סנו רקע

מושלם לארוחת עשר: חטיף קורנפלקס, חמאת בוטנים ושוקולד

דברים טובים באים באריזות קטנות! חטיף מטריף שמכינים מדגני בוקר בטעם שאוהבים בציפוי שוקולד עשיר ומתוק. טעים לקטן ועד גדול!
דברים טובים באים באריזות קטנות! חטיף מטריף שמכינים מדגני בוקר בטעם שאוהבים בציפוי שוקולד עשיר ומתוק. טעים לקטן ועד גדול!
  • שרית נובק
שמרו
כשר
9 דירגו [ציון 3.5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    352
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 352.0 קק״ל 3520.3 קק״ל
    פחמימות 50.4 גרם 503.8 גרם
    שומן 16.0 גרם 160.2 גרם
    נתרן 81.3 מ״ג 813.0 מ״ג
    חלבון 314.0 גרם 3139.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 30.8 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 56.0 גרם
    כולסטרול 0.3 מ״ג 3.0 מ״ג
    סידן 19.2 מ״ג 192.3 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 49.7 מ״ג
    אשלגן 262.1 מ״ג 2620.7 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 10.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 10 דק׳
    כולל שעתיים ו-15 דק׳
  • קלוריות
    352
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 352.0 קק״ל 3520.3 קק״ל
    פחמימות 50.4 גרם 503.8 גרם
    שומן 16.0 גרם 160.2 גרם
    נתרן 81.3 מ״ג 813.0 מ״ג
    חלבון 314.0 גרם 3139.8 גרם
    סיבים תזונתיים 3.1 גרם 30.8 גרם
    שומן רווי 5.6 גרם 56.0 גרם
    כולסטרול 0.3 מ״ג 3.0 מ״ג
    סידן 19.2 מ״ג 192.3 מ״ג
    ברזל 5.0 מ״ג 49.7 מ״ג
    אשלגן 262.1 מ״ג 2620.7 מ״ג
    אבץ 1.0 מ״ג 10.1 מ״ג
    סגור

חטיף קטן וחמוד שכיף לאכול בארוחת ביניים או לטרוף כקינוח בארוחת עשר של הילדים! חטיף קורנפלקס עם חמאת בוטנים ודבש בציפוי שוקולד טעים במיוחד, והילדים בהחלט יכולים לעזור ולקחת חלק בתהליך ההכנה הקל והפשוט!

כבר הכנתם?
שתפו אותנו
9 דירגו [ציון 3.5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

חטיף

ציפוי


אופן הכנה

  1. מכינים את החטיף: מניחים בקערה גדולה את חמאת הבוטנים והדבש ומחממים בסבבים קצרים במיקרוגל. כל כמה שניות מוציאים ומערבבים עד שמתקבלת תערובת חלקה ואחידה.
  2. מוסיפים לקערה את הקורנפלקס ומערבבים עד שכולו מצופה בתערובת. כדאי להתחיל ב-3 כוסות ולהוסיף במידת הצורך.
  3. מוסיפים את השוקולד צ’יפס ומערבבים.
  4. מעבירים את התערובת לתוך שקית זיפר סנו סושי ומשטחים תוך כדי הידוק עם הידיים.

    חטיף קורנפלקס ושוקולד1
    שופכים את התערובת לשקית זיפר. צילום: שרית נובק

  5. מקררים במקרר כשעתיים להתייצבות.
  6. מוציאים את השקית מהמקרר, שולפים את התערובת הקרה מהשקית וחותכים למלבנים.
  7. מכינים את הציפוי: ממיסים את השוקולד עם חמאת הקקאו או השמן ומערבבים לתערובת חלקה.
  8. טובלים את בסיס החטיפים בשוקולד ומניחים על נייר אפיה טבעי סנו סושי להתקשות של השוקולד. שומרים בקירור ומגישים ישר מהמקרר.
  9. לטייק אוואי מומלץ לשים בשקית אוכל מנייר סנו סושי.
חטיף קורנפלקס ושוקולד
שמים את החטיפים בשקיות נייר לטייק אוואי. צילום: שרית נובק
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
מושלם לארוחת עשר: חטיף קורנפלקס, חמאת בוטנים ושוקולד

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

      Avatar
      מערכת Foody

      חמאת אגוזים אחרת (עדיף שקדים) או טחינה גולמית – כמובן שישפיע מאוד על הטעם

קטגוריות

אביזרים

טכניקות