עוגת גבינה פירורים בלב משוקולד לבן
קרין גורן מכינה קינוח מושחת לשבועות שהוא גם יפה וגם טעים - עוגת גבינה פירורים בתוך לב ענק משוקולד לבן. תתכוננו לקצור את כל המחמאות בשולחן החג
קרין גורן מכינה קינוח מושחת לשבועות שהוא גם יפה וגם טעים - עוגת גבינה פירורים בתוך לב ענק משוקולד לבן. תתכוננו לקצור את כל המחמאות בשולחן החג
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 9852.2 קק״ל 9852.2 קק״לפחמימות 1003.9 גרם 1003.9 גרםשומן 594.9 גרם 594.9 גרםנתרן 2168.0 מ״ג 2168.0 מ״גחלבון 137.4 גרם 137.4 גרםסיבים תזונתיים 8.6 גרם 8.6 גרםשומן רווי 355.5 גרם 355.5 גרםכולסטרול 2105.6 מ״ג 2105.6 מ״גסידן 2246.8 מ״ג 2246.8 מ״גברזל 7.2 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 7450.0 מ״ג 7450.0 מ״גאבץ 14.4 מ״ג 14.4 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות9852
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 9852.2 קק״ל 9852.2 קק״לפחמימות 1003.9 גרם 1003.9 גרםשומן 594.9 גרם 594.9 גרםנתרן 2168.0 מ״ג 2168.0 מ״גחלבון 137.4 גרם 137.4 גרםסיבים תזונתיים 8.6 גרם 8.6 גרםשומן רווי 355.5 גרם 355.5 גרםכולסטרול 2105.6 מ״ג 2105.6 מ״גסידן 2246.8 מ״ג 2246.8 מ״גברזל 7.2 מ״ג 7.2 מ״גאשלגן 7450.0 מ״ג 7450.0 מ״גאבץ 14.4 מ״ג 14.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 9852 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
תבנית יציקת שוקולד בצורת לב 27 ס"מ
לב שוקולד לבן
-
500 גרם שוקולד לבן
פירורי בצק
מלית גבינה
-
500מ"ל או 2 מיכלים שמנת מתוקה 38%
-
1 גביע שמנת חמוצה 15%
-
500 גרם גבינה לבנה 5%
-
3/4 כוס סוכר לבן
-
1 חבילה אינסטנט פודינג בטעם וניל
ציפוי
-
1 קופסה מלית אוכמניות
אופן הכנה
- מכינים את לב השוקולד: ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל בפולסים (או בבאן מרי). מורחים את תבנית הלב בשכבה דקה של שוקולד לבן ומעבירים למקפיא ל-5 דקות. מורחים עוד שכבה, ומקפיאים ל-5 דקות. מורחים שכבה שלישית, מנקים את הקצוות משאריות שוקולד ומקפיאים עד שהשוקולד מתמצק ומשתחרר מהתבנית בקלות. מניחים על צלחת הגשה, שומרים בקירור עד ההגשה.
- מכינים את הפירורים: מחממים תנור ל-160 מעלות.
- טוחנים את כל המצרכים יחד במעבד מזון לקבלת בצק (מוסיפים 1-2 כפות מים אם הוא יבש ומתפורר, או 1-2 כפות קמח אם הוא דביק).
- משטחים בידיים על תבנית עם נייר אפייה.
- אופים 25 דקות בתנור החם להזהבה. מצננים ומפוררים בידיים.
- מכינים את מלית הגבינה: מקציפים יחד את כל מצרכי מלית הגבינה לקבלת קצפת גבינה רכה אך יציבה.
- מרכיבים את הקינוח: בונים שכבות בתוך לב השוקולד - קרם גבינה, פירורים וחוזר חלילה עד שמגיעים כמעט לסוף התבנית. מסיימים בקרם גבינה, משטחים בעזרת פלטה.
- מורחים את מלית האוכמניות מעל העוגה ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את לב השוקולד: ממיסים את השוקולד הלבן במיקרוגל בפולסים (או בבאן מרי). מורחים את תבנית הלב בשכבה דקה של שוקולד לבן ומעבירים למקפיא ל-5 דקות. מורחים עוד שכבה, ומקפיאים ל-5 דקות. מורחים שכבה שלישית, מנקים את הקצוות משאריות שוקולד ומקפיאים עד שהשוקולד מתמצק ומשתחרר מהתבנית בקלות. מניחים על צלחת הגשה, שומרים בקירור עד ההגשה.
- מכינים את הפירורים: מחממים תנור ל-160 מעלות.
- טוחנים את כל המצרכים יחד במעבד מזון לקבלת בצק (מוסיפים 1-2 כפות מים אם הוא יבש ומתפורר, או 1-2 כפות קמח אם הוא דביק).
- משטחים בידיים על תבנית עם נייר אפייה.
- אופים 25 דקות בתנור החם להזהבה. מצננים ומפוררים בידיים.
- מכינים את מלית הגבינה: מקציפים יחד את כל מצרכי מלית הגבינה לקבלת קצפת גבינה רכה אך יציבה.
- מרכיבים את הקינוח: בונים שכבות בתוך לב השוקולד - קרם גבינה, פירורים וחוזר חלילה עד שמגיעים כמעט לסוף התבנית. מסיימים בקרם גבינה, משטחים בעזרת פלטה.
- מורחים את מלית האוכמניות מעל העוגה ומגישים.
הערות
- אם אין תבנית לב עמוקה, אפשר להכין את העוגה בתבנית עגולה 24 ס"מ ולוותר על שלב יציקת השוקולד הלבן
- במקום להכין פירורים לבד, אפשר להשתמש בעוגיות אוראו טחונות או כל פירורי עוגייה אחרת שאוהבים
הערות
- אם אין תבנית לב עמוקה, אפשר להכין את העוגה בתבנית עגולה 24 ס"מ ולוותר על שלב יציקת השוקולד הלבן
- במקום להכין פירורים לבד, אפשר להשתמש בעוגיות אוראו טחונות או כל פירורי עוגייה אחרת שאוהבים
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן