מאפינס פיצה מהירים שילדים אוהבים להכין ולאכול
- נעמה פלד
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3417.6 קק״ל 3417.6 קק״לפחמימות 312.4 גרם 312.4 גרםשומן 310.2 גרם 310.2 גרםנתרן 11417.5 מ״ג 11417.5 מ״גחלבון 218.6 גרם 218.6 גרםסיבים תזונתיים 56.6 גרם 56.6 גרםשומן רווי 142.4 גרם 142.4 גרםכולסטרול 651.7 מ״ג 651.7 מ״גסידן 3779.7 מ״ג 3779.7 מ״גברזל 66.7 מ״ג 66.7 מ״גאשלגן 1573.4 מ״ג 1573.4 מ״גאבץ 68.1 מ״ג 68.1 מ״גסגור
-
מרכיבים18
-
הכנה 15 דק׳כולל 50 דק׳
-
קלוריות3418
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 3417.6 קק״ל 3417.6 קק״לפחמימות 312.4 גרם 312.4 גרםשומן 310.2 גרם 310.2 גרםנתרן 11417.5 מ״ג 11417.5 מ״גחלבון 218.6 גרם 218.6 גרםסיבים תזונתיים 56.6 גרם 56.6 גרםשומן רווי 142.4 גרם 142.4 גרםכולסטרול 651.7 מ״ג 651.7 מ״גסידן 3779.7 מ״ג 3779.7 מ״גברזל 66.7 מ״ג 66.7 מ״גאשלגן 1573.4 מ״ג 1573.4 מ״גאבץ 68.1 מ״ג 68.1 מ״גסגור
מרכיבים 18 | זמן הכנה 15 דק׳ | זמן כולל 50 דק׳ | קלוריות 3418 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
-
1 בצלקצוץ
-
1 כוס פטריות שמפיניוןקצוצות
-
1 שן שוםכתושה
-
1 ביצה L
-
1 כוס גבינה צהובה 22%מגורדת
-
1/2 כוס טבעות זיתים
-
1 כף רסק עגבניות
-
2 1/2 כוסות קמח תופח
-
1 גביע יוגורט 3%
-
1/2 כוס שמן זית
-
1 כף בזיליקוםקצוץ
-
1 כפית אורגנו יבש
-
1 כפית שטוחה מלח דק
קישוט
-
1/2 כוס גבינה צהובה 22%מגורדת
-
3 כפות טבעות זיתים
ציפוי השקעים
-
2 כפות פירורי לחם מוזהבים
אפייה
-
1 חבילה תבנית אפייה למאפינס
-
1 חבילה עטרות נייר 4
אופן הכנה
1. מטגנים את הבצל עד הזהבה ולקראת סוף הטיגון, מוסיפים את השום והפטריות. כאשר הפטריות מזהיבות, מורידים מהאש.
2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
3. מרפדים תבנית אפייה למאפינס 6 שקעים בעטרות נייר למאפינס ומפזרים פירורי לחם.
4. מערבבים יחד בקערה את כל חומרי המאפינס ויוצקים לעטרות הנייר.
5. מקשטים מעל בגבינה הצהובה המגורדת וטבעות הזיתים ואופים בתנור במשך כ-25 דקות.
אופן הכנה
1. מטגנים את הבצל עד הזהבה ולקראת סוף הטיגון, מוסיפים את השום והפטריות. כאשר הפטריות מזהיבות, מורידים מהאש.
2. מחממים תנור לחום של 180 מעלות.
3. מרפדים תבנית אפייה למאפינס 6 שקעים בעטרות נייר למאפינס ומפזרים פירורי לחם.
4. מערבבים יחד בקערה את כל חומרי המאפינס ויוצקים לעטרות הנייר.
5. מקשטים מעל בגבינה הצהובה המגורדת וטבעות הזיתים ואופים בתנור במשך כ-25 דקות.
הכנתם את המתכון?
תגובות (18)
יש אפשרות להוסיף משהו אחר במקום ביצים לאלרגים?
היי עדי, אין לביצים תחליף במתכון זה
האם ניתן להקפיא את הפשטידה?
כן, ניתן
מתאים לשבועות הקרוב
בהחלט!