סימיט – בייגלה טורקי רך, אוורירי וטעים
למרות שהמראה שלו מזכיר פרעצל, הוא ממש לא - סימיט הוא בייגלה בעל מרקם מיוחד יותר, כשהשומשום מקנה לו את הפריכות והמרקם נימוח ומענג
למרות שהמראה שלו מזכיר פרעצל, הוא ממש לא - סימיט הוא בייגלה בעל מרקם מיוחד יותר, כשהשומשום מקנה לו את הפריכות והמרקם נימוח ומענג
- רות אוליבר
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 316.3 קק״ל 3795.8 קק״לפחמימות 54.4 גרם 652.3 גרםשומן 5.5 גרם 65.8 גרםנתרן 261.4 מ״ג 3136.8 מ״גחלבון 7.6 גרם 91.6 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 25.9 גרםשומן רווי 0.3 גרם 3.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.7 מ״ג 140.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 74.9 מ״ג 899.2 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 8.4 מ״גסגור
-
מרכיבים9
-
הכנה 20 דק׳כולל שעה ו-45 דק׳
-
קלוריות316
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 316.3 קק״ל 3795.8 קק״לפחמימות 54.4 גרם 652.3 גרםשומן 5.5 גרם 65.8 גרםנתרן 261.4 מ״ג 3136.8 מ״גחלבון 7.6 גרם 91.6 גרםסיבים תזונתיים 2.2 גרם 25.9 גרםשומן רווי 0.3 גרם 3.6 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 11.7 מ״ג 140.6 מ״גברזל 0.8 מ״ג 10.1 מ״גאשלגן 74.9 מ״ג 899.2 מ״גאבץ 0.7 מ״ג 8.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 9 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל שעה ו-45 דק׳ | קלוריות 316 | כמות מנות 12 |
---|
מצרכים
מצרכים
בייגלה
אופן הכנה
- שמים בקערה את כל חומרי הבצק ולשים עד לקבלת בצק נעים ורך.
- מתפיחים עד להכפלת הנפח.
- מחלקים את הבצק ל-12 כדורים וכל כדור מחלקים ל-2 חלקים.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מגלגלים את כדורי הבצק לגלילות, כורכים לחבל כל 2 גלילות ואותו סוגרים לעיגול.
- מניחים בתבנית ומתפיחים בשנית להכפלת הנפח.
- מערבבים את המולסה עם המים, טובלים את הבייגלה במי המולסה, מעבירים לשומשום וטובלים משני הצדדים.
- מניחים בתבנית על גבי נייר אפיה ואופים במשך 12 דקות או עד שמזהיב.
אופן הכנה
- שמים בקערה את כל חומרי הבצק ולשים עד לקבלת בצק נעים ורך.
- מתפיחים עד להכפלת הנפח.
- מחלקים את הבצק ל-12 כדורים וכל כדור מחלקים ל-2 חלקים.
- מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
- מגלגלים את כדורי הבצק לגלילות, כורכים לחבל כל 2 גלילות ואותו סוגרים לעיגול.
- מניחים בתבנית ומתפיחים בשנית להכפלת הנפח.
- מערבבים את המולסה עם המים, טובלים את הבייגלה במי המולסה, מעבירים לשומשום וטובלים משני הצדדים.
- מניחים בתבנית על גבי נייר אפיה ואופים במשך 12 דקות או עד שמזהיב.
בשיתוף עם סימנס
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובות (15)
האם ניתן להמיר לקמח כוסמין 80% ?
כן
הכנתי ויצא לי טעים בטירוףףף.
כיף לקרוא, דינה!