עוגת ביסקוויטים וגבינה של קרין גורן ושר פיטנס
מי לא אוהב עוגת ביסקוויטים? שר פיטנס וקרין גורן מכינות את העוגה הכי ישראלית שיש: עוגת ביסקוויטים וגבינה ללא אפייה בגרסה קלילה
מי לא אוהב עוגת ביסקוויטים? שר פיטנס וקרין גורן מכינות את העוגה הכי ישראלית שיש: עוגת ביסקוויטים וגבינה ללא אפייה בגרסה קלילה
- שר פיטנס
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1440.4 קק״ל 1440.4 קק״לפחמימות 131.3 גרם 131.3 גרםשומן 50.1 גרם 50.1 גרםנתרן 2394.3 מ״ג 2394.3 מ״גחלבון 99.7 גרם 99.7 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 33.9 גרם 33.9 גרםכולסטרול 172.8 מ״ג 172.8 מ״גסידן 1939.3 מ״ג 1939.3 מ״גברזל 0.8 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 2472.9 מ״ג 2472.9 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 20 דק׳
-
קלוריות1440
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1440.4 קק״ל 1440.4 קק״לפחמימות 131.3 גרם 131.3 גרםשומן 50.1 גרם 50.1 גרםנתרן 2394.3 מ״ג 2394.3 מ״גחלבון 99.7 גרם 99.7 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 33.9 גרם 33.9 גרםכולסטרול 172.8 מ״ג 172.8 מ״גסידן 1939.3 מ״ג 1939.3 מ״גברזל 0.8 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 2472.9 מ״ג 2472.9 מ״גאבץ 0.4 מ״ג 0.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 20 דק׳ | קלוריות 1440 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
קרם
-
1 1/2 חבילות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
3 כוסות חלב 1%
-
750 גרם גבינה לבנה 5%
-
3 כפות סוכר לבן
שכבות
-
1 1/2חבילות או 300 גרם פתי בר וניל
-
1 כוס חלב 1%
-
1 כף קפה נמס
קישוט
-
1 חבילה חטיף שוקולד
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את אבקת האינסטנט פודינג עם החלב עד שכל האבקה נמסה ומניחים בצד ל-10 דקות.
- בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה עם הסוכר ומוסיפים בתנועות קיפול עם לקקן לתערובת הפודינג.
- מכינים את שכבת הביסקויטים: מערבבים את הקפה עם המים עד המסה ומעבירים לקערה.
- טובלים חצי מכמות הביסקוויטים בקפה שהתקרר ומסדרים בשכבה אחידה בתחתית התבנית.
- מורחים מעל חצי מכמות הקרם המוכן.
- מניחים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה.
- מורחים מעל את יתרת הקרם ומיישרים בעזרת מרית.
- מפוררים את השוקולד מעל ושומרים בקרור עד להגשה.
אופן הכנה
- מערבבים בקערה את אבקת האינסטנט פודינג עם החלב עד שכל האבקה נמסה ומניחים בצד ל-10 דקות.
- בקערה נפרדת מערבבים את הגבינה עם הסוכר ומוסיפים בתנועות קיפול עם לקקן לתערובת הפודינג.
- מכינים את שכבת הביסקויטים: מערבבים את הקפה עם המים עד המסה ומעבירים לקערה.
- טובלים חצי מכמות הביסקוויטים בקפה שהתקרר ומסדרים בשכבה אחידה בתחתית התבנית.
- מורחים מעל חצי מכמות הקרם המוכן.
- מניחים מעל שכבה נוספת של ביסקוויטים טבולים בקפה.
- מורחים מעל את יתרת הקרם ומיישרים בעזרת מרית.
- מפוררים את השוקולד מעל ושומרים בקרור עד להגשה.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
איך אני עושה את זה בטעם שוקולדי?
אפשר להשתמש לקרם באינסטנט פודינג בטעם שוקולד.