עוגת גבינה פירורים מושלמת של קרין גורן

עוגת גבינה פירורים שאי אפשר להפסיק לאכול. העוגה המוכרת, עם יותר פירורים, טעמי ווניל עדינים ושמנת חמוצה לאיזון וליופי! יאמי!
עוגת גבינה פירורים שאי אפשר להפסיק לאכול. העוגה המוכרת, עם יותר פירורים, טעמי ווניל עדינים ושמנת חמוצה לאיזון וליופי! יאמי!
  • קרין גורן
שמרו
כשר
95 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    648
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 648.1 קק״ל 6481.1 קק״ל
    פחמימות 54.5 גרם 545.1 גרם
    שומן 43.4 גרם 434.4 גרם
    נתרן 183.8 מ״ג 1838.5 מ״ג
    חלבון 10.6 גרם 105.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 25.8 גרם 258.5 גרם
    כולסטרול 200.1 מ״ג 2000.6 מ״ג
    סידן 138.5 מ״ג 1384.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 602.1 מ״ג 6021.1 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    11
  • הכנה 30 דק׳
    כולל 5 שעות
  • קלוריות
    648
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 648.1 קק״ל 6481.1 קק״ל
    פחמימות 54.5 גרם 545.1 גרם
    שומן 43.4 גרם 434.4 גרם
    נתרן 183.8 מ״ג 1838.5 מ״ג
    חלבון 10.6 גרם 105.9 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 7.6 גרם
    שומן רווי 25.8 גרם 258.5 גרם
    כולסטרול 200.1 מ״ג 2000.6 מ״ג
    סידן 138.5 מ״ג 1384.8 מ״ג
    ברזל 0.6 מ״ג 6.5 מ״ג
    אשלגן 602.1 מ״ג 6021.1 מ״ג
    אבץ 1.1 מ״ג 10.7 מ״ג
    סגור

עוגת גבינה פירורים מככבת אצלי בחג באופן קבוע. לפעמים היא הופכת במקביל לעוגת יום הולדתי, כי הוא מתקיים ממש באותו החודש. עוגה מענגת, מלאה בטעמים מדהימים של וניל וגבינה, שאף פעם לא נמאס לאכול או להגיש לאורחים. עוגת גבינה פירורים היא חובה בכל חג שבועות מבחינתי, אבל יכולה להיות מוגשת גם לאורך השנה, כשרוצים לפנק את האורחים.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות גבינה
קרין גורן
X

95 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


תחתית ופירורים

מלית גבינה


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-180 מעלות. משמנים קלות את תבנית האפייה. מרפדים בנייר אפייה תבנית אפייה נוספת.
  2. חותכים את החמאה לקוביות.
  3. מכינים את הבצק: במעבד מזון מעבדים את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר, סוכר הווניל והחמאה לתערובת פירורית. מוסיפים את החלמונים ומעבדים בלחיצות קצרות (פולסים) רק עד לקבלת בצק פירורי.
  4. מהדקים בידיים 1/2 מהבצק בשכבה אחידה לתחתית התבנית. משטחים את 1/2 הנותר של הבצק בתבנית נפרדת, מרופדת בנייר אפייה.
  5. מכניסים את שתי התבניות לתנור ואופים כ-20 דקות, עד להזהבה. מצננים לגמרי.
  6. מכינים את מלית הגבינה: במיקסר עם וו בלון מקציפים את השמנת המתוקה, הסוכר, האינסטנט פודינג והשמנת החמוצה עד לקבלת קרם יציב. מנמיכים את מהירות המיקסר, מוסיפים את הגבינה ומקציפים עוד כמה שניות לאיחוד.
  7. משטחים את תערובת הגבינה בתבנית העוגה, מעל התחתית האפויה.
  8. מפוררים בידיים את יתרת הבצק האפוי, לקבלת פירורים. מפזרים בעדינות את הפירורים מעל מלית הגבינה. מעבירים למקרר ל-4 שעות לפחות, להתייצבות.
  9. פורסים בסכין טבולה במים רותחים ומגישים.

 


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוגת גבינה פירורים מושלמת של קרין גורן

הכנתם את המתכון?

כן
    Avatar
    סימה דוידוב

    עוגה מדהימה וטעימה

    Avatar
    אביבה דודי שביט

    הוספתי תותים? עוגה מושלמת!!

    Avatar
    Liat KRON

    עוגת גבינה פירורים, בגירסה ללא גלוטן. חוסלה !

הצג עוד

תגובות (48)

Avatar

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות