רק ב-5 מרכיבים: אטריות אורז עם בקר, ברוקולי וקרם קוקוס
קובי אדרי במתכון של אטריות אורז עם בקר, ברוקולי וקרם קוקוס. רק בחמישה מרכיבים (טוב נו, זה קובי, הוא ביקש להוסיף גם שום כמרכיב שישי) ויש לכם ארוחה מדהימה במינימום עבודה
קובי אדרי במתכון של אטריות אורז עם בקר, ברוקולי וקרם קוקוס. רק בחמישה מרכיבים (טוב נו, זה קובי, הוא ביקש להוסיף גם שום כמרכיב שישי) ויש לכם ארוחה מדהימה במינימום עבודה
- קובי אדרי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 881.8 קק״ל 1763.6 קק״לפחמימות 108.3 גרם 216.5 גרםשומן 22.1 גרם 44.1 גרםנתרן 61.3 מ״ג 122.6 מ״גחלבון 60.2 גרם 120.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 14.0 גרם 28.0 גרםכולסטרול 12.0 מ״ג 24.0 מ״גסידן 24.0 מ״ג 48.0 מ״גברזל 2.4 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 408.9 מ״ג 817.8 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות882
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 881.8 קק״ל 1763.6 קק״לפחמימות 108.3 גרם 216.5 גרםשומן 22.1 גרם 44.1 גרםנתרן 61.3 מ״ג 122.6 מ״גחלבון 60.2 גרם 120.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 14.0 גרם 28.0 גרםכולסטרול 12.0 מ״ג 24.0 מ״גסידן 24.0 מ״ג 48.0 מ״גברזל 2.4 מ״ג 4.8 מ״גאשלגן 408.9 מ״ג 817.8 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 882 | כמות מנות 2 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/2 חבילה אטריות אורז בעובי 5 מ”ממזרח מערב
-
300 גרם סינטהאו שייטל או פיקנייה - בשר בקר מיושן איכותי
-
6 כפות רוטב סויה יאמאסהמזרח מערב
-
1/2 קופסת קרטון קרם קוקוסמזרח מערב
-
1 ראש ברוקוליתפרחות מאודות
-
1 שן שוםפרוסה דק
אופן הכנה
- פורסים את נתח הבשר לנתחים קטנים ודקים להקפצה ומשרים אותם בקערה יחד עם 5 כפות סויה מינימום שעה מחוץ למקרר או לילה שלם במקרר.
- מסננים את נתחי הבשר מהסויה - אפשר להשתמש בה לסיום הרוטב.
- מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.
- מחממים מחבת עם שמן זית וצורבים את הבשר עד להשחמה. מוציאים את הבשר החוצה ומוסיפים למחבת עוד שמן זית.
- באותו מחבת מוסיפים פרוסות שן שום ומטגנים להזהבה.
- מוסיפים את פרחי הברוקולי, משחימים מעט.
- מוסיפים את קרם הקוקוס וכף רוטב הסויה עם מעט פלפל שחור גרוס. מבשלים ומסמיכים מעט את הרוטב.
- מוסיפים את הבשר ומקפיצים עד שהוא מוכן. מוסיפים את האטריות ומערבבים.
- מכבים את האש ומגרדים עוד ברוקולי מעל.
אופן הכנה
- פורסים את נתח הבשר לנתחים קטנים ודקים להקפצה ומשרים אותם בקערה יחד עם 5 כפות סויה מינימום שעה מחוץ למקרר או לילה שלם במקרר.
- מסננים את נתחי הבשר מהסויה - אפשר להשתמש בה לסיום הרוטב.
- מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.
- מחממים מחבת עם שמן זית וצורבים את הבשר עד להשחמה. מוציאים את הבשר החוצה ומוסיפים למחבת עוד שמן זית.
- באותו מחבת מוסיפים פרוסות שן שום ומטגנים להזהבה.
- מוסיפים את פרחי הברוקולי, משחימים מעט.
- מוסיפים את קרם הקוקוס וכף רוטב הסויה עם מעט פלפל שחור גרוס. מבשלים ומסמיכים מעט את הרוטב.
- מוסיפים את הבשר ומקפיצים עד שהוא מוכן. מוסיפים את האטריות ומערבבים.
- מכבים את האש ומגרדים עוד ברוקולי מעל.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן