-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5164.7 קק״ל 5164.7 קק״לפחמימות 730.6 גרם 730.6 גרםשומן 640.0 גרם 640.0 גרםנתרן 6597.8 מ״ג 6597.8 מ״גחלבון 382.3 גרם 382.3 גרםסיבים תזונתיים 324.1 גרם 324.1 גרםשומן רווי 515.4 גרם 515.4 גרםכולסטרול 797.2 מ״ג 797.2 מ״גסידן 1253.4 מ״ג 1253.4 מ״גברזל 329.8 מ״ג 329.8 מ״גאשלגן 1309.1 מ״ג 1309.1 מ״גאבץ 326.0 מ״ג 326.0 מ״גסגור
-
מרכיבים16
-
הכנה 30 דק׳כולל שעתיים ו-30 דק׳
-
קלוריות5165
-
רמת קושי:בינונית
-
כשר
-
עוד ערכים תזונתיים
ערכים תזונתיים לפי מנה אחת
קלוריות 5164.7 קק״ל 5164.7 קק״לפחמימות 730.6 גרם 730.6 גרםשומן 640.0 גרם 640.0 גרםנתרן 6597.8 מ״ג 6597.8 מ״גחלבון 382.3 גרם 382.3 גרםסיבים תזונתיים 324.1 גרם 324.1 גרםשומן רווי 515.4 גרם 515.4 גרםכולסטרול 797.2 מ״ג 797.2 מ״גסידן 1253.4 מ״ג 1253.4 מ״גברזל 329.8 מ״ג 329.8 מ״גאשלגן 1309.1 מ״ג 1309.1 מ״גאבץ 326.0 מ״ג 326.0 מ״גסגור
לחצו לקבלת עדכונים על מתכונים בנושא
מרכיבים 16 | זמן הכנה 30 דק׳ | זמן כולל שעתיים ו-30 דק׳ | קלוריות 5165 | כמות מנות 1 |
---|
מצרכים
מצרכים
שכבת בסיס
-
250 גרם פתי בר וניל
-
120 גרם חמאהמומסת
שכבת גבינה
-
3 ביציםמופרדות
-
100גרם או 1/2 כוס סוכר לבן
-
קורט מלח דק
-
1 כפית תמצית וניל
-
250גרם או 1 גביע גבינה לבנה 9%
-
100מ"ל או 1/2 גביע שמנת חמוצה יטבתה 15%
-
120מ"ל או 1/2 כוס חלב מרוכז
-
50 גרם חמאהמומסת
-
20גרם או 2 כפות קורנפלור
-
20גרם או 2 כפות קמח לבן
ציפוי
-
250מ"ל או 1 מיכל שמנת להקצפה יטבתה 38%
-
2 1/2 כפות אבקת סוכר
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- מכינים את התחתית: שמים את הביסקוויטים בסנו סושי - שקיות זיפר L, סוגרים ומרסקים לפירורים דקים.
- מוסיפים לשקית הזיפר את החמאה ומשקשקים עד ליצירת תערובת לחה.
- מעבירים את תערובת הביסקוויטים לסנו סושי - תבניות אפייה מנייר עגולות ומהדקים לתחתית.
- מכינים את שכבת הגבינה: מכניסים את החלבונים, הסוכר והמלח לקערת מיקסר נקייה ויבשה עם וו מטרפה ומקציפים למרנג (קצף) יציב, אך לא קשה מדי.
- בעזרת מטרפה ידנית טורפים את הגבינה הלבנה, השמנת החמוצה, החלב המרוכז, החלמונים והחמאה, עד ליצירת תערובת אחידה.
- מוסיפים לתערובת הגבינה את הקורנפלור והקמח וטורפים עד שאין גושים.
- בעזרת מרית מוסיפים את המרנג לקערה עם תערובת הגבינות והקמח ומקפלים עד שמתקבלת מסה אחידה.
- יוצקים את המסה לתוך התבנית עם תחתית הביסקוויטים.
- אופים את העוגה במשך כשעה, או עד שהיא תופחת ומזהיבה. מכבים את התנור ומשאירים בתוכו את העוגה למשך 30 דקות נוספות.
- מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים לגמרי.
- מכינים את הציפוי: מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר לקצפת רכה.
- מצפים את העוגה בקצפת ומגישים.
- שומרים את העוגה במקרר.
אופן הכנה
- מחממים תנור לחום של 160 מעלות.
- מכינים את התחתית: שמים את הביסקוויטים בסנו סושי - שקיות זיפר L, סוגרים ומרסקים לפירורים דקים.
- מוסיפים לשקית הזיפר את החמאה ומשקשקים עד ליצירת תערובת לחה.
- מעבירים את תערובת הביסקוויטים לסנו סושי - תבניות אפייה מנייר עגולות ומהדקים לתחתית.
- מכינים את שכבת הגבינה: מכניסים את החלבונים, הסוכר והמלח לקערת מיקסר נקייה ויבשה עם וו מטרפה ומקציפים למרנג (קצף) יציב, אך לא קשה מדי.
- בעזרת מטרפה ידנית טורפים את הגבינה הלבנה, השמנת החמוצה, החלב המרוכז, החלמונים והחמאה, עד ליצירת תערובת אחידה.
- מוסיפים לתערובת הגבינה את הקורנפלור והקמח וטורפים עד שאין גושים.
- בעזרת מרית מוסיפים את המרנג לקערה עם תערובת הגבינות והקמח ומקפלים עד שמתקבלת מסה אחידה.
- יוצקים את המסה לתוך התבנית עם תחתית הביסקוויטים.
- אופים את העוגה במשך כשעה, או עד שהיא תופחת ומזהיבה. מכבים את התנור ומשאירים בתוכו את העוגה למשך 30 דקות נוספות.
- מוציאים את העוגה מהתנור ומצננים לגמרי.
- מכינים את הציפוי: מקציפים את השמנת המתוקה ואבקת הסוכר לקצפת רכה.
- מצפים את העוגה בקצפת ומגישים.
- שומרים את העוגה במקרר.
בשיתוף עם סנו-סושי
מתכונים נוספים שכדאי לכם לנסות
הכנתם את המתכון?
כן