כריך פרגיות ברוטב קארי

כריך פרגיות מושחת ואסייתי, מתבשל ברוטב קארי ירוק. כריך מטורף, עשיר וממכר שכל מי שיטעם אותו יבקש מכם את המתכון. תהנו!
כריך פרגיות מושחת ואסייתי, מתבשל ברוטב קארי ירוק. כריך מטורף, עשיר וממכר שכל מי שיטעם אותו יבקש מכם את המתכון. תהנו!
  • איתי אדרי
שמרו
כשר
דרגו
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    734
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 734.3 קק״ל 1468.5 קק״ל
    פחמימות 46.6 גרם 93.1 גרם
    שומן 56.8 גרם 113.6 גרם
    נתרן 591.2 מ״ג 1182.5 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 12.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 11.0 גרם
    כולסטרול 10.3 מ״ג 20.6 מ״ג
    סידן 17.6 מ״ג 35.2 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 99.5 מ״ג 198.9 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    13
  • הכנה 15 דק׳
    כולל 25 דק׳
  • קלוריות
    734
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 734.3 קק״ל 1468.5 קק״ל
    פחמימות 46.6 גרם 93.1 גרם
    שומן 56.8 גרם 113.6 גרם
    נתרן 591.2 מ״ג 1182.5 מ״ג
    חלבון 6.2 גרם 12.5 גרם
    סיבים תזונתיים 3.0 גרם 6.0 גרם
    שומן רווי 5.5 גרם 11.0 גרם
    כולסטרול 10.3 מ״ג 20.6 מ״ג
    סידן 17.6 מ״ג 35.2 מ״ג
    ברזל 0.5 מ״ג 0.9 מ״ג
    אשלגן 99.5 מ״ג 198.9 מ״ג
    אבץ 0.0 מ״ג 0.0 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
כריכים
איתי אדרי
X

דרגו את המתכון

מצרכים

מצרכים


plus minus

רוטב מיונז קארי

הגשה


אופן הכנה

  1. מכינים את הפרגיות: במחבת מחממים 5 כפות שמן וצורבים את הפרגיות למשך כ-3 דקות מכל צד עם מעט מלח וצ’ילי גרוס. לבסוף, מוציאים את הפרגיות לצלחת (הפרגיות צריכות להיות מוכנות בערך 70 אחוז).
  2. לאותה המחבת מוסיפים 3 כפות שמן ו-2 כפיות קארי ירוק ומערבבים כדי לפתוח את הקארי בשמן.
  3. מוסיפים את הבצל הקצוץ למחבת ומערבבים במשך כ-2 דקות.
  4. פורסים את הפרגיות הצלויות ומוסיפים למחבת.
  5. מוסיפים 2 כוסות מים וכף צ’ילי מתוק ומערבבים.
  6. מכינים את רוטב המיונז קארי: מערבבים בקערה את מרכיבי הרוטב.
  7. מרכיבים את הכריך: צורבים את הלחם על מחבת, מורחים צ’ילי מתוק על פרוסה אחת ורוטב מיונז קארי על הפרוסה השנייה, שמים את הפרגית עם הקארי, חסה מעל וסוגרים את הכריך. בתאבון.

מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
כריך פרגיות ברוטב קארי

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות