4 מתכוני קציצות עסיסיות
שחר חן לא מסתפק בתערובת אחת ומביא לכם 4 תערובות להכנת קציצות עסיסיות - קבב טורקי, קציצות לימוניות, קציצות מתקתקות וקציצות קארי משגעות
שחר חן לא מסתפק בתערובת אחת ומביא לכם 4 תערובות להכנת קציצות עסיסיות - קבב טורקי, קציצות לימוניות, קציצות מתקתקות וקציצות קארי משגעות
- שחר חן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 70.8 קק״ל 5667.0 קק״לפחמימות 1.3 גרם 103.0 גרםשומן 4.1 גרם 326.0 גרםנתרן 150.7 מ״ג 12054.9 מ״גחלבון 6.6 גרם 526.8 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 27.3 גרםשומן רווי 1.4 גרם 113.1 גרםכולסטרול 22.8 מ״ג 1820.0 מ״גסידן 13.5 מ״ג 1078.8 מ״גברזל 1.1 מ״ג 86.1 מ״גאשלגן 116.7 מ״ג 9333.2 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 133.4 מ״גסגור
-
מרכיבים49
-
הכנה 30 דק׳כולל שעה
-
קלוריות71
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 70.8 קק״ל 5667.0 קק״לפחמימות 1.3 גרם 103.0 גרםשומן 4.1 גרם 326.0 גרםנתרן 150.7 מ״ג 12054.9 מ״גחלבון 6.6 גרם 526.8 גרםסיבים תזונתיים 0.3 גרם 27.3 גרםשומן רווי 1.4 גרם 113.1 גרםכולסטרול 22.8 מ״ג 1820.0 מ״גסידן 13.5 מ״ג 1078.8 מ״גברזל 1.1 מ״ג 86.1 מ״גאשלגן 116.7 מ״ג 9333.2 מ״גאבץ 1.7 מ״ג 133.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 49 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעה | קלוריות 71 | כמות מנות 80 |
---|
מצרכים
מצרכים
קציצות קארי
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
1 בצל בינונימטוגן
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1 כפית אבקת קאריצהוב
-
1 כפית תבלין גריל
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
-
1 כף שמן זית
קציצות לימוניות ועשבי תיבול
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
1 צרור פטרוזיליהקצוצה
-
1/2 צרור כוסברהקצוצה
-
1/2 צרור שמירקצוץ
-
1/4 כוס מיץ לימוןמלימון אחד
-
1 בצל בינוניקצוץ מטוגן
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית אבקת שום
-
1 כפית כמון טחון
-
1 כף רכז רימונים
קציצות קינמון ורסק עגבניות
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
1 בצל בינוניקצוץ מטוגן
-
1/2 צרור פטרוזיליהקצוצה
-
1 כף שמן זית
-
1 כף פפריקה מתוקהמרוקאית
-
1 כפית שטוחה קינמון טחון
-
1 כפית אבקת שום
-
1 כף אבקת מרק בטעם עוף
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1/2 כפית כורכום
-
1/2 כפית בהרט
-
1/2 כפית מלח דק
-
1 כף רסק עגבניות
קציצות קבב טורקי
-
1 פלפל אדום קטןקצוץ דק
-
1/2 בצל קטןקצוץ דק
-
1 צרור פטרוזיליהקצוצה
-
1/2 פלפל צ’ילי ירוק בינוניקצוץ דק
-
500 גרם בשר בקר טחוןמעורבב עם שומן כבש
-
2 שיני שוםכתוש
-
1/2 כפית פלפל שחור טחון
-
1 כפית מלח דק
-
1 כפית פפריקה מתוקה
-
1 כפית סומאק
-
1 כפית כמון טחון
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
-
1 כף שמן זית
אופן הכנה
- פותחים כל שקית זיפלוק מכניסים לתוכה את התכולה של הקציצות שרוצים ואוהבים ומערבבים בלי ללכלך שום דבר מסביב, מדקקים ומכניסים למקפיא.
- עורמים את כל השקיות אחת על השנייה או אחת ליד השנייה במקפיא וככה חוסכים הרבה מקום, כמובן שאפשר להפשיר את זה במקרר וגם כן לחסוך ים של מקום!
- את הקציצות אפשר לאפות בתנור על 200 מעלות חום עליון תחתון, לטגן על המחבת או על המנגל ואפילו בטוסטר לחיצה! בתיאבון!
אופן הכנה
- פותחים כל שקית זיפלוק מכניסים לתוכה את התכולה של הקציצות שרוצים ואוהבים ומערבבים בלי ללכלך שום דבר מסביב, מדקקים ומכניסים למקפיא.
- עורמים את כל השקיות אחת על השנייה או אחת ליד השנייה במקפיא וככה חוסכים הרבה מקום, כמובן שאפשר להפשיר את זה במקרר וגם כן לחסוך ים של מקום!
- את הקציצות אפשר לאפות בתנור על 200 מעלות חום עליון תחתון, לטגן על המחבת או על המנגל ואפילו בטוסטר לחיצה! בתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (2)
חבל להוסיף כל כך הרבה סוכר לבשר. למה זה טוב? לקנור??
היי, במתכונים אלה אין צורך בסוכר כלל