים (שומרים את נוזל שימורי האננס).
- את האננס שנשאר חותכים לקוביות בגודל 2 ס”מ ושומרים לבלילה עצמה.
- מכינים את העוגה ואופים: מעבדים חמאה, סוכר ותמצית וניל בקערת מיקסר עם וו גיטרה לתערובת קרמית. מוסיפים ביצים אחת-אחת, עד שהן נבלעות בתערובת.
- מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים לסירוגין קמח ויוגורט ולבסוף את 1/4 כוס (60 מ”ל) נוזל שימורי האננס ומעבדים לתערובת אחידה. יוצקים את התערובת על האננס ומחליקים. את קוביות האננס מפזרים מעל התערובת.
- אופים בתנור 55-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים. מצננים היטב.
- מעבירים סכין בין דפנות התבנית לעוגה והופכים על צלחת הגשה.
אופן הכנה
- מחממים תנור לטמפרטורה של 175 מעלות ומרפדים תחתית של תבנית בנייר אפייה.
- מכינים את הבסיס: מורחים את נייר האפייה בחמאה רכה ומפזרים סוכר חום בשכבה אחידה. מסדרים עיגול אננס במרכז וסביבו 6-5 עיגולים (שומרים את נוזל שימורי האננס).
- את האננס שנשאר חותכים לקוביות בגודל 2 ס”מ ושומרים לבלילה עצמה.
- מכינים את העוגה ואופים: מעבדים חמאה, סוכר ותמצית וניל בקערת מיקסר עם וו גיטרה לתערובת קרמית. מוסיפים ביצים אחת-אחת, עד שהן נבלעות בתערובת.
- מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים לסירוגין קמח ויוגורט ולבסוף את 1/4 כוס (60 מ”ל) נוזל שימורי האננס ומעבדים לתערובת אחידה. יוצקים את התערובת על האננס ומחליקים. את קוביות האננס מפזרים מעל התערובת.
- אופים בתנור 55-45 דקות, עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים. מצננים היטב.
- מעבירים סכין בין דפנות התבנית לעוגה והופכים על צלחת הגשה.
הערות
- מוטב להשתמש בתבנית קפיצית כדי לחלץ את העוגה בקלות
הערות
- מוטב להשתמש בתבנית קפיצית כדי לחלץ את העוגה בקלות
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
תגובות (4)
חבל שלא צירפתם את הסרטון של שי-לי https://www.facebook.com/diyil.tv/videos/1022745831207474/?extid=4qgRh9r8UAOvonwZ
עוגה נהדרת ?
לא הבנתי את הערכים התזונתיים לפי מנה .לפרוסה או לכל העוגה בתודה מראש
הערכים התזונתיים במתכון זה מתייחסים לכל העוגה. בהצלחה!