סנו רקע

פיתה שניצל – הפיתה שטלטלה את הרשת

קבלו את הטרנד הוויראלי של הרגע: פיתה שניצל! פיתה מצופה בפירורי לחם ומטוגנת כמו שניצל שלתוכה מכניסים סלטים, חומוס ואפילו - שניצל למיקסום החגיגה
קבלו את הטרנד הוויראלי של הרגע: פיתה שניצל! פיתה מצופה בפירורי לחם ומטוגנת כמו שניצל שלתוכה מכניסים סלטים, חומוס ואפילו - שניצל למיקסום החגיגה
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    1560
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1560.1 קק״ל 1560.1 קק״ל
    פחמימות 386.6 גרם 386.6 גרם
    שומן 465.4 גרם 465.4 גרם
    נתרן 1274.3 מ״ג 1274.3 מ״ג
    חלבון 360.4 גרם 360.4 גרם
    סיבים תזונתיים 355.5 גרם 355.5 גרם
    שומן רווי 359.1 גרם 359.1 גרם
    כולסטרול 349.8 מ״ג 349.8 מ״ג
    סידן 372.6 מ״ג 372.6 מ״ג
    ברזל 354.0 מ״ג 354.0 מ״ג
    אשלגן 553.2 מ״ג 553.2 מ״ג
    אבץ 352.3 מ״ג 352.3 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 10 דק׳
  • קלוריות
    1560
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1560.1 קק״ל 1560.1 קק״ל
    פחמימות 386.6 גרם 386.6 גרם
    שומן 465.4 גרם 465.4 גרם
    נתרן 1274.3 מ״ג 1274.3 מ״ג
    חלבון 360.4 גרם 360.4 גרם
    סיבים תזונתיים 355.5 גרם 355.5 גרם
    שומן רווי 359.1 גרם 359.1 גרם
    כולסטרול 349.8 מ״ג 349.8 מ״ג
    סידן 372.6 מ״ג 372.6 מ״ג
    ברזל 354.0 מ״ג 354.0 מ״ג
    אשלגן 553.2 מ״ג 553.2 מ״ג
    אבץ 352.3 מ״ג 352.3 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
מערכת Foody
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מצרכים


אופן הכנה

  1. פותחים בחלק העליון של הפיתה פתח בעזרת סכין חדה כדי שבהמשך תוכלו לפתוח אותה בקלות ולמלא בה תוכן. 
  2. בצלחת עמוקה בגודל הפיתה, טורפים היטב את הביצה עם החרדל.
  3. מעבירים את פירורי הלחם, השומשום והמלח לסנו סושי- שקיות זיפר וסוגרים היטב את השקית. מנערים קלות לערבוב המרכיבים. 
  4. טובלים את הפיתה משני צדדיה בתערובת הביצה (הקפידו שהיא תהיה רטובה מכל הכיוונים) ולאחר מכן מכניסים את הפיתה לתוך השקית עם פירורי הלחם ומצפים אותה בפירורים מכל הכיוונים.
  5. מחממים את השמן במחבת גדולה.
  6. מטגנים את הפיתה במשך כ-3 דקות מכל צד, עד שצבעה זהוב כמו שניצל. 
  7. מרפדים צלחת רחבה בסנו סושי- רב מגבת ג’מבו שיספגו את השמן ומעבירים את הפיתה לתוכה. בנוסף סופגים את עודפי השמן עם עוד מגבת פלא (טיפחו בעדינות על הפיתה עם המגבת). 
  8. לסיום עוברים בעזרת סכין על הפתח שפערתם בפיתה לפני הטיגון וממלאים אותה בכל טוב.

    פיתה שניצל 2
    כמה מושחת, ככה טעים! פיתה מטוגנת בפירורי לחם. צילום: נמרוד סונדרס


עוד מתכונים של ארוחת ערב שילדים אוהבים:
פיתה שניצל – הפיתה שטלטלה את הרשת

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות