-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6604.7 קק״ל 6604.7 קק״לפחמימות 568.1 גרם 568.1 גרםשומן 437.1 גרם 437.1 גרםנתרן 2823.1 מ״ג 2823.1 מ״גחלבון 90.1 גרם 90.1 גרםסיבים תזונתיים 28.2 גרם 28.2 גרםשומן רווי 105.5 גרם 105.5 גרםכולסטרול 1366.3 מ״ג 1366.3 מ״גסידן 520.5 מ״ג 520.5 מ״גברזל 10.4 מ״ג 10.4 מ״גאשלגן 2859.6 מ״ג 2859.6 מ״גאבץ 7.3 מ״ג 7.3 מ״גסגור
-
מרכיבים15
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות6605
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 6604.7 קק״ל 6604.7 קק״לפחמימות 568.1 גרם 568.1 גרםשומן 437.1 גרם 437.1 גרםנתרן 2823.1 מ״ג 2823.1 מ״גחלבון 90.1 גרם 90.1 גרםסיבים תזונתיים 28.2 גרם 28.2 גרםשומן רווי 105.5 גרם 105.5 גרםכולסטרול 1366.3 מ״ג 1366.3 מ״גסידן 520.5 מ״ג 520.5 מ״גברזל 10.4 מ״ג 10.4 מ״גאשלגן 2859.6 מ״ג 2859.6 מ״גאבץ 7.3 מ״ג 7.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 15 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 6605 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוגה
-
4 ביצים L
-
220 גרם סוכר לבןכוס + כף
-
1 1/4 כוסות שמן קנולה
-
9 גזרים קטניםאו 6 גזרים בינוניים
-
300 גרם קמח לבן2 כוסות + כף גדושה
-
1 כפית קינמון טחון
-
1 כפית אבקת אפייה
-
1/2 כפית אבקת סודה לשתייה
-
1/2 כפית מלח דק
-
100 גרם אגוזי מלךקצוצים דק
ציפוי
-
75 גרם חמאה רכה
-
1 גביע גבינת שמנת
-
1/2 כפית תמצית וניל
-
1/2 כוס אבקת סוכר
שימון התבנית
-
1 קורט תרסיס שמן קנולה
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכינים את העוגה: קולפים את הגזרים ומגוררים דק, בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי העוגה יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
- מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה, מרססים בספריי שמן את הנייר ואת שולי התבנית, מעבירים את הבלילה לתבנית ומכניסים לאפייה של כ-45 דק’ או עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
- מכינים את הציפוי: מערבבים היטב את כל מצרכי הצפוי לתערובת אחידה.
- מצננים את העוגה ומורחים מעל את הציפוי
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
- מכינים את העוגה: קולפים את הגזרים ומגוררים דק, בקערה גדולה מערבבים את כל מצרכי העוגה יחד עד לקבלת תערובת אחידה.
- מרפדים את תחתית התבנית בנייר אפייה, מרססים בספריי שמן את הנייר ואת שולי התבנית, מעבירים את הבלילה לתבנית ומכניסים לאפייה של כ-45 דק’ או עד שקיסם שננעץ במרכז יוצא עם פירורים לחים.
- מכינים את הציפוי: מערבבים היטב את כל מצרכי הצפוי לתערובת אחידה.
- מצננים את העוגה ומורחים מעל את הציפוי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
איזה עוגה מצטיינת!!!
מושלמת!!! איזו עוגה נהדרתתת