עוגות גבינה לימון-דובדבן
תכירו עוגות גבינה לימון-דובדבן שמכינים בתבניות אישיות למתן מראה מיוחד וחגיגי במיוחד. עוגות רכות וטעימות שמשלבות שני טעמים נדירים
תכירו עוגות גבינה לימון-דובדבן שמכינים בתבניות אישיות למתן מראה מיוחד וחגיגי במיוחד. עוגות רכות וטעימות שמשלבות שני טעמים נדירים
- קרין גורן
שמרו
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 583.4 קק״ל 5833.5 קק״לפחמימות 51.6 גרם 516.3 גרםשומן 39.4 גרם 394.0 גרםנתרן 122.2 מ״ג 1221.9 מ״גחלבון 272.2 גרם 2722.2 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 10.4 גרםשומן רווי 23.5 גרם 235.4 גרםכולסטרול 155.7 מ״ג 1557.2 מ״גסידן 55.4 מ״ג 554.3 מ״גברזל 3.3 מ״ג 33.5 מ״גאשלגן 982.8 מ״ג 9827.5 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 12.3 מ״גסגור
-
מרכיבים10
-
הכנה 20 דק׳כולל 55 דק׳
-
קלוריות583
-
רמת קושי:בסיסי
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 583.4 קק״ל 5833.5 קק״לפחמימות 51.6 גרם 516.3 גרםשומן 39.4 גרם 394.0 גרםנתרן 122.2 מ״ג 1221.9 מ״גחלבון 272.2 גרם 2722.2 גרםסיבים תזונתיים 1.0 גרם 10.4 גרםשומן רווי 23.5 גרם 235.4 גרםכולסטרול 155.7 מ״ג 1557.2 מ״גסידן 55.4 מ״ג 554.3 מ״גברזל 3.3 מ״ג 33.5 מ״גאשלגן 982.8 מ״ג 9827.5 מ״גאבץ 1.2 מ״ג 12.3 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 10 | זמן הכנה 20 דק׳ | זמן כולל 55 דק׳ | קלוריות 583 | כמות מנות 10 |
---|
מצרכים
מצרכים
מלית גבינה
-
700 גרם גבינת שמנת
-
1 1/2כוסות או 300 גרם סוכר לבן
-
1/2 כפית קליפת לימון
-
4 ביצים L
-
1/4 כוס קורנפלור
-
2 גביעי שמנת חמוצה 15%
הפתעת דובדבן
-
1 חופן דובדבנים טריים
הגשה
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: מערבבים פירורי קורנפלקס עם חמאה מומסת ומהדקים בעזרת כף לתחתית של כל תבנית. שומרים במקפיא, עד שמלית הגבינה מוכנה.
- מכינים את מלית הגבינה: מחממים תנור ל-150 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים).
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים במהירות איטית (לא מקציפים!) גבינה, סוכר, קליפת לימון, ביצים. ושמנת חמוצה
- מעבירים חלק מהבלילה לקערית קטנה, מוסיפים קורנפלור וטורפים לתערובת אחידה ללא גושים. מוסיפים לקערה עם יתרת הבלילה ומעבדים לתערובת חלקה.
- מרכיבים ואופים: ממלאים את התבניות בתערובת הגבינה עד 3/4 מגובה הדפנות. מטביעים בכל תבנית דובדבן מגולען. אופים 30-35 דקות, עד שהעוגות תפוחות מעט, יציבות בשוליים ועדיין רכות ורוטטות במרכז (הן לא אמורות להזהיב). מצננים.
- מחלצים מהתבניות ומניחים כל עוגה על צלחת הגשה. מקשטים ברוטב דובדבנים או בדובדבני אמרנה בסירופ, ומגישים.
אופן הכנה
- מכינים את התחתית: מערבבים פירורי קורנפלקס עם חמאה מומסת ומהדקים בעזרת כף לתחתית של כל תבנית. שומרים במקפיא, עד שמלית הגבינה מוכנה.
- מכינים את מלית הגבינה: מחממים תנור ל-150 מעלות. מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים).
- במיקסר עם וו גיטרה מעבדים במהירות איטית (לא מקציפים!) גבינה, סוכר, קליפת לימון, ביצים. ושמנת חמוצה
- מעבירים חלק מהבלילה לקערית קטנה, מוסיפים קורנפלור וטורפים לתערובת אחידה ללא גושים. מוסיפים לקערה עם יתרת הבלילה ומעבדים לתערובת חלקה.
- מרכיבים ואופים: ממלאים את התבניות בתערובת הגבינה עד 3/4 מגובה הדפנות. מטביעים בכל תבנית דובדבן מגולען. אופים 30-35 דקות, עד שהעוגות תפוחות מעט, יציבות בשוליים ועדיין רכות ורוטטות במרכז (הן לא אמורות להזהיב). מצננים.
- מחלצים מהתבניות ומניחים כל עוגה על צלחת הגשה. מקשטים ברוטב דובדבנים או בדובדבני אמרנה בסירופ, ומגישים.
הערות
- אפשר להחליף את דובדבני האמרנה בדובדבנים מבושלים 5 דקות עם מעט סוכר.
הערות
- אפשר להחליף את דובדבני האמרנה בדובדבנים מבושלים 5 דקות עם מעט סוכר.
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן
תגובה (1)
לא כתוב כמה קורנפלקס