-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2537.1 קק״ל 2537.1 קק״לפחמימות 188.3 גרם 188.3 גרםשומן 353.5 גרם 353.5 גרםנתרן 479.4 מ״ג 479.4 מ״גחלבון 286.5 גרם 286.5 גרםסיבים תזונתיים 155.7 גרם 155.7 גרםשומן רווי 189.5 גרם 189.5 גרםכולסטרול 606.5 מ״ג 606.5 מ״גסידן 265.8 מ״ג 265.8 מ״גברזל 168.4 מ״ג 168.4 מ״גאשלגן 2053.5 מ״ג 2053.5 מ״גאבץ 187.0 מ״ג 187.0 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 15 דק׳כולל 22 דק׳
-
קלוריות2537
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 2537.1 קק״ל 2537.1 קק״לפחמימות 188.3 גרם 188.3 גרםשומן 353.5 גרם 353.5 גרםנתרן 479.4 מ״ג 479.4 מ״גחלבון 286.5 גרם 286.5 גרםסיבים תזונתיים 155.7 גרם 155.7 גרםשומן רווי 189.5 גרם 189.5 גרםכולסטרול 606.5 מ״ג 606.5 מ״גסידן 265.8 מ״ג 265.8 מ״גברזל 168.4 מ״ג 168.4 מ״גאשלגן 2053.5 מ״ג 2053.5 מ״גאבץ 187.0 מ״ג 187.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 18 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 22 דק׳ | קלוריות 2537 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
או כיכר עגולה מכל קמח אחר שאוהבים
מילוי
-
4 כפות שמן זית
-
1 בצלקצוץ דק
-
500 גרם בשר בקר טחון
-
חופן פטרוזיליהקצוצה
-
3 שיני שוםכתושות
-
טיפה פלפל צ’ילי אדוםחריף קצוץ
-
טיפה טימין טריעלים קצוצים
-
1 בהרטאו ראס אל חנות או כמון
-
50 גרם צנוברים
-
1 כף סילאן
-
1 כף פפריקה מתוקה
הברשה
-
4 כפות שמן קנולה
-
2 שיני שוםכתושות
-
קורט מלח ים אטלנטי
-
או עשבי תיבול טריים קצוצים: תימין / רוזמרין / פטרוזיליה / בזיליקום
אופן הכנה
- חותכים את ה”נשיקה” של הלחם ושומרים בצד.
- מרוקנים בידיים את התוך הרך של הלחם ונזהרים שלא לקרוע את הקרום.
- מכינים את המילוי: מחממים מחבת עם שמן ומטגנים בו את הבצל יחד עם הצנוברים, השום והצ’ילי עד שהבצל הופך שקוף.
- מוסיפים למחבת גם את הבשר הטחון ואת שאר המרכיבים ומבשלים תוך כדי מעיכה של הבשר כדי לפורר את הגושים.
- כשהבשר מחליף את צבעו מתבלים ומכבים את הלהבה.
- ממלאים את הלחם המרוקן בתערובת הבשר וסוגרים חזרה את ה”נשיקה”.
- מכינים את השמן המתובל להברשה: בקערית מערבבים יחד את השמן, המלח, השום הכתוש ועשבי התיבול.
- מכניסים את הכיכר הממולאת לתוך סיר נינג’ה גריל ומברישים אותה בשמן המתובל.
- אופים את הכיכר בתוכנית אוויר חם בחום של 200 מעלות למשך 7 דקות.
- בנוסף, מגישים חם לצד סלט וטחינה.
אופן הכנה
- חותכים את ה”נשיקה” של הלחם ושומרים בצד.
- מרוקנים בידיים את התוך הרך של הלחם ונזהרים שלא לקרוע את הקרום.
- מכינים את המילוי: מחממים מחבת עם שמן ומטגנים בו את הבצל יחד עם הצנוברים, השום והצ’ילי עד שהבצל הופך שקוף.
- מוסיפים למחבת גם את הבשר הטחון ואת שאר המרכיבים ומבשלים תוך כדי מעיכה של הבשר כדי לפורר את הגושים.
- כשהבשר מחליף את צבעו מתבלים ומכבים את הלהבה.
- ממלאים את הלחם המרוקן בתערובת הבשר וסוגרים חזרה את ה”נשיקה”.
- מכינים את השמן המתובל להברשה: בקערית מערבבים יחד את השמן, המלח, השום הכתוש ועשבי התיבול.
- מכניסים את הכיכר הממולאת לתוך סיר נינג’ה גריל ומברישים אותה בשמן המתובל.
- אופים את הכיכר בתוכנית אוויר חם בחום של 200 מעלות למשך 7 דקות.
- בנוסף, מגישים חם לצד סלט וטחינה.
עוד מתכוני לחמניות שאתם חייבים להכין:
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (6)
אין מצב לטגן בצל וצנוברים ביחד. קודם את הבצל וכשהוא מזהיב רק אז מוסיפים את הצנוברים
הבצל צריך להיות שקוף, לא להזהיב. אפשרי לטגן את הבצל ביחד עם הצנוברים
באם אין לי מכשיר נינג’ה ,אני אופה בתנור לכמה זמן ?
אפשר לאפות בתנור בחום של 200 מעלות מצב אפייה במשך כ-10 דקות, עד שהלחם משחים.
אפשר להכין גם ב-air frayer או בתנור?
אפשר לאפות בתנור בחום של 200 מעלות מצב אפייה במשך כ-10 דקות, עד שהלחם משחים.