פרגיות צרובות עם אטריות אורז ברוטב טריאקי וג’ינג’ר במכשיר אחד!
ארוחה שלמה בהכנה במכשיר אחד - משה שגב מכין פרגיות צרובות עם אטריות אורז ברוטב אסיאתי של טריאקי, גינג׳ר ועשבי תיבול. מנה זריזה וטעימה שמתאימה לארוחת צהריים!
ארוחה שלמה בהכנה במכשיר אחד - משה שגב מכין פרגיות צרובות עם אטריות אורז ברוטב אסיאתי של טריאקי, גינג׳ר ועשבי תיבול. מנה זריזה וטעימה שמתאימה לארוחת צהריים!
- משה שגב
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1198.4 קק״ל 2396.7 קק״לפחמימות 187.8 גרם 375.6 גרםשומן 24.6 גרם 49.2 גרםנתרן 7365.1 מ״ג 14730.2 מ״גחלבון 59.5 גרם 119.0 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 8.0 גרםשומן רווי 1.8 גרם 3.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 71.4 מ״ג 142.7 מ״גברזל 3.6 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 534.3 מ״ג 1068.5 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 3.5 מ״גסגור
-
מרכיבים11
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה
-
קלוריות1198
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1198.4 קק״ל 2396.7 קק״לפחמימות 187.8 גרם 375.6 גרםשומן 24.6 גרם 49.2 גרםנתרן 7365.1 מ״ג 14730.2 מ״גחלבון 59.5 גרם 119.0 גרםסיבים תזונתיים 4.0 גרם 8.0 גרםשומן רווי 1.8 גרם 3.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 71.4 מ״ג 142.7 מ״גברזל 3.6 מ״ג 7.1 מ״גאשלגן 534.3 מ״ג 1068.5 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 3.5 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 11 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 1198 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
אטריות
-
1 חבילה אטריות אורז דקיקות
-
1 כוס רוטב טריאקי
-
2 ס"מ שורש ג’ינג’ר
-
2 גבעולי פטרוזיליה
-
2 גבעולי כוסברה
-
2 גבעולי בצל ירוק
פרגיות
-
300 גרם סטייק פרגית
-
2 כפות שמן זית
-
1/2 כפית מלח גס
-
1 כף ממרח קארי צהוב
הגשה
-
1 חופן בוטנים קלויים
אופן הכנה
- מבשלים את האטריות במים רותחים במשך 4 דקות, מסננים, מקררים וחותכים מעט.
- קוצצים דק את הג’ינג’ר, הבצל הירוק, עשבי התיבול והבוטנים.
- חותכים את הפרגיות לרצועות ומערבבים בקערה עם שמן הזית, המלח הגס והקארי הצהוב.
- שמים בקערה גדולה את האטריות, הטריאקי, הג’ינג’ר, עשבי התיבול והבצל ומערבבים.
- מכניסים את הסיר הקרמי למכשיר הנינג’ה ומעבירים לתוכנית בישול/צריבהעל-190 מעלות למשך 30 דקות. סוגרים עם מכסה ההשחמה ממתינים 3 דקות עד שהסיר מתחמם.
- פותחים את המכסה, מכניסים את האטריות עם כל תכולת הקערה וצורבים 3 דקות.
- פותחים את המכסה בזהירות, מוסיפים את הפרגיות סוגרים את המכסה וממשיכים לצרוב במשך 5 דקות עד שהפרגיות מתחילות להזהיב.
- מעבירים לצלחות הגשה, מפזרים מעל בוטנים ומגישים.
אופן הכנה
- מבשלים את האטריות במים רותחים במשך 4 דקות, מסננים, מקררים וחותכים מעט.
- קוצצים דק את הג’ינג’ר, הבצל הירוק, עשבי התיבול והבוטנים.
- חותכים את הפרגיות לרצועות ומערבבים בקערה עם שמן הזית, המלח הגס והקארי הצהוב.
- שמים בקערה גדולה את האטריות, הטריאקי, הג’ינג’ר, עשבי התיבול והבצל ומערבבים.
- מכניסים את הסיר הקרמי למכשיר הנינג’ה ומעבירים לתוכנית בישול/צריבהעל-190 מעלות למשך 30 דקות. סוגרים עם מכסה ההשחמה ממתינים 3 דקות עד שהסיר מתחמם.
- פותחים את המכסה, מכניסים את האטריות עם כל תכולת הקערה וצורבים 3 דקות.
- פותחים את המכסה בזהירות, מוסיפים את הפרגיות סוגרים את המכסה וממשיכים לצרוב במשך 5 דקות עד שהפרגיות מתחילות להזהיב.
- מעבירים לצלחות הגשה, מפזרים מעל בוטנים ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
לא כתוב מה לעשות עם השמן קארי ומלח, לא ברור מה עושים עם הפרטיות כי תוך 5 דקות הן לא מוכנות
אופן ההכנה עודכן.