אטריות אודון מוקפצות עם פטריות

אטריות אודון מוקפצות עם פטריות - מנה עשירה בטעמים אסייתיים, עם פטריות שונות ובצל ירוק, עם רוטב משגע, תכינו ותרגישו בטיול למזרח הרחוק
אטריות אודון מוקפצות עם פטריות - מנה עשירה בטעמים אסייתיים, עם פטריות שונות ובצל ירוק, עם רוטב משגע, תכינו ותרגישו בטיול למזרח הרחוק
  • מיטל פלדמן
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    227
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 226.6 קק״ל 453.1 קק״ל
    פחמימות 12.6 גרם 25.1 גרם
    שומן 18.4 גרם 36.7 גרם
    נתרן 153.7 מ״ג 307.3 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 13.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 3.6 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 5.3 גרם
    כולסטרול 0.3 מ״ג 0.5 מ״ג
    סידן 13.1 מ״ג 26.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 215.7 מ״ג 431.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    12
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 30 דק׳
  • קלוריות
    227
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 226.6 קק״ל 453.1 קק״ל
    פחמימות 12.6 גרם 25.1 גרם
    שומן 18.4 גרם 36.7 גרם
    נתרן 153.7 מ״ג 307.3 מ״ג
    חלבון 6.5 גרם 13.1 גרם
    סיבים תזונתיים 1.8 גרם 3.6 גרם
    שומן רווי 2.7 גרם 5.3 גרם
    כולסטרול 0.3 מ״ג 0.5 מ״ג
    סידן 13.1 מ״ג 26.2 מ״ג
    ברזל 0.4 מ״ג 0.8 מ״ג
    אשלגן 215.7 מ״ג 431.5 מ״ג
    אבץ 0.4 מ״ג 0.8 מ״ג
    סגור
כבר הכנתם?
שתפו אותנו
דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב


אופן הכנה

  1. מוסיפים אטריות אודון לסיר עם מים רותחים - מבשלים כ-10 דקות עד להתרככות ומסננים.
  2. מערבבים יחד את המרכיבים של הרוטב בקערה ומניחים בצד.
  3. מוזגים לווק מעט שמן שומשום ומטגנים שום קצוץ ובצל ירוק כ-15 שניות.
  4. מוסיפים פטריות ומטגנים עד להתרככות.
  5. מוסיפים אטריות אודון מבושלות, מוזגים את הרוטב ומקפיצים קלות.
  6. מוסיפים כרוב סיני קצוץ ומערבבים.
  7. שמים בצלחת, מקשטים בבצל ירוק קצוץ ומגישים.

    אטריות אודון מוקפצות 1
    אטריות אודון מוקפצות עם פטריות. צילום: מיטל פלדמן

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות