שמח כאן! קוקטייל קוקוס ופטל צבעוני שלא תרצו שייגמר
אנחנו קודם כל שותים עם העיניים, והקוקטייל הזה הוא גם חגיגה לשפתיים! קוקטייל קרם קוקוס ופטל עם ליקר קירסאו ומאליבו משמחים
אנחנו קודם כל שותים עם העיניים, והקוקטייל הזה הוא גם חגיגה לשפתיים! קוקטייל קרם קוקוס ופטל עם ליקר קירסאו ומאליבו משמחים
- ליאור קליין
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 352.2 קק״ל 352.2 קק״לפחמימות 19.6 גרם 19.6 גרםשומן 19.4 גרם 19.4 גרםנתרן 13.2 מ״ג 13.2 מ״גחלבון 1.5 גרם 1.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 18.0 גרם 18.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 1.5 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 236.7 מ״ג 236.7 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 10 דק׳כולל 12 דק׳
-
קלוריות352
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 352.2 קק״ל 352.2 קק״לפחמימות 19.6 גרם 19.6 גרםשומן 19.4 גרם 19.4 גרםנתרן 13.2 מ״ג 13.2 מ״גחלבון 1.5 גרם 1.5 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 18.0 גרם 18.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 1.5 מ״ג 1.5 מ״גאשלגן 236.7 מ״ג 236.7 מ״גאבץ 0.6 מ״ג 0.6 מ״גסגור
בר טרופי ואקזוטי אצלכם במטבח, ולא צריך יותר מידי בשבילו! כמה מצרכים בודדים ויש לכם קוקטייל מהאגדות! קבלו מתכון קל של קוקטייל קרם קוקוס, רפאלו, פטל, ליקר מאליבו וליקר קירסאו כחול שיעיף אתכם לחלל וינחית אתכם על חוף בתאילנד.
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 12 דק׳ | קלוריות 352 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
קוקטייל
-
גרוסות
-
חופן
-
2 כפות תרכיז פטל אדום
-
2 כדורי חטיף רפאלו
-
60 מ"ל ליקר מאליבו
-
90 מ"ל קרם קוקוסמזרח מערבמקרטון
-
30 מ"ל ליקר קירסאו כחול
הגשה
-
מזרח מערבאו 3 חטיפי רפאלו
אופן הכנה
- מוסיפים לכוס ההגשה את הקרח הגרוס עד לגובה מחצית הכוס.
- טוחנים במעבד מזון את הפטל, סירופ הפטל, חטיף הרפאלו, המליבו ו-60 מ”ל (רבע כוס) מקרם הקוקוס. מסננים ומוזגים לכוס ההגשה.
- מערבבים בשייקר את 30 מ”ל קרם הקוקוס הנותרים ואת ליקר הקירסאו הכחול. מוסיפים קרח גרוס לכוס ומוזגים מעל את קרם הקוקוס הכחול שהתקבל.
- מעטרים את הכוס בפטל (או פירות יער אחרים לפי הטעם) וחטיפי רפאלו או שבבי קוקוס ומגישים.
אופן הכנה
- מוסיפים לכוס ההגשה את הקרח הגרוס עד לגובה מחצית הכוס.
- טוחנים במעבד מזון את הפטל, סירופ הפטל, חטיף הרפאלו, המליבו ו-60 מ”ל (רבע כוס) מקרם הקוקוס. מסננים ומוזגים לכוס ההגשה.
- מערבבים בשייקר את 30 מ”ל קרם הקוקוס הנותרים ואת ליקר הקירסאו הכחול. מוסיפים קרח גרוס לכוס ומוזגים מעל את קרם הקוקוס הכחול שהתקבל.
- מעטרים את הכוס בפטל (או פירות יער אחרים לפי הטעם) וחטיפי רפאלו או שבבי קוקוס ומגישים.
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן