עוגת ביסקוויטים פירמידה כמו של אמא
תסכימו איתנו, שאין על העוגות של אמא! בטח ובטח כשמדובר בעוגת ביסקוויטים פירמידה בטעם של פעם, במילוי קרם וניל ומנגו וציפוי גנאש שוקולד וסוכריות
תסכימו איתנו, שאין על העוגות של אמא! בטח ובטח כשמדובר בעוגת ביסקוויטים פירמידה בטעם של פעם, במילוי קרם וניל ומנגו וציפוי גנאש שוקולד וסוכריות
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 10939.5 קק״ל 10939.5 קק״לפחמימות 8333.9 גרם 8333.9 גרםשומן 8447.7 גרם 8447.7 גרםנתרן 8400.1 מ״ג 8400.1 מ״גחלבון 8262.6 גרם 8262.6 גרםסיבים תזונתיים 8242.4 גרם 8242.4 גרםשומן רווי 8365.1 גרם 8365.1 גרםכולסטרול 8255.6 מ״ג 8255.6 מ״גסידן 8517.1 מ״ג 8517.1 מ״גברזל 8241.3 מ״ג 8241.3 מ״גאשלגן 9150.2 מ״ג 9150.2 מ״גאבץ 8238.1 מ״ג 8238.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 3 שעות ו-20 דק׳
-
קלוריות10940
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 10939.5 קק״ל 10939.5 קק״לפחמימות 8333.9 גרם 8333.9 גרםשומן 8447.7 גרם 8447.7 גרםנתרן 8400.1 מ״ג 8400.1 מ״גחלבון 8262.6 גרם 8262.6 גרםסיבים תזונתיים 8242.4 גרם 8242.4 גרםשומן רווי 8365.1 גרם 8365.1 גרםכולסטרול 8255.6 מ״ג 8255.6 מ״גסידן 8517.1 מ״ג 8517.1 מ״גברזל 8241.3 מ״ג 8241.3 מ״גאשלגן 9150.2 מ״ג 9150.2 מ״גאבץ 8238.1 מ״ג 8238.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 3 שעות ו-20 דק׳ | קלוריות 10940 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מילוי
-
360מ"ל או 1 1/2 כוסות שמנת להקצפה יטבתה 38%קרה
-
70גרם או 1/2 כוס אבקת סוכר
-
40גרם או 4 כפות אינסטנט פודינג בטעם וניל
-
1 כפית תמצית ונילאופציונלי
-
1/2 מנגוחתוך לקוביות
פירמידה
-
18 פתי בר וניל
-
3/4 כוס חלב 3%
ציפוי
-
100 גרם שוקולד מריר
-
120מ"ל או 1/2 כוס שמנת להקצפה יטבתה 38%
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: שמים בקערת מיקסר עם וו בלון את כל מרכיבי המילוי, למעט המנגו, ומקציפים לקרם אוורירי ויציב.
- פורשים יריעת סנו סושי - רדיד אלומיניום גדולה כפולה על משטח עבודה.
- טובלים את עוגיות הפתי בר בחלב לכמה שניות, אחת אחרי השנייה.
- ומסדרים את הפתי בר על נייר האלומיניום ב-3 שורות צמודות זו לזו, של 6 עוגיות בכל שורה.
- מרכיבים את העוגה: מורחים את הקרם בעזרת מרית על השורה המרכזית של העוגיות בצורת תלולית.
- מטביעים בתוך הקרם קוביות מנגו.
- בעזרת רדיד האלומיניום מרימים את שתי שורות העוגיות החיצוניות ליצירת פירמידה ומהדקים בעזרת קצוות רדיד האלומיניום.
- מעבירים את הפירמידה למקפיא למשך 2-3 שעות.
- לקראת ההגשה מכינים את ציפוי השוקולד: שמים בקערה את השוקולד והשמנת המתוקה, ממיסים במיקרוגל או על באן מרי ומערבבים לתערובת חלקה.
- מחלצים את העוגה מתוך נייר האלומיניום ומעבירים לצלחת הגשה.
- יוצקים מעל את השוקולד ונותנים לו לנזול ולכסות את העוגה.
- מעבירים את העוגה למשך 10 דקות למקרר.
- פורסים את העוגה למשולשים ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את המילוי: שמים בקערת מיקסר עם וו בלון את כל מרכיבי המילוי, למעט המנגו, ומקציפים לקרם אוורירי ויציב.
- פורשים יריעת סנו סושי - רדיד אלומיניום גדולה כפולה על משטח עבודה.
- טובלים את עוגיות הפתי בר בחלב לכמה שניות, אחת אחרי השנייה.
- ומסדרים את הפתי בר על נייר האלומיניום ב-3 שורות צמודות זו לזו, של 6 עוגיות בכל שורה.
- מרכיבים את העוגה: מורחים את הקרם בעזרת מרית על השורה המרכזית של העוגיות בצורת תלולית.
- מטביעים בתוך הקרם קוביות מנגו.
- בעזרת רדיד האלומיניום מרימים את שתי שורות העוגיות החיצוניות ליצירת פירמידה ומהדקים בעזרת קצוות רדיד האלומיניום.
- מעבירים את הפירמידה למקפיא למשך 2-3 שעות.
- לקראת ההגשה מכינים את ציפוי השוקולד: שמים בקערה את השוקולד והשמנת המתוקה, ממיסים במיקרוגל או על באן מרי ומערבבים לתערובת חלקה.
- מחלצים את העוגה מתוך נייר האלומיניום ומעבירים לצלחת הגשה.
- יוצקים מעל את השוקולד ונותנים לו לנזול ולכסות את העוגה.
- מעבירים את העוגה למשך 10 דקות למקרר.
- פורסים את העוגה למשולשים ומגישים.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן