חיתוכיות סמורס – הקינוח המושלם למנגל
- שירן מתתיהו
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5340.1 קק״ל 5340.1 קק״לפחמימות 526.7 גרם 526.7 גרםשומן 321.0 גרם 321.0 גרםנתרן 1126.1 מ״ג 1126.1 מ״גחלבון 53.2 גרם 53.2 גרםסיבים תזונתיים 20.2 גרם 20.2 גרםשומן רווי 194.6 גרם 194.6 גרםכולסטרול 622.9 מ״ג 622.9 מ״גסידן 290.7 מ״ג 290.7 מ״גברזל 24.0 מ״ג 24.0 מ״גאשלגן 1907.7 מ״ג 1907.7 מ״גאבץ 9.2 מ״ג 9.2 מ״גסגור
-
מרכיבים8
-
הכנה 20 דק׳כולל 30 דק׳
-
קלוריות5340
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5340.1 קק״ל 5340.1 קק״לפחמימות 526.7 גרם 526.7 גרםשומן 321.0 גרם 321.0 גרםנתרן 1126.1 מ״ג 1126.1 מ״גחלבון 53.2 גרם 53.2 גרםסיבים תזונתיים 20.2 גרם 20.2 גרםשומן רווי 194.6 גרם 194.6 גרםכולסטרול 622.9 מ״ג 622.9 מ״גסידן 290.7 מ״ג 290.7 מ״גברזל 24.0 מ״ג 24.0 מ״גאשלגן 1907.7 מ״ג 1907.7 מ״גאבץ 9.2 מ״ג 9.2 מ״גסגור
מרכיבים 8 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 30 דק׳ | קלוריות 5340 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
לתחתית הביסקוויטים:
-
250 גרם פתי בר ונילאו ביסקוויט שוקולד
-
150 גרם חמאהאו מחמאה
למילוי:
-
250 גרם שוקולד מריר
-
250 גרם שמנת להקצפה יטבתה 38%או שמנת צמחית
-
1 ביצה L
-
3 כפות אבקת סוכר
-
200 גרם מיני מרשמלו
אופן הכנה:
- מכניסים את הביסקוויטים לסנו סושי - שקיות זיפר L ושוברים בעזרת מערוך לשברים גדולים.
- לאחר מכן עוברים עם המערוך על השקית בתנועות רידוד עד לקבלת פירורים דקים.
3. מעבירים את הפירורים לקערה ומוסיפים חמאה מומסת. מערבבים היטב לתערובת בוצית
4. מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה טבעי ומהדקים את התערובת לתחתית.
5. מעבירים למקפיא ל- 10 דקות ובינתיים מכינים את המילוי.
6. שמים בקערה שוקולד, שמנת ואבקת סוכר. מחממים במיקרו כדקה וחצי ומערבבים לאיחוד.
7. מוסיפים ביצה ומערבב במהירות לקבלת תערובת אחידה.
8. שופכים את תערובת השוקולד על הביסקוויטים שהתייצבו.
9. מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 175 מעלות כ- 20 דקות עד ליציבות (התערובת תיהיה מעט רוטטת במרכז וזה בסדר).
10. מוציאים מהתנור, מעבירים את התנור למצב גריל, מסדרים מעל את המיני מרשמלו ומכניסים לתנור ל-2 דקות עד שהמרשמלו שחום.
11. מצננים ומעבירים למקפיא לשעה ואז אפשר לחתוך לקוביות.
12. חימום על המנגל - נניח על המנגל נייר כסף ונניח מעל את החיתוכיתל-5 עד 7 דקות או עד שהפאדג’ והמרשמלו נמסים - רצוי לכסות (לא חובה).
יצא לכם סמורס טעים? אל תשכחו לצלם ולחזור לספר לנו איך יצא!
אופן הכנה:
- מכניסים את הביסקוויטים לסנו סושי - שקיות זיפר L ושוברים בעזרת מערוך לשברים גדולים.
- לאחר מכן עוברים עם המערוך על השקית בתנועות רידוד עד לקבלת פירורים דקים.
3. מעבירים את הפירורים לקערה ומוסיפים חמאה מומסת. מערבבים היטב לתערובת בוצית
4. מעבירים את הבלילה לתבנית מרופדת בנייר אפייה טבעי ומהדקים את התערובת לתחתית.
5. מעבירים למקפיא ל- 10 דקות ובינתיים מכינים את המילוי.
6. שמים בקערה שוקולד, שמנת ואבקת סוכר. מחממים במיקרו כדקה וחצי ומערבבים לאיחוד.
7. מוסיפים ביצה ומערבב במהירות לקבלת תערובת אחידה.
8. שופכים את תערובת השוקולד על הביסקוויטים שהתייצבו.
9. מכניסים לתנור שחומם מראש ל - 175 מעלות כ- 20 דקות עד ליציבות (התערובת תיהיה מעט רוטטת במרכז וזה בסדר).
10. מוציאים מהתנור, מעבירים את התנור למצב גריל, מסדרים מעל את המיני מרשמלו ומכניסים לתנור ל-2 דקות עד שהמרשמלו שחום.
11. מצננים ומעבירים למקפיא לשעה ואז אפשר לחתוך לקוביות.
12. חימום על המנגל - נניח על המנגל נייר כסף ונניח מעל את החיתוכיתל-5 עד 7 דקות או עד שהפאדג’ והמרשמלו נמסים - רצוי לכסות (לא חובה).
יצא לכם סמורס טעים? אל תשכחו לצלם ולחזור לספר לנו איך יצא!
הכנתם את המתכון?
תגובות (6)
טעים גם ‘קר’ – בלי הקטע של המנגל בסוף?
עדיף חם (מהתנור), גם אם לא שמים על המנגל (ראי שכל סעיף 12 הוא לא חובה – כתוב בסופו)
היי.מה גודל התבנית?
20 על 20
כמה חיתוכיות יוצאות מהמתכון הזה? מה גודל התבנית?
יוצאות בערך 16 חיתוכיות