פיתה שניצל – הפיתה שטלטלה את הרשת
קבלו את הטרנד הוויראלי של הרגע: פיתה שניצל! פיתה מצופה בפירורי לחם ומטוגנת כמו שניצל שלתוכה מכניסים סלטים, חומוס ואפילו - שניצל למיקסום החגיגה
קבלו את הטרנד הוויראלי של הרגע: פיתה שניצל! פיתה מצופה בפירורי לחם ומטוגנת כמו שניצל שלתוכה מכניסים סלטים, חומוס ואפילו - שניצל למיקסום החגיגה
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1560.1 קק״ל 1560.1 קק״לפחמימות 386.6 גרם 386.6 גרםשומן 465.4 גרם 465.4 גרםנתרן 1274.3 מ״ג 1274.3 מ״גחלבון 360.4 גרם 360.4 גרםסיבים תזונתיים 355.5 גרם 355.5 גרםשומן רווי 359.1 גרם 359.1 גרםכולסטרול 349.8 מ״ג 349.8 מ״גסידן 372.6 מ״ג 372.6 מ״גברזל 354.0 מ״ג 354.0 מ״גאשלגן 553.2 מ״ג 553.2 מ״גאבץ 352.3 מ״ג 352.3 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 10 דק׳
-
קלוריות1560
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1560.1 קק״ל 1560.1 קק״לפחמימות 386.6 גרם 386.6 גרםשומן 465.4 גרם 465.4 גרםנתרן 1274.3 מ״ג 1274.3 מ״גחלבון 360.4 גרם 360.4 גרםסיבים תזונתיים 355.5 גרם 355.5 גרםשומן רווי 359.1 גרם 359.1 גרםכולסטרול 349.8 מ״ג 349.8 מ״גסידן 372.6 מ״ג 372.6 מ״גברזל 354.0 מ״ג 354.0 מ״גאשלגן 553.2 מ״ג 553.2 מ״גאבץ 352.3 מ״ג 352.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 10 דק׳ | קלוריות 1560 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
מצרכים
אופן הכנה
- פותחים בחלק העליון של הפיתה פתח בעזרת סכין חדה כדי שבהמשך תוכלו לפתוח אותה בקלות ולמלא בה תוכן.
- בצלחת עמוקה בגודל הפיתה, טורפים היטב את הביצה עם החרדל.
- מעבירים את פירורי הלחם, השומשום והמלח לסנו סושי- שקיות זיפר וסוגרים היטב את השקית. מנערים קלות לערבוב המרכיבים.
- טובלים את הפיתה משני צדדיה בתערובת הביצה (הקפידו שהיא תהיה רטובה מכל הכיוונים) ולאחר מכן מכניסים את הפיתה לתוך השקית עם פירורי הלחם ומצפים אותה בפירורים מכל הכיוונים.
- מחממים את השמן במחבת גדולה.
- מטגנים את הפיתה במשך כ-3 דקות מכל צד, עד שצבעה זהוב כמו שניצל.
- מרפדים צלחת רחבה בסנו סושי- רב מגבת ג’מבו שיספגו את השמן ומעבירים את הפיתה לתוכה. בנוסף סופגים את עודפי השמן עם עוד מגבת פלא (טיפחו בעדינות על הפיתה עם המגבת).
- לסיום עוברים בעזרת סכין על הפתח שפערתם בפיתה לפני הטיגון וממלאים אותה בכל טוב.
אופן הכנה
- פותחים בחלק העליון של הפיתה פתח בעזרת סכין חדה כדי שבהמשך תוכלו לפתוח אותה בקלות ולמלא בה תוכן.
- בצלחת עמוקה בגודל הפיתה, טורפים היטב את הביצה עם החרדל.
- מעבירים את פירורי הלחם, השומשום והמלח לסנו סושי- שקיות זיפר וסוגרים היטב את השקית. מנערים קלות לערבוב המרכיבים.
- טובלים את הפיתה משני צדדיה בתערובת הביצה (הקפידו שהיא תהיה רטובה מכל הכיוונים) ולאחר מכן מכניסים את הפיתה לתוך השקית עם פירורי הלחם ומצפים אותה בפירורים מכל הכיוונים.
- מחממים את השמן במחבת גדולה.
- מטגנים את הפיתה במשך כ-3 דקות מכל צד, עד שצבעה זהוב כמו שניצל.
- מרפדים צלחת רחבה בסנו סושי- רב מגבת ג’מבו שיספגו את השמן ומעבירים את הפיתה לתוכה. בנוסף סופגים את עודפי השמן עם עוד מגבת פלא (טיפחו בעדינות על הפיתה עם המגבת).
- לסיום עוברים בעזרת סכין על הפתח שפערתם בפיתה לפני הטיגון וממלאים אותה בכל טוב.
בשיתוף עם סנו-סושי
עוד מתכונים של ארוחת ערב שילדים אוהבים:
הכנתם את המתכון?
כן