קוקי-שוט – כוסות אכילות מעוגיות חמאה

קרין גורן מכינה קוקי-שוט, כוסות קטנות וחמודות שעשויות מבצק עוגיות עם שוקולד מבפנים, שאוכלים מיד אחרי שמסיימים לשתות
קרין גורן מכינה קוקי-שוט, כוסות קטנות וחמודות שעשויות מבצק עוגיות עם שוקולד מבפנים, שאוכלים מיד אחרי שמסיימים לשתות
  • קרין גורן
שמרו
כשר
6 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    464
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 463.8 קק״ל 3710.1 קק״ל
    פחמימות 65.3 גרם 522.8 גרם
    שומן 20.7 גרם 165.5 גרם
    נתרן 200.6 מ״ג 1604.5 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 40.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 20.9 גרם
    שומן רווי 12.8 גרם 102.4 גרם
    כולסטרול 53.1 מ״ג 425.2 מ״ג
    סידן 32.2 מ״ג 258.0 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 23.1 מ״ג
    אשלגן 311.8 מ״ג 2494.3 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    10
  • הכנה 50 דק׳
    כולל שעה ו-30 דק׳
  • קלוריות
    464
  • רמת קושי:
    בינונית
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 463.8 קק״ל 3710.1 קק״ל
    פחמימות 65.3 גרם 522.8 גרם
    שומן 20.7 גרם 165.5 גרם
    נתרן 200.6 מ״ג 1604.5 מ״ג
    חלבון 5.0 גרם 40.0 גרם
    סיבים תזונתיים 2.6 גרם 20.9 גרם
    שומן רווי 12.8 גרם 102.4 גרם
    כולסטרול 53.1 מ״ג 425.2 מ״ג
    סידן 32.2 מ״ג 258.0 מ״ג
    ברזל 2.9 מ״ג 23.1 מ״ג
    אשלגן 311.8 מ״ג 2494.3 מ״ג
    אבץ 1.2 מ״ג 9.4 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
קינוחים
קרין גורן
X

6 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

כוסות עוגיות

ציפוי שוקולד פנימי


אופן הכנה

  1. מחממים את התנור ל-170 מעלות. משמנים קלות את תבנית השקעים מסיליקון.
  2. מכינים את הבצק: במיקסר עם וו גיטרה מעבדים את החמאה ושני סוגי הסוכר במהירות בינונית כ-2 דקות לקרם אוורירי.
  3. מוסיפים את החלמון, תמצית הווניל והמלח ומעבדים לאיחוד.
  4. מוסיפים את הקמח ומעבדים קצרות, לבצק פירורי ויבש יחסית.
  5. מוסיפים את השוקולד צ’יפס, ומעבדים רק עד איחוד בבצק.
  6. לוחצים את הבצק לתוך השקעים (בערך 1/8 מהבצק שבקערה). מהדקים בידיים לתוך כל השקע, בתחתית ובדפנות, ליצירת כוס, ונזהרים שלא יהיו חורים או חלקים דקים מדי.
  7. קורעים 8 חתיכות נייר אפייה, מגלגלים כל אחת לגליל קטן ומכניסים כל גליל לכוס הבצק, כדי לשמור על צורת העוגיות בתנור. אופים כ-20 דקות.
  8. מצננים ומוציאים את הגליל בעדינות. אם פנים העוגיות נראה רטוב, מחזירים לתנור ואופים עוד 5 דקות, לייבוש. מצננים לגמרי ומשחררים מהתבנית.
  9. מכינים את הציפוי: במיקרוגל מחממים את השוקולד להמסה. מוזגים 2 כפות של השוקולד לכל כוס, מסובבים בעדינות, לציפוי פנימי מלא. נותנים לשוקולד לגלוש עוד קצת ולצפות קצת מהשוליים החיצוניים. ושופכים החוצה את העודפים.
  10. מקשטים את השוליים בסוכריות: מכינים את הסוכריות הצבעוניות בקערית. טובלים כל כוס הפוכה בקערית לציפוי השוליים בסוכריות. מקפיאים 2 דקות להתקשות השוקולד.
  11. מוזגים פנימה משקה לא חם מדי ומגישים מיד.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
קוקי-שוט – כוסות אכילות מעוגיות חמאה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (2)

Avatar

    Avatar
    אדוה ברמן

    במרכיבים לא כתוב שוקולד ציפס ובהוראות הכנה כן…

      Avatar
      מערכת Foody

      תיקנו את המתכון, תודה על ההערה

קטגוריות

אביזרים

טכניקות