רק ב-5 מרכיבים: אטריות אורז עם בקר, ברוקולי וקרם קוקוס

קובי אדרי במתכון של אטריות אורז עם בקר, ברוקולי וקרם קוקוס. רק בחמישה מרכיבים (טוב נו, זה קובי, הוא ביקש להוסיף גם שום כמרכיב שישי) ויש לכם ארוחה מדהימה במינימום עבודה
קובי אדרי במתכון של אטריות אורז עם בקר, ברוקולי וקרם קוקוס. רק בחמישה מרכיבים (טוב נו, זה קובי, הוא ביקש להוסיף גם שום כמרכיב שישי) ויש לכם ארוחה מדהימה במינימום עבודה
  • קובי אדרי
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 4]
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    882
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 881.8 קק״ל 1763.6 קק״ל
    פחמימות 108.3 גרם 216.5 גרם
    שומן 22.1 גרם 44.1 גרם
    נתרן 61.3 מ״ג 122.6 מ״ג
    חלבון 60.2 גרם 120.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 14.0 גרם 28.0 גרם
    כולסטרול 12.0 מ״ג 24.0 מ״ג
    סידן 24.0 מ״ג 48.0 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 408.9 מ״ג 817.8 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    6
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    882
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 881.8 קק״ל 1763.6 קק״ל
    פחמימות 108.3 גרם 216.5 גרם
    שומן 22.1 גרם 44.1 גרם
    נתרן 61.3 מ״ג 122.6 מ״ג
    חלבון 60.2 גרם 120.4 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 14.0 גרם 28.0 גרם
    כולסטרול 12.0 מ״ג 24.0 מ״ג
    סידן 24.0 מ״ג 48.0 מ״ג
    ברזל 2.4 מ״ג 4.8 מ״ג
    אשלגן 408.9 מ״ג 817.8 מ״ג
    אבץ 1.9 מ״ג 3.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
7 דירגו [ציון 4]

מצרכים

מצרכים


plus minus


אופן הכנה

  1. פורסים את נתח הבשר לנתחים קטנים ודקים להקפצה ומשרים אותם בקערה יחד עם 5 כפות סויה מינימום שעה מחוץ למקרר או לילה שלם במקרר.
  2. מסננים את נתחי הבשר מהסויה - אפשר להשתמש בה לסיום הרוטב.
  3. מבשלים את האטריות לפי הוראות היצרן.
  4. מחממים מחבת עם שמן זית וצורבים את הבשר עד להשחמה. מוציאים את הבשר החוצה ומוסיפים למחבת עוד שמן זית.
  5. באותו מחבת מוסיפים פרוסות שן שום ומטגנים להזהבה.
  6. מוסיפים את פרחי הברוקולי, משחימים מעט.
  7. מוסיפים את קרם הקוקוס וכף רוטב הסויה עם מעט פלפל שחור גרוס. מבשלים ומסמיכים מעט את הרוטב.
  8. מוסיפים את הבשר ומקפיצים עד שהוא מוכן. מוסיפים את האטריות ומערבבים.
  9. מכבים את האש ומגרדים עוד ברוקולי מעל.
אטריות אורז עם ב. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: נעמה רן
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות