סנו רקע

עוף במלח בתנור של רון יוחננוב

עוף במלח בתנור שחום וקריספי בטירוף. בתוספת חצאי לימון וראשי שום, המתכון הפשוט הזה מקבל טוויסט יפהפה למראה והטעם!
עוף במלח בתנור שחום וקריספי בטירוף. בתוספת חצאי לימון וראשי שום, המתכון הפשוט הזה מקבל טוויסט יפהפה למראה והטעם!
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
51 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    522
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 521.8 קק״ל 1565.3 קק״ל
    פחמימות 15.3 גרם 45.9 גרם
    שומן 18.4 גרם 55.2 גרם
    נתרן 130298.1 מ״ג 390894.3 מ״ג
    חלבון 71.4 גרם 214.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 2.4 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 11.6 גרם
    כולסטרול 256.7 מ״ג 770.0 מ״ג
    סידן 44.0 מ״ג 132.0 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 792.0 מ״ג 2376.1 מ״ג
    אבץ 7.4 מ״ג 22.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    8
  • הכנה 5 דק׳
    כולל שעה ו-5 דק׳
  • קלוריות
    522
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 521.8 קק״ל 1565.3 קק״ל
    פחמימות 15.3 גרם 45.9 גרם
    שומן 18.4 גרם 55.2 גרם
    נתרן 130298.1 מ״ג 390894.3 מ״ג
    חלבון 71.4 גרם 214.2 גרם
    סיבים תזונתיים 0.8 גרם 2.4 גרם
    שומן רווי 3.9 גרם 11.6 גרם
    כולסטרול 256.7 מ״ג 770.0 מ״ג
    סידן 44.0 מ״ג 132.0 מ״ג
    ברזל 3.6 מ״ג 10.9 מ״ג
    אשלגן 792.0 מ״ג 2376.1 מ״ג
    אבץ 7.4 מ״ג 22.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכוני עוף
רון יוחננוב
X

51 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

הברשה


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור לחום של 200 מעלות.
  2. ראשית, מפזרים בתבנית תנור גדולה את המלח שיהפוך למצע עבור העוף. המלח אוגר את החום ומאפשר צלייה מיטבית של העוף.
  3. שנית, מניחים מעל למלח את נתחי העוף ומפזרים מסביב את התוספות, הלימון, השום ועשבי התיבול.
  4. מברישים את העוף בשמן זית ובדבש, ומתבלים בפלפל שחור.
  5. אופים בתנור ללא כיסוי במשך כ-60 דקות או עד שהעוף זהוב וקריספי.
  6. לאחר הארוחה מנקים את התבנית בקלות עם סנו סושי - כרית קרצוף .

    עוף במלח1
    עוף במלח. צילום: רון יוחננוב


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
עוף במלח בתנור של רון יוחננוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (18)

Avatar

    Avatar
    Galit

    יצא מלוח עד כדי בלתי אכיל.הנוזלים שהעוף הפריש המיסו את המלוח. העוף והירקות בושלו במי מלח וז שפוט בלתי אכיל.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי גלית, זה לא אמור לקרות. יש צורך להשתמש במלח גס (לא מלח דק), וגם כדאי לעשות גומות ללא מלח שעליהן מניחים את העוף

    Avatar
    חנה משה

    יש להשתמש במלח גס שמשמש להכשרת הבשר ולא במלח דק

      Avatar
      מערכת Foody

      היי רוחמה, במתכון משתמשים ב1 ק”ג מלח גס, לא במלח דק

    Avatar
    מ

    יוצא מלוח בטירוף אי אפשר לאכול צריך לשים את המלח בתחתית התבנית ואז נייר אפייה מחורר מעט ורק אז את העוף

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לפזר את המלח מסביב לתבנית במקום מתחת לעוף.

הצג עוד

קטגוריות

אביזרים

טכניקות