באנר מתחם נינג'ה דסקטופ

כיכר לחם ממולאת בשר של רון יוחננוב

קבלו מתכון מרשים עם פטנט: לחם קנוי שממולא בתערובת בשר וצנוברים. כל אלו נאפים יחד בנינג'ה גריל והתוצאה קריספית וריחנית
קבלו מתכון מרשים עם פטנט: לחם קנוי שממולא בתערובת בשר וצנוברים. כל אלו נאפים יחד בנינג'ה גריל והתוצאה קריספית וריחנית
  • רון יוחננוב
שמרו
כשר
8 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 22 דק׳
  • קלוריות
    2537
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2537.1 קק״ל 2537.1 קק״ל
    פחמימות 188.3 גרם 188.3 גרם
    שומן 353.5 גרם 353.5 גרם
    נתרן 479.4 מ״ג 479.4 מ״ג
    חלבון 286.5 גרם 286.5 גרם
    סיבים תזונתיים 155.7 גרם 155.7 גרם
    שומן רווי 189.5 גרם 189.5 גרם
    כולסטרול 606.5 מ״ג 606.5 מ״ג
    סידן 265.8 מ״ג 265.8 מ״ג
    ברזל 168.4 מ״ג 168.4 מ״ג
    אשלגן 2053.5 מ״ג 2053.5 מ״ג
    אבץ 187.0 מ״ג 187.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    18
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 22 דק׳
  • קלוריות
    2537
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 2537.1 קק״ל 2537.1 קק״ל
    פחמימות 188.3 גרם 188.3 גרם
    שומן 353.5 גרם 353.5 גרם
    נתרן 479.4 מ״ג 479.4 מ״ג
    חלבון 286.5 גרם 286.5 גרם
    סיבים תזונתיים 155.7 גרם 155.7 גרם
    שומן רווי 189.5 גרם 189.5 גרם
    כולסטרול 606.5 מ״ג 606.5 מ״ג
    סידן 265.8 מ״ג 265.8 מ״ג
    ברזל 168.4 מ״ג 168.4 מ״ג
    אשלגן 2053.5 מ״ג 2053.5 מ״ג
    אבץ 187.0 מ״ג 187.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
לחמים
רון יוחננוב
X

8 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

מילוי  

הברשה


אופן הכנה

  1. חותכים את ה”נשיקה” של הלחם ושומרים בצד.
  2. מרוקנים בידיים את התוך הרך של הלחם ונזהרים שלא לקרוע את הקרום.
  3. מכינים את המילוי: מחממים מחבת עם שמן ומטגנים בו את הבצל יחד עם הצנוברים, השום והצ’ילי עד שהבצל הופך שקוף.
  4. מוסיפים למחבת גם את הבשר הטחון ואת שאר המרכיבים ומבשלים תוך כדי מעיכה של הבשר כדי לפורר את הגושים.
  5. כשהבשר מחליף את צבעו מתבלים ומכבים את הלהבה.

    כיכר לחם ממולאת בשר 1
    מכינים בשר טחון עם צנוברים ועשבי תיבול למילוי

  6. ממלאים את הלחם המרוקן בתערובת הבשר וסוגרים חזרה את ה”נשיקה”.
  7. מכינים את השמן המתובל להברשה: בקערית מערבבים יחד את השמן, המלח, השום הכתוש ועשבי התיבול.
  8. מכניסים את הכיכר הממולאת לתוך סיר נינג’ה גריל ומברישים אותה בשמן המתובל.
  9. אופים את הכיכר בתוכנית אוויר חם בחום של 200 מעלות למשך 7 דקות.
  10. בנוסף, מגישים חם לצד סלט וטחינה.

עוד מתכוני לחמניות שאתם חייבים להכין:
כיכר לחם ממולאת בשר של רון יוחננוב

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (6)

Avatar

    Avatar
    דניאל

    אין מצב לטגן בצל וצנוברים ביחד. קודם את הבצל וכשהוא מזהיב רק אז מוסיפים את הצנוברים

      Avatar
      מערכת Foody

      הבצל צריך להיות שקוף, לא להזהיב. אפשרי לטגן את הבצל ביחד עם הצנוברים

    Avatar
    רוני זקל

    באם אין לי מכשיר נינג’ה ,אני אופה בתנור לכמה זמן ?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לאפות בתנור בחום של 200 מעלות מצב אפייה במשך כ-10 דקות, עד שהלחם משחים.

    Avatar
    לירון

    אפשר להכין גם ב-air frayer או בתנור?

      Avatar
      מערכת Foody

      אפשר לאפות בתנור בחום של 200 מעלות מצב אפייה במשך כ-10 דקות, עד שהלחם משחים.

קטגוריות

אביזרים

טכניקות