פאדג׳ שוקולד משלושה מרכיבים
- שרית נובק
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2859.0 קק״ל 2859.0 קק״לפחמימות 403.5 גרם 403.5 גרםשומן 120.8 גרם 120.8 גרםנתרן 661.0 מ״ג 661.0 מ״גחלבון 50.9 גרם 50.9 גרםסיבים תזונתיים 12.0 גרם 12.0 גרםשומן רווי 73.3 גרם 73.3 גרםכולסטרול 160.0 מ״ג 160.0 מ״גסידן 1536.7 מ״ג 1536.7 מ״גברזל 11.5 מ״ג 11.5 מ״גאשלגן 2849.0 מ״ג 2849.0 מ״גאבץ 9.9 מ״ג 9.9 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 10 דק׳כולל 8 שעות
-
קלוריות2859
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2859.0 קק״ל 2859.0 קק״לפחמימות 403.5 גרם 403.5 גרםשומן 120.8 גרם 120.8 גרםנתרן 661.0 מ״ג 661.0 מ״גחלבון 50.9 גרם 50.9 גרםסיבים תזונתיים 12.0 גרם 12.0 גרםשומן רווי 73.3 גרם 73.3 גרםכולסטרול 160.0 מ״ג 160.0 מ״גסידן 1536.7 מ״ג 1536.7 מ״גברזל 11.5 מ״ג 11.5 מ״גאשלגן 2849.0 מ״ג 2849.0 מ״גאבץ 9.9 מ״ג 9.9 מ״גסגור
המתכון הזה לוקח בהליכה!
3 מצרכים, 10 דקות עבודה (אולי אפילו 7) והתוצאה היא קוביות שוקולד מריר ולבן חמודות, ישרות, יפות וטעימות!
מסוג המתכונים שאני הכי אוהבת בעולם. מינימום מאמץ ומקסימום רושם ומאז שהחמודות האלה יושבות אצלי במקרר, אני לא מפסיקה לנשנש. חייבת שמישהו יבוא לקחת אותן מפה. בדחיפות.
מרכיבים 3 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 8 שעות | קלוריות 2859 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
400 גרם חלב מרוכז
-
150 גרם שוקולד מרירקצוץ
-
150 גרם מטבעות שוקולד לבןקצוץ
אופן הכנה
- מחלקים את החלב הממותק לשתי קערות קטנות.
- מוסיפים שוקולד מריר קצוץ, מכניסים למיקרוגל וממיסים ביחד בפולסים, עד שמתקבלת תערובת חלקה.
- יוצקים את התערובת לתבנית מרובעת בגודל 15X15 ס”מ מרופדת בנייר אפיה ומיישרים מלמעלה.
- מכינים את התערובת הלבנה באופן דומה: מוסיפים שוקולד לבן קצוץ לקערה השנייה עם החלב הממותק וממיסים יחד את השוקולד והחלב הממותק.
- יוצקים מעל התערובת הכהה, מיישרים ומעבירים סכין בתנועות סיבוביות בתוך התערובת ליצירת מראה משוייש.
- מכניסים למקרר להתייצבות למשך כ-8 שעות.
- חותכים לריבועים בגודל 2X2 ס”מ ומגישים קר.
- שומרים בקירור בקופסא אטומה.
אופן הכנה
- מחלקים את החלב הממותק לשתי קערות קטנות.
- מוסיפים שוקולד מריר קצוץ, מכניסים למיקרוגל וממיסים ביחד בפולסים, עד שמתקבלת תערובת חלקה.
- יוצקים את התערובת לתבנית מרובעת בגודל 15X15 ס”מ מרופדת בנייר אפיה ומיישרים מלמעלה.
- מכינים את התערובת הלבנה באופן דומה: מוסיפים שוקולד לבן קצוץ לקערה השנייה עם החלב הממותק וממיסים יחד את השוקולד והחלב הממותק.
- יוצקים מעל התערובת הכהה, מיישרים ומעבירים סכין בתנועות סיבוביות בתוך התערובת ליצירת מראה משוייש.
- מכניסים למקרר להתייצבות למשך כ-8 שעות.
- חותכים לריבועים בגודל 2X2 ס”מ ומגישים קר.
- שומרים בקירור בקופסא אטומה.
תגובות (17)
שלום, רציתי לשאול האם אפשר להכין את זה עם חלב מרוכז שהכנתי לבד בבית, הוא פשוט הרבה יותר נוזלי מהגרסה הקנויה… תודה רבה
הי חנה. אפשר, אבל תצטרכי להוסיף כנראה שוקולד כדי להסמיך את הבלילה.
איזה יופי מתאים לפסח
כל כך טעים ואווווו
איזה כיף!!!! תודה (: