תפוחי אדמה אפויים בתנור בנייר כסף
שי-לי ליפא מכינה את התוספת הכי נוסטלגית שיש - תפוחי אדמה אפויים בתנור בנייר כסף, ממש כמו כשהיינו ילדים. אפשר להגיש עם שמנת חמוצה או מיונז
שי-לי ליפא מכינה את התוספת הכי נוסטלגית שיש - תפוחי אדמה אפויים בתנור בנייר כסף, ממש כמו כשהיינו ילדים. אפשר להגיש עם שמנת חמוצה או מיונז
- שי-לי ליפא
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 165.8 קק״ל 994.5 קק״לפחמימות 35.1 גרם 210.6 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 3.9 גרם 23.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
-
מרכיבים1
-
הכנה 5 דק׳כולל שעה ו-30 דק׳
-
קלוריות166
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 165.8 קק״ל 994.5 קק״לפחמימות 35.1 גרם 210.6 גרםשומן 0.0 גרם 0.0 גרםנתרן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גחלבון 3.9 גרם 23.4 גרםסיבים תזונתיים 0.0 גרם 0.0 גרםשומן רווי 0.0 גרם 0.0 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גברזל 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאשלגן 0.0 מ״ג 0.0 מ״גאבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 1 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל שעה ו-30 דק׳ | קלוריות 166 | כמות מנות 6 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
6 תפוחי אדמה בינוניים
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- עוטפים את תפוחי האדמה ברדיד אלומיניום ומניחים בתבנית תנור.
- אופים בתנור החם כשעה וחצי עד שתפוחי האדמה רכים מאוד.
אופן הכנה
- מחממים תנור ל-200 מעלות.
- עוטפים את תפוחי האדמה ברדיד אלומיניום ומניחים בתבנית תנור.
- אופים בתנור החם כשעה וחצי עד שתפוחי האדמה רכים מאוד.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן