סלט צבעוני ברוטב ויניגרט קליל
סלט צבעוני ברוטב ויניגרט קליל- כי לפעמים לא צריך לעבוד קשה בשביל להגיש לשולחן סלט טעים ומרשים. בא לכם להוסיף ירקות אחרים לסלט? תתפרעו
סלט צבעוני ברוטב ויניגרט קליל- כי לפעמים לא צריך לעבוד קשה בשביל להגיש לשולחן סלט טעים ומרשים. בא לכם להוסיף ירקות אחרים לסלט? תתפרעו
- ליאת מועלם
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 663.4 קק״ל 2653.6 קק״לפחמימות 554.0 גרם 2215.9 גרםשומן 42.7 גרם 170.6 גרםנתרן 1030.8 מ״ג 4123.0 מ״גחלבון 14.9 גרם 59.7 גרםסיבים תזונתיים 13.7 גרם 54.6 גרםשומן רווי 4.6 גרם 18.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 69.3 מ״ג 277.3 מ״גברזל 3.6 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 755.6 מ״ג 3022.3 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.4 מ״גסגור
-
מרכיבים13
-
הכנה 5 דק׳כולל 5 דק׳
-
קלוריות663
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 663.4 קק״ל 2653.6 קק״לפחמימות 554.0 גרם 2215.9 גרםשומן 42.7 גרם 170.6 גרםנתרן 1030.8 מ״ג 4123.0 מ״גחלבון 14.9 גרם 59.7 גרםסיבים תזונתיים 13.7 גרם 54.6 גרםשומן רווי 4.6 גרם 18.4 גרםכולסטרול 0.0 מ״ג 0.0 מ״גסידן 69.3 מ״ג 277.3 מ״גברזל 3.6 מ״ג 14.5 מ״גאשלגן 755.6 מ״ג 3022.3 מ״גאבץ 1.9 מ״ג 7.4 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 13 | זמן הכנה 5 דק׳ | זמן כולל 5 דק׳ | קלוריות 663 | כמות מנות 4 |
---|
מצרכים
מצרכים
סלט
-
2 מלפפונים בינוניים
-
2 עגבניות בינוניות
-
1 בצל סגול בינוני
-
100 גרם זיתי קלמטהקצוצים
-
200 גרם אפונה טרייהאפונת גינה משימורים
-
200 גרם גרגירי חומוס מבושלים
רוטב
-
3 כפות מיץ לימון
-
2 שיני שוםכתושות
-
1/2 כוס שמן זית
-
2 כפות דבש
-
3 כפות חרדל גרגירים
-
1 כפית שטוחה מלח דק
-
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אופן הכנה
- חותכים את הירקות: מכניסים סכין חיתוך קוביות למעבד המזון ולאחר מכן את המלפפונים, העגבניות והבצל.
- מכינים את הרוטב: בקערה מערבבים את מרכיבי הרוטב עד לקבלת רוטב אחיד.
- מניחים את הירקות בקערה ביחד עם הזיתים, האפונה והחומוס ומוזגים מעל את הרוטב. מערבבים ובתיאבון!
אופן הכנה
- חותכים את הירקות: מכניסים סכין חיתוך קוביות למעבד המזון ולאחר מכן את המלפפונים, העגבניות והבצל.
- מכינים את הרוטב: בקערה מערבבים את מרכיבי הרוטב עד לקבלת רוטב אחיד.
- מניחים את הירקות בקערה ביחד עם הזיתים, האפונה והחומוס ומוזגים מעל את הרוטב. מערבבים ובתיאבון!
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן