פיש אנד צ’יפס מצופה תפוצ’יפס

פיש אנד צ'יפס מצופה תפוצ'יפס, אפוי בתנור ובקלי קלות! מצפים בשבבי תפוצ'יפס אופים בתנור ומגישים לצד תפוצ'יפס שאוהבים. הכי טעים וקל שיש
פיש אנד צ'יפס מצופה תפוצ'יפס, אפוי בתנור ובקלי קלות! מצפים בשבבי תפוצ'יפס אופים בתנור ומגישים לצד תפוצ'יפס שאוהבים. הכי טעים וקל שיש
  • נעמה פלד
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    34753
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 34753.3 קק״ל 139013.3 קק״ל
    פחמימות 3344.5 גרם 13378.1 גרם
    שומן 2129.6 גרם 8518.3 גרם
    נתרן 294.6 מ״ג 1178.3 מ״ג
    חלבון 270.3 גרם 1081.0 גרם
    סיבים תזונתיים 281.5 גרם 1126.1 גרם
    שומן רווי 674.3 גרם 2697.1 גרם
    כולסטרול 185.3 מ״ג 741.3 מ״ג
    סידן 33.9 מ״ג 135.6 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    אשלגן 409.3 מ״ג 1637.3 מ״ג
    אבץ 68.3 מ״ג 273.1 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    34753
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 34753.3 קק״ל 139013.3 קק״ל
    פחמימות 3344.5 גרם 13378.1 גרם
    שומן 2129.6 גרם 8518.3 גרם
    נתרן 294.6 מ״ג 1178.3 מ״ג
    חלבון 270.3 גרם 1081.0 גרם
    סיבים תזונתיים 281.5 גרם 1126.1 גרם
    שומן רווי 674.3 גרם 2697.1 גרם
    כולסטרול 185.3 מ״ג 741.3 מ״ג
    סידן 33.9 מ״ג 135.6 מ״ג
    ברזל 0.8 מ״ג 3.2 מ״ג
    אשלגן 409.3 מ״ג 1637.3 מ״ג
    אבץ 68.3 מ״ג 273.1 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
דגים
נעמה פלד
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
  2. בקערה מועכים את התפוצ’יפס לפירורים דקים ומעבירים את פירורי התפוצ’יפס לצלחת עמוקה.

    מועכים את התפוצ'יפס לפירורים. צילום: נמרוד סונדרס
    מועכים את התפוצ’יפס לפירורים. צילום: נמרוד סונדרס

  3. טורפים את הביצים, החרדל ואת גרידת הלימון בצלחת עמוקה נפרדת.

    טורפים את הביצים וגרדת הלימון בקערה נפרדת. צילום: נמרוד סונדרס
    טורפים את הביצים, החרדל וגרידת הלימון בקערה נפרדת. צילום: נמרוד סונדרס

  4. טובלים את רצועות הדג בתערובת הביצה ואז טובלים בפירורי התפוצ’יפס עד שרצועות הדג מצופות היטב מכל הצדדים.
    טובלים את רצועות הדג. צילום: נמרוד סונדרס
    טובלים את רצועות הדג בתערובת הביצה. צילום: נמרוד סונדרס

    מעבירים לפרורי התפוצ'יפס ומצפים היטב. צילום: נמרוד סונדרס
    מעבירים לפרורי התפוצ’יפס ומצפים היטב. צילום: נמרוד סונדרס

  5. מסדרים את השניצלים בתבנית ומכניסים לתנור.
  6. אופים כ-20 דקות ומגישים חם בקונוסים מנייר לצד תפוצ’יפס שאוהבים.

    מגישים בקונוס נייר לצד תפוצ'יפס. צילום: נמרוד סונדרס
    מגישים בקונוס נייר לצד תפוצ’יפס. צילום: נמרוד סונדרס


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
פיש אנד צ’יפס מצופה תפוצ’יפס

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אורלי חדד

    גיוונתם לי את ציפוי הדגים והשניצלים

      Avatar
      מערכת Foody

      כיף לנו לשמוע ((: נשמח לשמוע אם אהבת…

קטגוריות

אביזרים

טכניקות

תגיות