פבלובה סמודי מלכותית של אור בן אוליאל
קערה מרעננת של סמודי פבלובה בטעמי וניל ותותים בקלי קלות! מתוק במידה מדויקת, עם הטעמים המפנקים של פירות מיובשים ונשיקות מרנג. פשוט ללקק את האצבעות
קערה מרעננת של סמודי פבלובה בטעמי וניל ותותים בקלי קלות! מתוק במידה מדויקת, עם הטעמים המפנקים של פירות מיובשים ונשיקות מרנג. פשוט ללקק את האצבעות
- אור בן אוליאל
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 852.9 קק״ל 852.9 קק״לפחמימות 205.8 גרם 205.8 גרםשומן 0.3 גרם 0.3 גרםנתרן 322.8 מ״ג 322.8 מ״גחלבון 11.6 גרם 11.6 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 1.7 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 22.4 מ״ג 22.4 מ״גברזל 0.6 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 294.5 מ״ג 294.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות853
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 852.9 קק״ל 852.9 קק״לפחמימות 205.8 גרם 205.8 גרםשומן 0.3 גרם 0.3 גרםנתרן 322.8 מ״ג 322.8 מ״גחלבון 11.6 גרם 11.6 גרםסיבים תזונתיים 1.7 גרם 1.7 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 22.4 מ״ג 22.4 מ״גברזל 0.6 מ״ג 0.6 מ״גאשלגן 294.5 מ״ג 294.5 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 853 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- מכניסים את התותים ואת היוגורט למיכל הסמודי. סוגרים את המיכל היטב ומפעילים עם תוכנית bowl.
- נעזרים בתחתית המיכל המסתובבת להנעת התותים לכיוון הלהבים למרקם חלק.
- מכינים נשיקות: מחממים תנור לחום של 90 מעלות.
- מחממים את החלבונים ואת הסוכר בבן מארי (סיר ריק בתוך סיר עם מים) עד המסת הסוכר. בודקים עם האצבע.
- מקציפים במיקסר עד קבלת מרנג יציב.
- מזלפים פסים דקים ונשיקות על תבנית עם נייר אפייה ואופים במשך שעתיים וחצי או עד ייבוש.
- מקשטים את הפבלובה בנשיקות, תות עץ מיובש ופטל מיובש.
אופן הכנה
- מכניסים את התותים ואת היוגורט למיכל הסמודי. סוגרים את המיכל היטב ומפעילים עם תוכנית bowl.
- נעזרים בתחתית המיכל המסתובבת להנעת התותים לכיוון הלהבים למרקם חלק.
- מכינים נשיקות: מחממים תנור לחום של 90 מעלות.
- מחממים את החלבונים ואת הסוכר בבן מארי (סיר ריק בתוך סיר עם מים) עד המסת הסוכר. בודקים עם האצבע.
- מקציפים במיקסר עד קבלת מרנג יציב.
- מזלפים פסים דקים ונשיקות על תבנית עם נייר אפייה ואופים במשך שעתיים וחצי או עד ייבוש.
- מקשטים את הפבלובה בנשיקות, תות עץ מיובש ופטל מיובש.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן