תירס קפה הוואנה היישר מניו יורק אלכם הביתה
תירס קפה הוואנה המפורסם קל להכנה גם בבית. את החטיף המקסיקני צולים עד שהוא מפיץ ריח משגע בכל השכונה ואז מורחים בממרח קרם שמנת. אנחנו התאהבנו!
תירס קפה הוואנה המפורסם קל להכנה גם בבית. את החטיף המקסיקני צולים עד שהוא מפיץ ריח משגע בכל השכונה ואז מורחים בממרח קרם שמנת. אנחנו התאהבנו!
- מערכת Foody
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 438.6 קק״ל 1754.5 קק״לפחמימות 29.2 גרם 117.0 גרםשומן 30.8 גרם 123.0 גרםנתרן 606.2 מ״ג 2424.9 מ״גחלבון 13.4 גרם 53.6 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 13.9 גרםשומן רווי 15.3 גרם 61.1 גרםכולסטרול 71.7 מ״ג 286.8 מ״גסידן 233.7 מ״ג 935.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 52.3 מ״ג 209.3 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות439
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 438.6 קק״ל 1754.5 קק״לפחמימות 29.2 גרם 117.0 גרםשומן 30.8 גרם 123.0 גרםנתרן 606.2 מ״ג 2424.9 מ״גחלבון 13.4 גרם 53.6 גרםסיבים תזונתיים 3.5 גרם 13.9 גרםשומן רווי 15.3 גרם 61.1 גרםכולסטרול 71.7 מ״ג 286.8 מ״גסידן 233.7 מ״ג 935.0 מ״גברזל 0.2 מ״ג 0.7 מ״גאשלגן 52.3 מ״ג 209.3 מ״גאבץ 0.5 מ״ג 2.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 439 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
4 קלחי תירס טרי
-
1 גביע שמנת חמוצה 28%
-
1/2 מיכל שמנת לבישול 15%
-
2 כפות שמן זית
-
1 כוס גבינת פרמזן
-
2 שיני שוםכתושות
-
1/2 כפית מלח דק
-
1/4 צרור כוסברהקצוצה דק
הגשה
-
1/4 צרור כוסברהקצוצה דק
-
1 כפית אבקת צ’יליאו אבקת צ'יפוטלה
אופן הכנה
- מרתיחים מים בסיר גדול על כיריים ומבשלים את קלחי התירס במשך 20 דקות עד שהם מתרככים.
- מחממים מחבת פסים על אש גבוהה.
- מוסיפים את השמן למחבת וצולים את קלחי התירס במשך כ-5 דקות מכל צד.
- מקציפים את השמנת המתוקה במערבל ידני במשך 7 דקות עד שהיא מסמיכה.
- מקפלים לתוכה את השמנת החמוצה, המלח, השום הכתוש וחצי מהכוסברה הקצוצה.
- מורחים כל קלח מכל הצדדים בקצפת המתובלת ומצפים היטב בגבינת הפרמז’ן.
- להגשה בוזקים מעט מאבקת הצ’יפוטלה\הצי’לי ומהכוסברה הנותרת.
אופן הכנה
- מרתיחים מים בסיר גדול על כיריים ומבשלים את קלחי התירס במשך 20 דקות עד שהם מתרככים.
- מחממים מחבת פסים על אש גבוהה.
- מוסיפים את השמן למחבת וצולים את קלחי התירס במשך כ-5 דקות מכל צד.
- מקציפים את השמנת המתוקה במערבל ידני במשך 7 דקות עד שהיא מסמיכה.
- מקפלים לתוכה את השמנת החמוצה, המלח, השום הכתוש וחצי מהכוסברה הקצוצה.
- מורחים כל קלח מכל הצדדים בקצפת המתובלת ומצפים היטב בגבינת הפרמז’ן.
- להגשה בוזקים מעט מאבקת הצ’יפוטלה\הצי’לי ומהכוסברה הנותרת.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן