-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 907.9 קק״ל 3631.6 קק״לפחמימות 67.2 גרם 268.9 גרםשומן 48.8 גרם 195.2 גרםנתרן 938.4 מ״ג 3753.4 מ״גחלבון 48.2 גרם 192.7 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 6.0 גרםשומן רווי 25.9 גרם 103.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 33.4 מ״ג 133.8 מ״גברזל 2.8 מ״ג 11.3 מ״גאשלגן 559.1 מ״ג 2236.3 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 25 דק׳כולל שעה ו-20 דק׳
-
קלוריות908
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 907.9 קק״ל 3631.6 קק״לפחמימות 67.2 גרם 268.9 גרםשומן 48.8 גרם 195.2 גרםנתרן 938.4 מ״ג 3753.4 מ״גחלבון 48.2 גרם 192.7 גרםסיבים תזונתיים 1.5 גרם 6.0 גרםשומן רווי 25.9 גרם 103.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 33.4 מ״ג 133.8 מ״גברזל 2.8 מ״ג 11.3 מ״גאשלגן 559.1 מ״ג 2236.3 מ״גאבץ 1.1 מ״ג 4.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 25 דק׳ | זמן כולל שעה ו-20 דק׳ | קלוריות 908 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
פרגית
-
700 גרם סטייק פרגיתחתוך לקוביות
-
3 כפות רוטב סויהמזרח מערבללא גלוטן
-
2 כפות קורנפלור
-
5 כפות שמן קנולה
קרם בזיליקום
-
1 בצל גדולחתוך לרצועות
-
1 קורט מלח דק
-
5 ס"מ שורש ג’ינג’רקלוף ופרוס
-
2 גבעולי למון גראסקצוץ דק
-
4 שיני שוםקלופות
-
2 קופסאות קרטון קרם קוקוסמזרח מערב
-
5 כפות גרידת לייםמ-2 ליים
-
20 גרם בזיליקוםרק העלים
-
4 כפות רוטב סויהמזרח מערבללא גלוטן
הגשה
-
1/2 חבילה אטריות אורז בעובי 5 מ”ממזרח מערב
-
1/2 ליים בינוני
-
1/2 כפית שבבי צ’ילי יבש
אופן הכנה
- בקערית מערבבים היטב קוביות פרגית, סויה וקורנפלור עד להטמעה.
- בסיר בינוני, על להבה גבוהה, מחממים שמן וצורבים את הפרגית היטב עד לקבלת צבע זהוב על גבול השחום.
- מעבירים את הפרגית לצלחת ומניחים בצד. מנמיכים את הלהבה לעוצמה בינונית.
- באותו הסיר שצרבנו את הפרגית מטגנים בצל, מוסיפים מלח דק ומזהיבים.
- ברגע שהבצל קיבל צבע חום-בהיר, מוסיפים את הג׳ינג׳ר, הלמון גראס ושיני השום וצורבים יחד עד לקבלת צבע שחום לבצל.
- שופכים פנימה את קרם הקוקוס, מביאים לרתיחה ומנמיכים ללהבה הכי קטנה.
- מוסיפים את גרידת הליים ועלי הבזיליקום ובעזרת בלנדר מוט טוחנים היטב את הרוטב למרקם חלק.
- מוסיפים רוטב סויה לקרם, מחזירים את הפרגית לסיר ומבשלים יחד במשך 25 דקות.
- במקביל מרתיחים סיר עם מים, כ-3 דקות לפני סיום בישול העוף. מוסיפים למים את אטריות האורז לבישול של 3 דקות עד להתרככות כפי שכתוב על גב האריזה.
- מניחים בתחתית קערה את אטריות האורז שבישלנו, מעל מוזגים את העוף עם קרם הבזיליקום, מניחים חצי ליים בדופן הקערה ומפזרים צ׳ילי גרוס מעל המנה. בתאבון
אופן הכנה
- בקערית מערבבים היטב קוביות פרגית, סויה וקורנפלור עד להטמעה.
- בסיר בינוני, על להבה גבוהה, מחממים שמן וצורבים את הפרגית היטב עד לקבלת צבע זהוב על גבול השחום.
- מעבירים את הפרגית לצלחת ומניחים בצד. מנמיכים את הלהבה לעוצמה בינונית.
- באותו הסיר שצרבנו את הפרגית מטגנים בצל, מוסיפים מלח דק ומזהיבים.
- ברגע שהבצל קיבל צבע חום-בהיר, מוסיפים את הג׳ינג׳ר, הלמון גראס ושיני השום וצורבים יחד עד לקבלת צבע שחום לבצל.
- שופכים פנימה את קרם הקוקוס, מביאים לרתיחה ומנמיכים ללהבה הכי קטנה.
- מוסיפים את גרידת הליים ועלי הבזיליקום ובעזרת בלנדר מוט טוחנים היטב את הרוטב למרקם חלק.
- מוסיפים רוטב סויה לקרם, מחזירים את הפרגית לסיר ומבשלים יחד במשך 25 דקות.
- במקביל מרתיחים סיר עם מים, כ-3 דקות לפני סיום בישול העוף. מוסיפים למים את אטריות האורז לבישול של 3 דקות עד להתרככות כפי שכתוב על גב האריזה.
- מניחים בתחתית קערה את אטריות האורז שבישלנו, מעל מוזגים את העוף עם קרם הבזיליקום, מניחים חצי ליים בדופן הקערה ומפזרים צ׳ילי גרוס מעל המנה. בתאבון
בשיתוף עם מזרח מערב
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן