-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 169.1 קק״ל 676.3 קק״לפחמימות 25.7 גרם 103.0 גרםשומן 5.5 גרם 21.9 גרםנתרן 428.4 מ״ג 1713.6 מ״גחלבון 5.1 גרם 20.6 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.9 גרםשומן רווי 2.7 גרם 10.7 גרםכולסטרול 11.1 מ״ג 44.5 מ״גסידן 42.0 מ״ג 167.8 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 4.1 מ״ג 16.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
-
מרכיבים6
-
הכנה 10 דק׳כולל 25 דק׳
-
קלוריות169
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 169.1 קק״ל 676.3 קק״לפחמימות 25.7 גרם 103.0 גרםשומן 5.5 גרם 21.9 גרםנתרן 428.4 מ״ג 1713.6 מ״גחלבון 5.1 גרם 20.6 גרםסיבים תזונתיים 3.2 גרם 12.9 גרםשומן רווי 2.7 גרם 10.7 גרםכולסטרול 11.1 מ״ג 44.5 מ״גסידן 42.0 מ״ג 167.8 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.1 מ״גאשלגן 4.1 מ״ג 16.4 מ״גאבץ 0.1 מ״ג 0.4 מ״גסגור
תירס בחמאה ותבלינים מספק וטעים וקלי קלות להכנה! אפשר לבשל מעט את הקלחים לפני ואפשר פשוט לצלות ישר ולהוסיף איזה תבלינים שאוהבים. העיקר לשמור על הנוסחה של תבלינים חמימים כמו פפריקה וצ’ילי, איזה ירק שישבור את החריפות, כמו כוסברה, ומעל לגרד גבינה עזת טעם: אין מושלם מזה!
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 6 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 25 דק׳ | קלוריות 169 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
תירס
-
4 קלחי תירס טרי
-
15 גרם חמאהמומסת
-
1 כפית פפריקה חריפה
-
20 גרם גבינת פרמזןאו פקורינו, מגורדת
-
1 חופן כוסברהקצוצה
-
1/2 כפית מלח דק
אופן הכנה
- מכוונים את הנינג׳ה למצב גריל על עצמה מקסימלית.
- מכניסים את קלחי התירס וצולים 7 דקות.
- פותחים את הנינג’ה והופכים את הקלחים וצולים עוד 7 דקות.
- מוציאים לצלחת הגשה ומפזרים מלח לפי הטעם.
- מורחים בחמאה מומסת על גבי כל התירס.
- מפזרים מעל פפריקה חריפה, את הגבינה והכוסברה ומגישים.
אופן הכנה
- מכוונים את הנינג׳ה למצב גריל על עצמה מקסימלית.
- מכניסים את קלחי התירס וצולים 7 דקות.
- פותחים את הנינג’ה והופכים את הקלחים וצולים עוד 7 דקות.
- מוציאים לצלחת הגשה ומפזרים מלח לפי הטעם.
- מורחים בחמאה מומסת על גבי כל התירס.
- מפזרים מעל פפריקה חריפה, את הגבינה והכוסברה ומגישים.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן