בבקה שמרים במילוי שקדים ותפוחים

בבקה שמרים נימוחה, עשירה ועסיסית ממולאת בתפוחים ושקדים. אין לריח של עוגת שמרים עונה, היא מתאימה כל השנה וטעימה בכל מצב. תהנו!
בבקה שמרים נימוחה, עשירה ועסיסית ממולאת בתפוחים ושקדים. אין לריח של עוגת שמרים עונה, היא מתאימה כל השנה וטעימה בכל מצב. תהנו!
  • שרית נובק
שמרו
כשר
11 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    4900
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4900.4 קק״ל 4900.4 קק״ל
    פחמימות 838.1 גרם 838.1 גרם
    שומן 210.8 גרם 210.8 גרם
    נתרן 1298.8 מ״ג 1298.8 מ״ג
    חלבון 88.7 גרם 88.7 גרם
    סיבים תזונתיים 20.8 גרם 20.8 גרם
    שומן רווי 115.1 גרם 115.1 גרם
    כולסטרול 1065.6 מ״ג 1065.6 מ״ג
    סידן 459.6 מ״ג 459.6 מ״ג
    ברזל 9.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 1270.3 מ״ג 1270.3 מ״ג
    אבץ 8.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    14
  • הכנה 15 דק׳
    כולל שעתיים
  • קלוריות
    4900
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 4900.4 קק״ל 4900.4 קק״ל
    פחמימות 838.1 גרם 838.1 גרם
    שומן 210.8 גרם 210.8 גרם
    נתרן 1298.8 מ״ג 1298.8 מ״ג
    חלבון 88.7 גרם 88.7 גרם
    סיבים תזונתיים 20.8 גרם 20.8 גרם
    שומן רווי 115.1 גרם 115.1 גרם
    כולסטרול 1065.6 מ״ג 1065.6 מ״ג
    סידן 459.6 מ״ג 459.6 מ״ג
    ברזל 9.3 מ״ג 9.3 מ״ג
    אשלגן 1270.3 מ״ג 1270.3 מ״ג
    אבץ 8.0 מ״ג 8.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
עוגות שמרים
שרית נובק
X

11 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


בצק

מילוי


אופן הכנה

  1. מערבבים בקערת מיקסר עם וו לישה קמח ושמרים יחד, לאחר מכן מוסיפים סוכר.
  2. מצרפים לקערה קינמון, חמאה, חלב, וניל, ביצים ומלח ולשים כ-10 דקות, עד לקבלת בצק מבריק ורך.
  3. מכסים את הקערה עם ניילון נצמד ומניחים באזור חמים לתפיחה עד להכפלת הנפח (כשעה בטמפרטורת החדר או לילה במקרר).
  4. מחממים תנור ל-170 מעלות.
  5. מוציאים את הבצק מהקערה למשטח מקומח ומרדדים למלבן בעובי 1/2 ס”מ.
  6. מערבבים בקערה קטנה חמאה, סוכר חום וקינמון.
  7. מורחים את תערובת החמאה על הבצק. מפזרים מעל פרוסות תפוחים ושקדים פרוסים.
  8. מגלגלים את הבצק לגליל הדוק.
  9. חותכים את הגליל באמצע לאורכו. מגלגלים את שני החלקים שנוצרו אחד עם השני ומניחים בתבנית אפייה אינגליש קייק.
  10. אופים 25-30 דקות או עד שהבצק מזהיב.
בבקה שמרים במילוי שקדים ותפוחים1
בבקה שמרים במילוי שקדים ותפוחים. צילום: שרית נובק

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (4)

Avatar

    Avatar
    אשרה קרימרמן

    הכנתי ויצא מושלם!!! עכשיו צריכה קינוח פרווה, מה יתאים בממאה?

      Avatar
      מערכת Foody

      היי אשרה, שמחים לשמוע.
      אם רוצה להמיר את המתכון לפרווה, החליפי את החמאה במחמאה והחלב במים

    Avatar
    עופרה זורע

    כל הבצק רק רולדה אחת? הוידאו את מחלקת לשמיים.

      Avatar
      מערכת Foody

      היי עופרה, זו רולדה אחת שחוצים באמצע וקולעים בצורת בורג

קטגוריות

אביזרים

טכניקות