סנו רקע

ממולא מעולה: דלעת ערמונים במילוי סלט קינואה

מנה ראשונה או עיקרית, חגיגית, בריאה וטעימה: דלעת ערמונים אפויה במילוי סלט קינואה עם גרגרי חומוס, חמוציות ופקאן וזיגוג דבש
מנה ראשונה או עיקרית, חגיגית, בריאה וטעימה: דלעת ערמונים אפויה במילוי סלט קינואה עם גרגרי חומוס, חמוציות ופקאן וזיגוג דבש
  • מערכת Foody
שמרו
כשר
7 דירגו [ציון 5]
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1177
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1177.2 קק״ל 3531.5 קק״ל
    פחמימות 259.5 גרם 778.6 גרם
    שומן 145.6 גרם 436.7 גרם
    נתרן 1228.1 מ״ג 3684.3 מ״ג
    חלבון 150.2 גרם 450.7 גרם
    סיבים תזונתיים 146.2 גרם 438.5 גרם
    שומן רווי 113.6 גרם 340.9 גרם
    כולסטרול 110.0 מ״ג 330.0 מ״ג
    סידן 337.0 מ״ג 1011.0 מ״ג
    ברזל 122.6 מ״ג 367.9 מ״ג
    אשלגן 1950.4 מ״ג 5851.2 מ״ג
    אבץ 117.7 מ״ג 353.2 מ״ג
    סגור
  • מרכיבים
    16
  • הכנה 20 דק׳
    כולל שעה
  • קלוריות
    1177
  • רמת קושי:
    בסיסי
  • כשר
  • עוד ערכים תזונתיים

    ערכים תזונתיים לפי מנה אחת מידע נוסף מידע נוסף

    קלוריות 1177.2 קק״ל 3531.5 קק״ל
    פחמימות 259.5 גרם 778.6 גרם
    שומן 145.6 גרם 436.7 גרם
    נתרן 1228.1 מ״ג 3684.3 מ״ג
    חלבון 150.2 גרם 450.7 גרם
    סיבים תזונתיים 146.2 גרם 438.5 גרם
    שומן רווי 113.6 גרם 340.9 גרם
    כולסטרול 110.0 מ״ג 330.0 מ״ג
    סידן 337.0 מ״ג 1011.0 מ״ג
    ברזל 122.6 מ״ג 367.9 מ״ג
    אשלגן 1950.4 מ״ג 5851.2 מ״ג
    אבץ 117.7 מ״ג 353.2 מ״ג
    סגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מתכונים צמחוניים
מערכת Foody
X

7 דירגו [ציון 5]

מצרכים

מצרכים


plus minus

דלעות

מילוי סלט קינואה

הגשה


אופן הכנה

  1. מחממים תנור לחום של 200 מעלות. מכינים 6 יריעות סנו סושי - רדיד אלומיניום בגודל שיכול להכיל דלעת ערמונים.
  2. פורסים על משטח עבודה יריעת אלומיניום ומכסים בנייר אפייה.
  3. מניחים במרכז כל נייר חצי דלעת ערמונים, מברישים בתערובת שמן זית ודבש, מפזרים מלח ופלפל וסוגרים למעין מעטפה. ממשיכים עם יתר הדלעות, מסדרים אותן בתבנית וצולים במשך כ-30 דקות. פותחים ומצננים.
  4. מכינים את סלט הקינואה: מבשלים את הקינואה במים במשך כ-20 דקות, עד שכל המים נספגים והקינואה רכה ומוכנה. מאווררים בעזרת מזלג ומעבירים לקערה גדולה.
  5. מוסיפים את יתר מרכיבי הסלט ומערבבים. טועמים ומתקנים את התיבול.
  6. ממלאים בנדיבות את חצאי הדלעות בסלט, מזלפים קצת דבש ומגישים.

    דלעת ערמונים במילוי סלט קינואה 3
    מנה בריאה וטעימה לכל המשפחה! צילום: נמרוד סונדרס


מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
ממולא מעולה: דלעת ערמונים במילוי סלט קינואה

הכנתם את המתכון?

כן

תגובות (0)

Avatar

קטגוריות

אביזרים

טכניקות