קרואסון שוקולד שילדים אוהבים של קרין גורן
קרואסון שוקולד של קרין גורן בקלי קלות שילדים אוהבים. 4 מרכיבים בלבד, דקות ספורות של הכנה ויש לכם קינוח מעולה לילדים שגם אתם תהיו חייבים לגנוב ממנו
קרואסון שוקולד של קרין גורן בקלי קלות שילדים אוהבים. 4 מרכיבים בלבד, דקות ספורות של הכנה ויש לכם קינוח מעולה לילדים שגם אתם תהיו חייבים לגנוב ממנו
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 374.8 קק״ל 3747.8 קק״לפחמימות 36.1 גרם 360.7 גרםשומן 22.8 גרם 227.7 גרםנתרן 19.7 מ״ג 197.0 מ״גחלבון 6.4 גרם 64.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 11.2 גרם 112.1 גרםכולסטרול 29.5 מ״ג 295.4 מ״גסידן 3.5 מ״ג 35.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 8.8 מ״ג 88.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״גסגור
-
מרכיבים4
-
הכנה 10 דק׳כולל 40 דק׳
-
קלוריות375
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 374.8 קק״ל 3747.8 קק״לפחמימות 36.1 גרם 360.7 גרםשומן 22.8 גרם 227.7 גרםנתרן 19.7 מ״ג 197.0 מ״גחלבון 6.4 גרם 64.1 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 11.2 גרם 112.1 גרםכולסטרול 29.5 מ״ג 295.4 מ״גסידן 3.5 מ״ג 35.0 מ״גברזל 0.1 מ״ג 0.8 מ״גאשלגן 8.8 מ״ג 88.2 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.7 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 4 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 40 דק׳ | קלוריות 375 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 חבילה בצק עלים
-
10 יחידות אצבעות שוקולד
-
1 ביצה Lטרופה עם קצת מים, למריחה
-
לקישוט
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- חותכים את בצק העלים לריבועים.
- מניחים אצבע שוקולד בקצה של ריבוע בצק עלים ומגלגלים פעם אחת.
- מניחים אצבע שוקולד נוספת על בצק העלים ומגלגלים שוב.
- מברישים בביצה טרופה מדוללת עם מעט מים.
- מפזרים סוכר מעל לקישוט.
- אופים בתנור במשך חצי שעה עד שהקרואסונים תפוחים ושחומים.
- אוכלים חם או פושר.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- חותכים את בצק העלים לריבועים.
- מניחים אצבע שוקולד בקצה של ריבוע בצק עלים ומגלגלים פעם אחת.
- מניחים אצבע שוקולד נוספת על בצק העלים ומגלגלים שוב.
- מברישים בביצה טרופה מדוללת עם מעט מים.
- מפזרים סוכר מעל לקישוט.
- אופים בתנור במשך חצי שעה עד שהקרואסונים תפוחים ושחומים.
- אוכלים חם או פושר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן