אהרוני וארוחת השבת- שוקי עוף בתנור עם דלורית צלויה
ישראל אהרוני משדרג את ארוחת שישי שלכם ומכין שוקי עוף בתנור עם דלורית צלויה. מכינים בקלי קלות רוטב מתקתק שמזגג את העוף ואת הירקות ומקפיץ את הטעמים
ישראל אהרוני משדרג את ארוחת שישי שלכם ומכין שוקי עוף בתנור עם דלורית צלויה. מכינים בקלי קלות רוטב מתקתק שמזגג את העוף ואת הירקות ומקפיץ את הטעמים
- ישראל אהרוני
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 241.3 קק״ל 965.3 קק״לפחמימות 34.0 גרם 136.1 גרםשומן 10.6 גרם 42.5 גרםנתרן 794.7 מ״ג 3179.0 מ״גחלבון 3.4 גרם 13.6 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.7 גרםשומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 30.3 מ״ג 121.1 מ״גברזל 1.0 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 214.7 מ״ג 858.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות241
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים
קלוריות 241.3 קק״ל 965.3 קק״לפחמימות 34.0 גרם 136.1 גרםשומן 10.6 גרם 42.5 גרםנתרן 794.7 מ״ג 3179.0 מ״גחלבון 3.4 גרם 13.6 גרםסיבים תזונתיים 1.9 גרם 7.7 גרםשומן רווי 1.4 גרם 5.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 30.3 מ״ג 121.1 מ״גברזל 1.0 מ״ג 4.2 מ״גאשלגן 214.7 מ״ג 858.9 מ״גאבץ 0.2 מ״ג 1.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 241 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
עוף
-
8 שוקי עוף קטנותעם עור
-
1 דלורית גדולה
-
8 בצלי שאלוט בינוניים
-
3 ראשי שום
רוטב
-
4 כפות שמן זית
-
4 כפות חומץ בלסמי
-
1 כף סוכר חום
-
2 כפות טימין טרי
-
1 כפית מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות.
- חותכים את הדלורית בלי לקלף לקוביות גדולות.
- קולפים וחוצים את בצלי השאלוט. חוצים את השום.
- מערבבים בקערה את רכיבי הרוטב.
- שמים את העוף, הדלורית ובצל השאלוט בתבנית תנור ומוסיפים את הרוטב. מערבבים היטב. מניחים ענפי תימין על העוף.
- צולים כ-40 דקות, עד ששוקי העוף עשויות ושחומות.
אופן הכנה
- מחממים את התנור ל-200 מעלות.
- חותכים את הדלורית בלי לקלף לקוביות גדולות.
- קולפים וחוצים את בצלי השאלוט. חוצים את השום.
- מערבבים בקערה את רכיבי הרוטב.
- שמים את העוף, הדלורית ובצל השאלוט בתבנית תנור ומוסיפים את הרוטב. מערבבים היטב. מניחים ענפי תימין על העוף.
- צולים כ-40 דקות, עד ששוקי העוף עשויות ושחומות.
הערות
- אפשר לפזר גרעיני רימונים מעל המנה, זה מקסים כמו יהלומים.
הערות
- אפשר לפזר גרעיני רימונים מעל המנה, זה מקסים כמו יהלומים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (21)
תנור לאיזה חום?
היי אילנה, 200 מעלות
מאד אהבו,טעים מאד
האם לצלות. בתוכני אפיה גריל או בטורבו?
היי עליזה, להשתמש בחום עליון תחתון