ג’קי אזולאי מלמדת איך להכין רוטב מושלם לקציצות!
להכין קציצות זה מעולה, אבל להגיע לרוטב המושלם זאת התעלות! ג'קי אזולאי מלמדת להכין רוטב מושלם לקציצות, עם טעם וריח של בית, שלא תפסיקו לאכול ישר מהסיר
להכין קציצות זה מעולה, אבל להגיע לרוטב המושלם זאת התעלות! ג'קי אזולאי מלמדת להכין רוטב מושלם לקציצות, עם טעם וריח של בית, שלא תפסיקו לאכול ישר מהסיר
- ג'קי אזולאי
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1053.6 קק״ל 1053.6 קק״לפחמימות 115.0 גרם 115.0 גרםשומן 103.8 גרם 103.8 גרםנתרן 394.5 מ״ג 394.5 מ״גחלבון 80.2 גרם 80.2 גרםסיבים תזונתיים 111.5 גרם 111.5 גרםשומן רווי 58.1 גרם 58.1 גרםכולסטרול 52.5 מ״ג 52.5 מ״גסידן 1523.0 מ״ג 1523.0 מ״גברזל 61.4 מ״ג 61.4 מ״גאשלגן 9457.2 מ״ג 9457.2 מ״גאבץ 57.1 מ״ג 57.1 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 10 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות1054
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 1053.6 קק״ל 1053.6 קק״לפחמימות 115.0 גרם 115.0 גרםשומן 103.8 גרם 103.8 גרםנתרן 394.5 מ״ג 394.5 מ״גחלבון 80.2 גרם 80.2 גרםסיבים תזונתיים 111.5 גרם 111.5 גרםשומן רווי 58.1 גרם 58.1 גרםכולסטרול 52.5 מ״ג 52.5 מ״גסידן 1523.0 מ״ג 1523.0 מ״גברזל 61.4 מ״ג 61.4 מ״גאשלגן 9457.2 מ״ג 9457.2 מ״גאבץ 57.1 מ״ג 57.1 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 10 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 1054 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1/4 כוס שמן קנולה
-
1 בצלפרוס גס
-
חופן פטריות שמפיניוןחתוכות לרבעים
-
2 גבעולי סלרי
-
1/2 כפית כמון טחון
-
1 כפית כורכום
-
1 כף אבקת מרק פטריות
-
1 1/2 כוסות מים
אופן הכנה
- מחממים סיר עם שמן ומטגנים את הבצל להזהבה.
- מוסיפים את הפטריות, את הסלרי כולל העלים, ומתבלים במלח, פלפל, כמון וכורכום.
- ממשיכים בטיגון כדי לפתוח את טעמי התבלינים.
- כעת מוסיפים לסיר גם את אבקת מרק הפטריות והמים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים לסיר את הקציצות שאוהבים ומבשלים למשך 20 דקות.
אופן הכנה
- מחממים סיר עם שמן ומטגנים את הבצל להזהבה.
- מוסיפים את הפטריות, את הסלרי כולל העלים, ומתבלים במלח, פלפל, כמון וכורכום.
- ממשיכים בטיגון כדי לפתוח את טעמי התבלינים.
- כעת מוסיפים לסיר גם את אבקת מרק הפטריות והמים ומביאים לרתיחה.
- מוסיפים לסיר את הקציצות שאוהבים ומבשלים למשך 20 דקות.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן