-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 654.8 קק״ל 1309.6 קק״לפחמימות 136.7 גרם 273.4 גרםסוכר 11.2 גרם 22.4 גרםשומן 1.6 גרם 3.2 גרםנתרן 1769.9 מ״ג 3539.8 מ״גחלבון 15.2 גרם 30.3 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 3.9 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים3
-
הכנה 15 דק׳כולל שעה ו-35 דק׳
-
קלוריות655
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 654.8 קק״ל 1309.6 קק״לפחמימות 136.7 גרם 273.4 גרםסוכר 11.2 גרם 22.4 גרםשומן 1.6 גרם 3.2 גרםנתרן 1769.9 מ״ג 3539.8 מ״גחלבון 15.2 גרם 30.3 גרםסיבים תזונתיים 2.0 גרם 3.9 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
אחת הסיבות שכולנו כל כך אוהבים פירה תפוחי אדמה שהוא רך, נימוח ומגיע בצורה של ענן חלומי. קבלו מתכון לכריות פירה – מעין קציצות פירה מטוגנות שמקבלות מעטפת שחומה וקריספית שקשה להפסיק לאכול.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 3 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל שעה ו-35 דק׳ | קלוריות 655 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 תפוחי אדמה גדוליםקלופים
-
4 כפות אבקת מרק ירקות
-
לטיגון עמוק
אופן הכנה
- מבשלים את תפוחי האדמה עד להתרככות.
- מועכים את תפוחי האדמה לפירה עם מועך תפוחי אדמה.
- מוסיפים את אבקת מרק הירקות ומערבבים היטב, טועמים ומוסיפים עוד לפי הטעם. מקררים את הפירה.
- יוצרים מהפירה כדורים קטנים ומעט משטחים אותם לצורת כרית. מניחים על נייר אפייה או צלחת.
- מטגנים בשמן עמוק רותח עד לקבלת כריות זהובות של תפוחי אדמה.
- מעבירים לצלחת עם נייר סופג ומגישים. בתאבון!
אופן הכנה
- מבשלים את תפוחי האדמה עד להתרככות.
- מועכים את תפוחי האדמה לפירה עם מועך תפוחי אדמה.
- מוסיפים את אבקת מרק הירקות ומערבבים היטב, טועמים ומוסיפים עוד לפי הטעם. מקררים את הפירה.
- יוצרים מהפירה כדורים קטנים ומעט משטחים אותם לצורת כרית. מניחים על נייר אפייה או צלחת.
- מטגנים בשמן עמוק רותח עד לקבלת כריות זהובות של תפוחי אדמה.
- מעבירים לצלחת עם נייר סופג ומגישים. בתאבון!
הערות
- ניתן להגיש עם רוטב סרירצ'ה, מטבל עגבניות ו/או שמנת חמוצה
הערות
- ניתן להגיש עם רוטב סרירצ'ה, מטבל עגבניות ו/או שמנת חמוצה
בשיתוף עם קנור
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (7)
הכנתי פעם מתכון דומה אבל הפירה התפרק בטיגון ויצא ספוג שמו. מה מחזיק פה את התערובת? לא ייספגו כמויות של שמן?