שמח כאן! קוקטייל קוקוס ופטל צבעוני שלא תרצו שייגמר

אנחנו קודם כל שותים עם העיניים, והקוקטייל הזה הוא גם חגיגה לשפתיים! קוקטייל קרם קוקוס ופטל עם ליקר קירסאו ומאליבו משמחים
אנחנו קודם כל שותים עם העיניים, והקוקטייל הזה הוא גם חגיגה לשפתיים! קוקטייל קרם קוקוס ופטל עם ליקר קירסאו ומאליבו משמחים
  • ליאור קליין
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 12 דק׳
  • קלוריות
    352
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 352.2 קק״ל 352.2 קק״ל
    פחמימות 19.6 גרם 19.6 גרם
    שומן 19.4 גרם 19.4 גרם
    נתרן 13.2 מ״ג 13.2 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 1.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 18.0 גרם 18.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 236.7 מ״ג 236.7 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    9
  • הכנה 10 דק׳
    כולל 12 דק׳
  • קלוריות
    352
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 352.2 קק״ל 352.2 קק״ל
    פחמימות 19.6 גרם 19.6 גרם
    שומן 19.4 גרם 19.4 גרם
    נתרן 13.2 מ״ג 13.2 מ״ג
    חלבון 1.5 גרם 1.5 גרם
    סיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרם
    שומן רווי 18.0 גרם 18.0 גרם
    כולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    ברזל 1.5 מ״ג 1.5 מ״ג
    אשלגן 236.7 מ״ג 236.7 מ״ג
    אבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״ג
    סגור

בר טרופי ואקזוטי אצלכם במטבח, ולא צריך יותר מידי בשבילו! כמה מצרכים בודדים ויש לכם קוקטייל מהאגדות! קבלו מתכון קל של קוקטייל קרם קוקוס, רפאלו, פטל, ליקר מאליבו וליקר קירסאו כחול שיעיף אתכם לחלל וינחית אתכם על חוף בתאילנד.

לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
משקאות
ליאור קליין
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

קוקטייל

הגשה


אופן הכנה

  1. מוסיפים לכוס ההגשה את הקרח הגרוס עד לגובה מחצית הכוס.
  2. טוחנים במעבד מזון את הפטל, סירופ הפטל, חטיף הרפאלו, המליבו ו-60 מ”ל (רבע כוס) מקרם הקוקוס. מסננים ומוזגים לכוס ההגשה.
  3. מערבבים בשייקר את 30 מ”ל קרם הקוקוס הנותרים ואת ליקר הקירסאו הכחול. מוסיפים קרח גרוס לכוס ומוזגים מעל את קרם הקוקוס הכחול שהתקבל.
  4. מעטרים את הכוס בפטל (או פירות יער אחרים לפי הטעם) וחטיפי רפאלו או שבבי קוקוס ומגישים.
קוקטייל קוקוס מזרח מערב1
קוקטייל קוקוס צבעוני. צילום: נמרוד סונדרס, סטיילינג: ענת לובל

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים